erenarik Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2006 profesyonel olmak için gereken şartlar nelerdir....yaş sınırı varmı...mesela ben 22 yaşındayım prof olma(lig ve turnuvalara katılma) şansım varmı... bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim
Guest LapacI Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2006 prof olarak bilemicem ama benim yaş 15 ama çok fazla turnuvaya vs. katıldım ve çoğundan güzel derecelerle çıktım (1. 2. 3. lük hariç )2 maçımdan birini mutlaka alırım yani profluk konusunda yaş sınırı olduğunu zannetmiorum
Bitim Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2006 profesyonel olmak için gereken şartlar nelerdir....yaş sınırı varmı...mesela ben 22 yaşındayım prof olma(lig ve turnuvalara katılma) şansım varmı... bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim Merhaba , Profosyonel olma icin herhangi bir yas siniri yoktur. Her yas araliginda profesyonel olabilir .Bir ligde klupte oynayabilirsin .Tum turnuvalarada katilabilirsin gencler vs. maclari haric . Profesyonel olmak icin iyi masatenisi oynamak ve seni oynatacak bir klup bulmak yeterlidir.
Burak86 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2006 Merhaba , Profosyonel olma icin herhangi bir yas siniri yoktur. Her yas araliginda profesyonel olabilir .Bir ligde klupte oynayabilirsin .Tum turnuvalarada katilabilirsin gencler vs. maclari haric . Profesyonel olmak icin iyi masatenisi oynamak ve seni oynatacak bir klup bulmak yeterlidir. Bence profesyonel olmak için iyi oynamaya gerek yok.Yaptığı spordan zevk alsın yeter.
Guest Can Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2006 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2006 profesyonel lisansını kendi paran ile alabiliyormuşsun 1.5 milyarmış. ama oynayamadıktan sonra ne fayda??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2006 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2006 profesyonel lisansını kendi paran ile alabiliyormuşsun 1.5 milyarmış. ama oynayamadıktan sonra ne fayda??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yanlış.Bir kulüp lisansının olması yeter.İstersen o kulüp lisansı ile yıldızlarda(tabii yaşın tutuyosa), gençlerde(yaşın tutuyosa), terfide, 1.lligde, 2.ligde ,süper ligde , türkiye kupasında, ve hatta Şampiyonlar Ligi(masa tenisi olan futbol olan değil ha : ) oynayabilirsin.Ben böyle biliyorum ama böyledir herhalde.O zaman süerligde bir kulüp (ort 4 oyuncu olduğunu varsayıyorum) toplam 144000 YTL masraf olmuş olur.Bu kadar parayı masa tenisi gibi bir sporda(ülkemiz için söylüyorum) kim öderki????
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2006 bir sporda profesyonel olman için o spor dalından para kazanman lazım
Guest ardıç Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2007 benimde yaşım şu an küçük fakat 5 turnuvaya girdim ve hala hocalarımız çeşitli turnuvaları takip ediyor.ve turnuvalarda güzel başarılar el de ettik.(1. 2. 4.)lük gibi.herhalde hocalarımız bütün turnuvalara sokacak bizi...(ben daha 5 aydır masa tenisi oynuyorum)
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Arkadaşlar bende 16 Yaşındayım Denizli'deyim turnuvalara girmek için neler gerekiyor yardım ederseniz sevinirim msn:selkar169@hotmail.com
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Bir masa tenisçi profesyonel olabilmesi için küçük yaşta doğru ekipmanla bir kulupte oynaması minik,yıldız,genç ve daha sonra liglerde oynadığı müddetçe istenilen seviyeye gelebileceğine inanıyorum masa tenisi öyle bir dalki bırakmadığın müddetçe isteğin yere gelebilirsin.
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 7.Sınıfta başladım masa tenisine ama büyük gelişme kaydettiğime inanıyorum hergün en az 2 saat oynuyorum kendi masam var voit ilgilendiğiniz için teşekkürler... :)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 profesyonel olmak başka şey iyi masa tenisçi olmak başka şey. türkiyede masa tenisi henüz profesyonel spor dalı olarak geçmiyor. amatör spor branşları arasında yer alıyor. lisans çıkarmak için bir kulübün seni sahiplenmesi gerekiyor. lisanslı sporcu olsan bile profesyonel olamıyorsun
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap