Jump to content
Masatenisi.org Forum

12. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Şampiyonası


Recommended Posts

12. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Şampiyonası İZMİR \ Çeşme'de Yapılıyor...

İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği ( İKMTSD ) tarafından bu yıl 12. si düzenlenen
Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Şampiyonası 29-30-31 Mayıs 01 Haziran 2014 tarihlerinde İzmir / Çeşme Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Takım Sorumluları,Teknik toplantı ve kura çekimi için 28 Mayıs 2014 Çarşamba 19.30 da Boyalık Beach Otel toplantı salonunda bir araya gelecek.

Müsabakalar; 29 Mayıs Perşembe günü saat 09.00`da açılış ve 1. grup erkek takım grup çıkma maçları ile başlayacak.

30 Mayıs Cuma günü 1. Grup eleme ve Consolation maçları ile devam edecek.

31 Mayıs Cumartesi günü erkekler süper grup ve bayanlar gurup çıkma maçları ile 1. grup eleme takım maçları yapılacak olup,

1 Haziran Pazar günü erkekler süper grup, 1. grup ve bayan takım yarı final ve final maçları yapılarak, ödül töreni ile son bulacak.

Müsabakalar sonunda erkeklerde süper grubun son 4 takımı 1.gruba düşecek, 1.grubun ilk 4 takımı süper gruba çıkacak.

Derece yapan ilk 4 takıma kupa, madalya ve çeşitli ödüller ile tüm sporculara Katılım Belgesi ve Tişört verilecek.

Turnuvanın Sponsorları; MİGROS, KON-TEK, DETA SPORT (STIGA), FRİTOLAY kuruluşları organizasyona çeşitli katkılarda bulunacak.

MİGROS kuruluşu tarafından maçların oynanacağı Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar günleri Sabah kahvaltı, Öğlen yemek ve yiyecek içecek ikramında bulunulacak.

KON-TEK Kuruluşu Tarafından Derece Yapan Takımlara Çeşitli Ödüller Verilecektir.

Tanışma ve Kaynaşma yemeği 31 Mayıs Cumartesi günü, akşamüstü yapılacak olan tekne gezisinden sonra saat 19.00 da yapılacak.

Kurum ve Kuruluş çalışanlarının yarışacak olduğu bu anlamlı spor şenliğine Tüm Masa Tenisi severler davetlidir.


İKMTSD Yönetim Kurulu

Organizasyon Komitesi

 

 

12. KURULUŞLARARASI AÇIK MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği tarafından düzenlenecek olan Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Şampiyonası 29- 30- 31 Mayıs 01 Haziran 2014 tarihleri arasında İZMİR Çeşme Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.

Kuruluşların Şampiyonaya katılabilmesi için 2013/2014 sezonunda kendi ilinde yapılan Kuruluşlar arası takım yarışmalarına katılmış olması ve listesinde bildirilen misafir ve varsa 10 yıllık oyuncu hariç diğer sporcuların Bilfiil-Bizzat çalışıyor olması şarttır (Yön. Madde 8).


Sadece 2013/2014 sezonunda Açık Şampiyona tarihinden 6 ay önce işe girmiş ve ilgili kuruluşta kesintisiz çalışanlar Şampiyonada oynayabilecektir. Sonraki sezonlarda kesintisiz bir yıllık çalışma şartı aranacaktır.

İKMTSD web sayfası belgeler başlığı içinde bulunan İKMTSD Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Şampiyonası Yarışma Yönetmeliğine uygun olarak;

Erkeklerde, 4 takımdan fazla 10 takımdan az kuruluşun katıldığı lig organize eden İl’lerden ilk sırayı alan takım. ( 4 takımla oluşturulan lig maçları organize eden illerden Yönetim Kurulu&Organizasyon Komitesi gerek görmezse takım almayabilir.)

10 takımdan fazla 20 takımdan az kuruluşun katıldığı lig organize eden İl’lerden ilk iki (2) sırayı alan takımlar;

20 takımdan fazla 30 takımdan az kuruluşun katıldığı lig organize eden İl’lerden ilk üç (3) sırayı alan takımlar;

30 takımdan fazla kuruluşun katıldığı lig organize eden İl’lerden ise ilk dört (4) sırayı alan takımlar İl’lerini temsilen Açık Şampiyonaya katılabilecektir.

İl’lerde katılım sayısının fazla veya az olması hallerinde Yönetim Kurulu&Organizasyon Komitesi İl’lerin kontenjanını ayrıca belirler ve duyurur. Başvurular sonunda 1. Grup da takım sayısının eksik olması halinde fazla takıma sahip illerden takım alınarak tamamlama yapılacaktır.

İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği’nin kuruluşunun 10. yılı şerefine Yurt çapında daha fazla kurum ve kuruluş takımlarının bir araya gelerek çalışan sporcuların kaynaşmaları ve Masa Tenisi sporunun yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla 1. Gruba sadece bu sezon için fazla takım alınabilecektir.

Yurt dışından katılmak isteyen kuruluşlar sadece bu sene geçerli olmak üzere, kendi ülkelerinde yaptıkları organizasyon şekline bakılmaksızın takımlarındaki sporcuların çalışanları olduğunu belgelemek koşulu ile 23 yaş ve üzerinde bir misafir oyuncu bulundurarak 1. Grup da yer alabilecektir.

1. Grup da, katılan takım sayısına göre yapılan müsabakalar sonunda gruplarında 3. ve 4. sırayı alan takımlar Consolation maçları yapacaktır. Derece yapan ilk dört takıma ayrıca kupa ve madalya verilecektir.

İllerinde yapılan yarışmada 1. sırayı alan fakat Açık Şampiyonaya katılmayacak olan kuruluşların yerine bir alt sıradaki kuruluşun takımı katılabilecektir.

Süper grupta oynamaya hak kazanan 16 takım 2013- 2014 sezonunda kendi ilinde oynamış olmak koşulu ile Şampiyonaya ilini temsilen doğrudan katılabilir.

Süper Grubun son 4 takımı 1.Gruba düşecek,1.Grubun ilk 4 takımı Süper Gruba çıkacaktır

Hak kazandığı sene, Organizasyon Komitesine geçerli bir mazeret sunmadan Açık Şampiyonaya katılmayan kuruluş bir dahaki sezon Açık Şampiyonada oynayamayacaktır.

Süper ligden çekilen veya herhangi bir neden ile yer almayan kuruluşun yerine 1. Grubun sıradaki takımı alınacaktır. Süper Gruba katılmayan takım sayısının fazla olması halinde Yönetim Kurulu&Organizasyon Komitesi 1. Gruba katılan takımların listelerini dikkate alarak Süper Gruba doğrudan takım alabilir.

Bayan takım yarışmalarında sadece bu sezon (2013- 2014) isteyen tüm takımlar kendi illerinde yarışmaya katılmış olmak koşulu ile yer alabilirler. Yurt dışından katılacak olan kuruluşlar için bu durum geçerli değildir.

Bayan takım müsabakalarında maçlar 4.lü guruplar halinde guruptan çıkan ilk iki takımın tek eleme sistemi ile oynaması şeklinde, 5 maçlık (2 tek, 1 çift, 2 tek ) sisteme göre oynanacaktır. İlk 3 maçı kazanan takım galip gelecek, kalan maçlar oynanmayacaktır.

Erkek takım müsabakalarında maçlar 4.lü guruplar halinde guruptan çıkan ilk iki takımın tek eleme sistemi ile oynaması şeklinde 7 maçlık ( 3 tek, 1 çift, 3 tek ) sisteme göre oynanacaktır.

Oyun sırası A ile Y, B ile X, C ile Z, ÇİFTLER, A ile X, C ile Y, B ile Z şeklinde olacaktır. İlk 4 maçı kazanan takım galip gelecek, kalan maçlar oynanmayacaktır.

Grup maçları sonunda puanların eşit olması halinde TMTF kuralları uygulanacaktır.

Süper ve 1. Grubun derece yapan ilk dört takımına kupa, sporcularına madalya ve sertifika ile sponsor kuruluşlar tarafından çeşitli ödüller verilecektir.

Her Kuruluş erkek takımında en az 3 en fazla 5, Bayanlarda ise en az 2 en fazla 4 oyuncu ile temsil edilecektir. A ve B takımı olan kuruluşlar karma takım çıkaramazlar.

Sezon içinde işten ayrılıp başka bir kuruluşa işe giren sporcu ayrıldığı takım kadrosunda yer alamaz. Yeni işe girdiği takım kadrosuna dahil edilemez. Dolayısıyla o sezona ait Açık Kuruluşlar Masa Tenisi Şampiyonasında oynayamaz.

Açık Şampiyona ile ilgili Organizasyon Komitesine gönderilen dilekçedeki takım listelerinde varsa idareci ve antrenörün isimleri ayrıca belirtilecektir. Aksi taktirde listede isimleri olmayan idareci veya antrenör maç esnasında sahada takım arkasında yer alamayacaktır.

Takımlar her türlü giderlerini kendileri karşılayacak olup, İKMTSD tarafından herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

Organizasyon komitesi tarafından turnuva giderleri için belirlenen Erkeklerde 250. 00 TL, Bayanlarda 200. 00 TL katılım bedeli turnuva tarihinden önce aşağıda belirtilen banka hesabına Bağış olarak yatırılacaktır. Yatırılan katılım bedellerinin makbuzları turnuva günü salonda verilecektir.

Turnuvaya herhangi bir nedenle katılmayan kuruluşun katılım bedeli iade edilmeyecektir.

BANKA HESAP NO:

Alıcı: İKMTSD
İş Bankası İstanbul Zincirlikuyu Şubesi.

Şube Kodu: 1154
Hesap No: 426598
IBAN: TR89 0006 4000 0011 1540 4265 98

Bütün kuruluş sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden alınmış olan 2013/2014 vizeli sporcu lisansı (Takım veya Ferdi ) ile yarışmalara katılabilecektir.

Müsabaka sırasında her sporcu lisansını ibraz etmek zorundadır.

Kuruluşlararası Açık Şampiyonaya katılmak isteyen kuruluşlar illerindeki yarışmaları tamamlayıp durumları organizasyon komitesi tarafından da kesinleştikten sonra Kuruluşlar il tertip komitelerinin bilgisi dahilinde en geç 20 Nisan 2014 tarihine kadar şirketinin antetli kağıdına yazılı katılım dilekçesi, sporcu isim listesi ve takım sorumlusunun iletişim bilgileri ile birlikte, banka dernek hesabına yatırılan katılım bedeli dekontunun fotokopisini scan edip aşağıda yazılı mail adresine gönderip teyit alacaktır.

İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU&ORGANİZASYON KOMİTESİ


Uğur BEŞOK

Tel: 0212 2745666
Faks: 0212 2751936
e-posta : iletisim@ikmtsd.org
, ugur@besok.com.tr

web: www.ikmtsd.org

Şener FİLİZ

Tel: 0542 6738990, 0542 2160948
e-posta : sener.filiz@hotmail.com

 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 months later...

Arkadaşlar,Tabipler Odası,Karsan A, Karsan B ve İl MEM Gazi And.Lisesi olarak , BURSA DAN 4 TAKIM GELİYORUZ ,

GÜZEL iZMİR İME ... 4 gün kalıcaz..Bizim maçlar ilk 2 gün,diğer 2 gün boşuz..Bol bol maç yaparız daaa..Görüşmek üzere..

abi niye 2 gün boşuz diyosun elenmediğiniz sürece pazar dahil maçlar devam ediyor.Bu kadar mütevazi olma ya Ersun abi sen çift taraflı pütürcüsün çok can yakarsın :bye: ...selamlar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 4 weeks later...

Arkadaşlar selam...malum turnuva bu haftasonu itibariyle yapıldı.Genel bi bilgilendirme yapmak istedim...Organize gerçekten güzeldi özellikle yiyecek içecek sponsorları çok bonkördüler kendilerine teşekkür ederiz...Maçlara gelince biz yapıkredi olarak çeyrekfinale kadar gelebildik zatende takım seviyemiz o civarlardaydı yani gruptan birinci çıktık.Daha sonra İstanbul TCDD yi çok güzel maçlar sonucunda geçip çeyrekfinalde Ankara merkez bankasına yenildikki onlarda zaten şampiyon oldular..Defansçı Deniz ve Ümit gerçekten bizden 2 level yukarı oyuncular zaten...Süper grupta 13 takım olmasına rağmen harika ve seyir zevki yüksek çok güzel maçlar sonunda Ankara türktelekom 1.oldu.Bayan grubunda ise İstanbul cisco 1.oldu..

 

Üst düzey oyuncuların fazlalığı maçlardaki kaliteyi gerçekten yukarıda tuttu..Bursadan Cevat abi,gencay menge,saim polatkan,deniz ertuna,murat eriş(ben değil geçek masatenisçi olan kardeşim)enes can,fahrettin ekmekçi,hüseyin gazi,telekomdaki rus oyuncu ve ismini hatırlıyamadığımız daha bir çok üst düzey oyuncuyu yakından seyretmeye olanağına sahip olduk...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar selam...malum turnuva bu haftasonu itibariyle yapıldı.Genel bi bilgilendirme yapmak istedim...Organize gerçekten güzeldi özellikle yiyecek içecek sponsorları çok bonkördüler kendilerine teşekkür ederiz...Maçlara gelince biz yapıkredi olarak çeyrekfinale kadar gelebildik zatende takım seviyemiz o civarlardaydı yani gruptan birinci çıktık.Daha sonra İstanbul TCDD yi çok güzel maçlar sonucunda geçip çeyrekfinalde Ankara merkez bankasına yenildikki onlarda zaten şampiyon oldular..Defansçı Deniz ve Ümit gerçekten bizden 2 level yukarı oyuncular zaten...Süper grupta 13 takım olmasına rağmen harika ve seyir zevki yüksek çok güzel maçlar sonunda Ankara türktelekom 1.oldu.Bayan grubunda ise İstanbul cisco 1.oldu..

 

Üst düzey oyuncuların fazlalığı maçlardaki kaliteyi gerçekten yukarıda tuttu..Bursadan Cevat abi,gencay menge,saim polatkan,deniz ertuna,murat eriş(ben değil geçek masatenisçi olan kardeşim)enes can,fahrettin ekmekçi,hüseyin gazi,telekomdaki rus oyuncu ve ismini hatırlıyamadığımız daha bir çok üst düzey oyuncuyu yakından seyretmeye olanağına sahip olduk...

Murat abi öncelikle seni ve takımınızı tebrik ederim.

Bir ekleme yapmak istiyorum türk telekom ank. takımındaki rus oyuncu sanırım süper lig izmir etbında izmirde halkapınar spor salonunda birlikte izlediğimiz telekom un süper lig takım oyuncusu olan evgenii barkhatov değilmiydi abi hani şu zayıf olan ??

Birde sonuçları yada fikstürleri nereden bulabiliriz bir göz gezdirsek..

İzmir ekibine selam ve saygılar..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

 

Murat abi öncelikle seni ve takımınızı tebrik ederim.

Bir ekleme yapmak istiyorum türk telekom ank. takımındaki rus oyuncu sanırım süper lig izmir etbında izmirde halkapınar spor salonunda birlikte izlediğimiz telekom un süper lig takım oyuncusu olan evgenii barkhatov değilmiydi abi hani şu zayıf olan ??

Birde sonuçları yada fikstürleri nereden bulabiliriz bir göz gezdirsek..

İzmir ekibine selam ve saygılar..

 

Merhaba Rıdvancım...

Evet rus oyuncu oydu.Adam çok güzel oynuya bilader hatta bence bi o kadarda mütevazi..onun aldığı sayıları ben alsam salonu ayağa kaldırırm sayı sonlarında yani...gruplar-sonuçlar-elemeler hepsi İstanbul kuruluşlar arası masatenisi derneğinin sitesinde var oradan incelyebilirsiniz...Selamlar...

Ha bu arada şileye geliyoz biz bi ekip orda olursan görüşürüz...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Rıdvancım...

Evet rus oyuncu oydu.Adam çok güzel oynuya bilader hatta bence bi o kadarda mütevazi..onun aldığı sayıları ben alsam salonu ayağa kaldırırm sayı sonlarında yani...gruplar-sonuçlar-elemeler hepsi İstanbul kuruluşlar arası masatenisi derneğinin sitesinde var oradan incelyebilirsiniz...Selamlar...

Ha bu arada şileye geliyoz biz bi ekip orda olursan görüşürüz...

Murat beyin de belirttiği üzere süper bir organizasyondu, Uğur bey ve ekibinin ellerine sağlık, sınırsız yeme içme, kaliteli oyuncular, kocaman bir solon, (bu arada arkadaki dört masada maçı olmayanlar kendi aralarında oynama şansı buldu), istemediğiniz kadar tırtıllı oyuncu (bu arada Ersun hocama selamlar, dehşet tırtığıyla oynama şansı bulduk) kısaca her şey çok güzeldi.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Rıdvancım...

Evet rus oyuncu oydu.Adam çok güzel oynuya bilader hatta bence bi o kadarda mütevazi..onun aldığı sayıları ben alsam salonu ayağa kaldırırm sayı sonlarında yani...gruplar-sonuçlar-elemeler hepsi İstanbul kuruluşlar arası masatenisi derneğinin sitesinde var oradan incelyebilirsiniz...Selamlar...

Ha bu arada şileye geliyoz biz bi ekip orda olursan görüşürüz...

Abi şile konusunda geçen seneyi aynen tekrar etmeyi çok istiyordum ama maalesef cumartesi nöbetçiyim ve işyerinden bir arkadaş ameliyat olduğu için kadro sıkışık nöbet değişme şansım maalesef yok. Sanırım bizim salondan Osman abi(Günal) gidecek, size iyi eğlenceler ve başarılar şimdiden.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Murat beyin de belirttiği üzere süper bir organizasyondu, Uğur bey ve ekibinin ellerine sağlık, sınırsız yeme içme, kaliteli oyuncular, kocaman bir solon, (bu arada arkadaki dört masada maçı olmayanlar kendi aralarında oynama şansı buldu), istemediğiniz kadar tırtıllı oyuncu (bu arada Ersun hocama selamlar, dehşet tırtığıyla oynama şansı bulduk) kısaca her şey çok güzeldi.

Murat Varlı hocam istanbula da bekleriz bir ara..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Murat beyin de belirttiği üzere süper bir organizasyondu, Uğur bey ve ekibinin ellerine sağlık, sınırsız yeme içme, kaliteli oyuncular, kocaman bir solon, (bu arada arkadaki dört masada maçı olmayanlar kendi aralarında oynama şansı buldu), istemediğiniz kadar tırtıllı oyuncu (bu arada Ersun hocama selamlar, dehşet tırtığıyla oynama şansı bulduk) kısaca her şey çok güzeldi.

 

Murat hocam,esas biz sizin muhteşem spinlerinizin tadına baktık.. :thup: ..Eh biz oynayamasakta,esas oraya gelme amacımız olan,sizin gibi güzel insanlarla tanışma,kaynaşma ve tabii ki antrenman yapma şansı bulduk..Organizasyon gerçekten güzeldi,emeği geçenlere teşekkürler..Herkese Selamlar..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

 

Murat hocam,esas biz sizin muhteşem spinlerinizin tadına baktık.. :thup: ..Eh biz oynayamasakta,esas oraya gelme amacımız olan,sizin gibi güzel insanlarla tanışma,kaynaşma ve tabii ki antrenman yapma şansı bulduk..Organizasyon gerçekten güzeldi,emeği geçenlere teşekkürler..Herkese Selamlar..

Hocam abartmayın gören de bir şey sanacak, önemli olan birlikte güzel zaman geçirmekti. Görüşmek üzere, selamlar,

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 18 Misafir (Tam liste)

    • Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..