Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 Her zaman arkadanyayız Ahmet... ne demek!... Formumuzun güzide üyelerinden seni desteklemeyipte kimi destekleseydik değil mi? Sen öyle oynadığın sürece destekçin çok olur ama galip gelince bütün Eskişehir'le tokalaşıp vakit kaybetme. :
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 Her zaman arkadanyayız Ahmet... ne demek!...Formumuzun güzide üyelerinden seni desteklemeyipte kimi destekleseydik değil mi? Sen öyle oynadığın sürece destekçin çok olur ama galip gelince bütün Eskişehir'le tokalaşıp vakit kaybetme. : Saadettinciğim sağolasın, çok teşekkür ederim. Walla ne yapayım, herkes çağırıyo yanına, ben de kıramadım gittim. Meğer ne çok sevenimiz varmış, hepsi sağolsunlar, varolsunlar.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 Saadettinciğim sağolasın, çok teşekkür ederim. Walla ne yapayım, herkes çağırıyo yanına, ben de kıramadım gittim. Meğer ne çok sevenimiz varmış, hepsi sağolsunlar, varolsunlar. Ahmet, Saygılı, seviyeli, efendi ve mütevazi insanları herkes sever.
Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 Saadettinciğim sağolasın, çok teşekkür ederim. Walla ne yapayım, herkes çağırıyo yanına, ben de kıramadım gittim. Meğer ne çok sevenimiz varmış, hepsi sağolsunlar, varolsunlar. O sevgi senin kişiliğine verilen değerdir Ahmet... Yoksa orada o kadar sevdiğimiz oyuncu varken gelip sana bağırdık maç boyu farkındaysan...
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2006 O sevgi senin kişiliğine verilen değerdir Ahmet... Yoksa orada o kadar sevdiğimiz oyuncu varken gelip sana bağırdık maç boyu farkındaysan... Yaw arkadaşlar, mahcup ediyorsunuz beni yaw Ben de sizleri çok seviyorum. Bir de böyle güzellikler olunca masa tenisine doyulmuyor :gulumse:
Champ Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2006 Çok şey kaçırmışım desenize :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap