Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2009 Butterfly'ın sitesinde ismini yanlış hatırlamıyorsam speed optimizer voc free diye birşey gördüm. Acaba bunu kullanıyor olabilirler mi? Bu da Haifununkine benzer bir kimyasal madde olabilir mi?
KursaD Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 Ayı gıbı backhand atıyor . Adam backhand cı ya . Hastayım onun backhandlerıne
ibrahima Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 Bu da enterasan bir benzetme olmuş. Ayı gıbı backhand atıyor . Adam backhand cı ya . Hastayım onun backhandlerıne
ongun Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 Bu videoda Kraenga nasıl elinin tersiyle ayı gibi vurabildiğini yarım yamalak bir ingilizceyle anlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=ywG5kmOCfWE
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 bir büyüğüm krenga için oyuncu değil oduncu demişti : katılıyorum ama adam yapıyor işte onunda oyle bi tarzı var ve gerçekten rakiplerine karşı bh da iyi bir üstünlüğe sahip...( bu arada ingilizcesi çok kötüymüş )
cagan Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 bir büyüğüm krenga için oyuncu değil oduncu demişti : katılıyorum ama adam yapıyor işte onunda oyle bi tarzı var ve gerçekten rakiplerine karşı bh da iyi bir üstünlüğe sahip...( bu arada ingilizcesi çok kötüymüş ) Valla o büyüğün kim bilmiyorum ama keşke herkes Kreanga gibi oduncu olabilse
Enduro Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 Bu videoda Kraenga nasıl elinin tersiyle ayı gibi vurabildiğini yarım yamalak bir ingilizceyle anlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=ywG5kmOCfWE 1:00'da Kreanga'nın sağ kolu ile sol kolu arasındaki kas farkı dikkatinizi çekiyor mu? Pro oyuncuların bir çoğunun raket tutan kolları diğerinin iyi katı büyüklüğünde neredeyse. :gulumse:
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 Sonunda Kreanga'nın iki kolunun kas yapısının farklı olduğunu gören çıktı sonunda :) :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap