Rıdvan Oluşturma zamanı: 26 Mayıs, 2013 Oluşturma zamanı: 26 Mayıs, 2013 Merhabalar 26 mayıs pazar (bugün) saat 10.00 ila 16.00 saatleri arasında Pendik pendorya alışveriş merkezinde gerçekleşen turnuva oldukça keyifli ve eğlenceli geçti. Alışveriş için gelen birçok insan da sporumuza daha çok ilgi duymaya başladılar. Sonuçlar. 1-Osman Günal 2-Bilal Ekşi 3-Rıdvan Şahin 4-Mücahit Burak Çelik Yarı finalde Osman abi gibi bir tecrübeye final setinde yenilerek - 3.lük maçında Mücahit kardeşimiz mağlup ettim ve 3.lük ödülü olan fotoğraf makinası nı kaptım. (artık bol bol fotoğrafınızı çekebilirim) Emeği geçen herkese teşekkürler ve dereceye girenlere de tebrikler. Not:Turnuvadan bu sabah haberim olduğu için forumda duyuramadım. 4
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2013 çok tebrikler yalnız gec haber veriliyor yoksa orda olurduk buyuk ihtimal bidahakinde erken haber verirsen sevinirim :) 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2013 çok tebrikler yalnız gec haber veriliyor yoksa orda olurduk buyuk ihtimal bidahakinde erken haber verirsen sevinirim :) Turnuvatör Tahsincim benimde turnuva sabahı haberim oldu, yola çıktık, varır varmaz da maçlara başladık. Bir dahaki benzer turnuvalardan erken haberim olursa forumdan duyururum. 1
CaaN Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2013 abi bende cuma günü okullar arası turnuvaya katıldım orda.maçları kazanıp üst tura çıktım ama cumartesi devam ediceklerini söylediler gitmedim bende ev uzak 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap