Guest Onur Bayrakçeken Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2006 ist.anadolu yaaksında kulüp arıyom ilk kes başlıcam pinpona ama bulamadım bi türlü bileniniz varsa suadiye-göztepe civarı tercih edilir
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2006 ilk ders olarak MASA TENİSİ diyerek başlayabilirsin !
Metin1 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2006 ist.anadolu yaaksında kulüp arıyom ilk kes başlıcam pinpona ama bulamadım bi türlü bileniniz varsa suadiye-göztepe civarı tercih edilir kac yasındasınız, göztepede öyle bir yer var
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 göztepede haydarpaşa lisesi masa tenisi salonu var. 0216 3256035 salonun numarası. (salon marmara üniversitesi hastanesine çok yakın) düzenli olarak masa tenisi dersi veriliyor. ders almak istediğini söyle mutlaka sana yardımcı olacaklardır. masa tenisine böyle bir şekilde başlaman, doğru başlaman senin için çok daha iyi olacaktır. sonradan bazı yanlış tutuş, vuruş... vs geliştirirsen bunlar fosilleşir, öyle gider... ama baştan iyi öğrenirsen, temelin sağlam olursa, daha hızlı gelişirsin
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 ist.anadolu yaaksında kulüp arıyom ilk kes başlıcam pinpona ama bulamadım bi türlü bileniniz varsa suadiye-göztepe civarı tercih edilir Selam Onur Göztepede Fenerbahçe Veteran Derneği var. Orada genç arkadaşlar düzgün msatenisi dersleri veriliyor. Metin Mestanoğlu hocanın eşliğinde masatenisine doğru ve düzgün bir başlangıç yapıp iyi bir masatenişçi olabilirsin....
Guest Onur Bayrakçeken Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 sağolun ikinizde fbvtt yle konuştum ama orası bize ters göztepe sanayiinin içindemiş haydarpaşaya belki gidebilirim ama
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2006 Haydarpaşa'nın salonu da öyle tam göztepede değil. sen bak hangisi yakınsa ona karar ver, ama en azından gidebileceğin yerler var, o açıdan şanslısın. şansını değerlendir :B:
Guest Onur Bayrakçeken Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2006 dayım gelince marmara üni. ninkine bakcamyani büük ihtimalle yrn
Misafir Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2006 hadi bakalım Onur, kolay gelsin gelişmeleri yaz. :gulumse:
Guest Onur Bayrakçeken Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2006 hala beklemekteyim annemler ve ben araştırıoz büyük ihtimal marmara ama
Guest maverick Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 hala beklemekteyim annemler ve ben araştırıoz büyük ihtimal marmara ama slm onur; masa tenisine başlamak istiyorsan eğer çok güzel eğitim alman gerekiyor sana birkaç yer; 1) Göstepe Sanayi içinde FB veteranlar var 2) Haydarpaşa var oda atunizadede 3) esatpaşa da var eğer bilgi istersen not bırakabilirsin ben sana ulaşırım. çünkü bende 1 senedir oynuyorum ama yanlış kişilerle oynadığım için elimi geliştiremedim eğer iyi bi eğitim alırsan başarırsın ok:) gelişmeleri yaz bekliyorum.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap