işcan Oluşturma zamanı: 5 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 5 Nisan, 2006 Herkese selamlar dün gece bir rüya gördüm çok ii bir turnuvaya katılıyorum ve sponsorum , BİLGE diye bir marka aklıma neden bir Türk markası masa tenisi ürün leri üretmiyor diye bir soru takıldı , acaba neden
Champ Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2006 Bilge markası eskiden kendi çapında raket,top ve raket çantası gibi ekipmanlar üretiyordu ama şimdi yok.Sporda hangi branşta türk markası varki...
Istanbullu Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2006 olacağınıda zannetmiyorum... maliyet hammadde falan filan derken piyaasdaki malların çok çok üzerinde fiyatlar çıkıyor onun için bu sektöre el atan yok bence...
Ertan Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 Pazar yok. Çok satacak bir ürün olsa hemen bir kaç firma üretirdi.
Champ Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 Ayrıca bizim ithal ürüne olan düşkünlüğümüz malum.İyi malzeme üreten bir firmamız olsa bile rağbet olacağını sanmam
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2006 Ertan ve Champ abim haklı,zaten pahalı bi spor,kulüp düzeyinde oynamayan bi sporcu yılda bir defa lastik alıyo,bu nedenle piyasada türk malı yok! Fakat Ankarada ve Samsunda tanıştığım iki kişi tahta yapıyor ve gerçekten güzel...
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2006 Ertan ve Champ abim haklı,zaten pahalı bi spor,kulüp düzeyinde oynamayan bi sporcu yılda bir defa lastik alıyo,bu nedenle piyasada türk malı yok! Fakat Ankarada ve Samsunda tanıştığım iki kişi tahta yapıyor ve gerçekten güzel... Sanırım Samsunda tahta yapan kişi var dediğin kişi benimde tanıdığım kişi. Ben onun yaptığı tahtayı kullanıyorum ve ömür boyu kullanırım. Zaten o tahtaları deneme yanılma yoluyla üreten bizdik. Çok süper tahtalar...
Guest onur87 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2006 Sanırım Samsunda tahta yapan kişi var dediğin kişi benimde tanıdığım kişi. Ben onun yaptığı tahtayı kullanıyorum ve ömür boyu kullanırım. Zaten o tahtaları deneme yanılma yoluyla üreten bizdik. Çok süper tahtalar... Arkadaşlar Samsundan ve sanırım aynı kişiden ben de tahta getirttim ve şuanda kullanıyorum. Çok da memnunum. herkese tavsiye edebilirim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap