Mrtİzmir Oluşturma zamanı: 6 Mayıs, 2013 Oluşturma zamanı: 6 Mayıs, 2013 Dün İzvet arenada 2 li takım maçları sırasında Nejat Özişbakan abimiz(formda Eque rumuzlu) maalesef kalb krizi geçirerek vefat etmiştir.Ben bilmiyordum ama kendisi gerçekten gençlik yıllarında ülkemizin üst düzey oyuncularındanmış...Kendisine ALLAH tan rahmet kederli ailesinede sabırlar diliyorum... Camiamızın başı sağolsun....
fatih engin Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir durum. Bir de masa tenisi oynarken olması insanı daha da üzüyor. Tüm camianın başı sağolsun.
hasan bursa Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 allah rahmet eylesin geride kalanlarına da sabır versin
umur Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 çok üzücü bir durum allah rahet eylesin
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Bu abimiz yillar once masa tenisi kitabi hazirlamisti ve o kitap hala bende duruyor. Cok uzuldum. Allah rahmet eylesin, ailesinin ve tum sevenlerinin basi sagolsun.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Allah Rahmet eylesin. Ailesinin, sevenlerinin ve Tüm camiamızın Başı sağolsun.
enerji05 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Allah rahmet eylesin. Daha önce bir kalp hastalığı var mıydı ve kaç yaşındaydı acaba?
Bora Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
moktav Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2013 Allah rehmet eylesin yaa çok üzüldüm Allah kederli ailesine sabırlar versin.
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Allah rahmet eylesin. Daha önce bir kalp hastalığı var mıydı ve kaç yaşındaydı acaba? Abi öğrendiğim kadarıyla bayağı bir sağlık sorunları varmış,kemoterapi tedavisi dahi görüyormuş o yüzden epey bi ara vermiş oynamaya ama işte takdiri İlahi...Hatta yaptığı maçtan sonraki maçıda benimleydi seyrederken işimiz yaş valla Nejat abi beni çarpar diye içimdende geçiriyordum böyle bir durum olunca içim bi başka burkuldu valla Mekanı cennet olsun İnşaallah....
Güner Demirel Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Allah rahmt eylesin, mekanı cennet olsun.
tridimit Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Rabbimiz rahmetiyle muamele eylesin. Akıbeti hayr olsun. Camiamız için acı kayıp...
serhat35 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Aldığım en üzücü haberlerden biri.. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun... Ülkemizde değeri bilinmeyen insanlardan biridir kendileri..Bilimsel masa tenisinin gelişmesinde katkıları olmuştur.. Çok daha fazla olabilirdi ama değişik etlenler(!) yüzünden malesef olamadı..Kendileri antrörümdür..Masa tenisini sevdirenlerden biridir.. Aydemir Hoca ile birlikte Tuborg ekolünün oluşturucudur. Ne yapmıştır Tuborg ekolü? Kısa süre içinde, sıralamada o zamana kadar fazla esamesi okunmayan oyuncular ile deplasmanlı büyükler liğinde( Gürhan lı Oktay' lı takımların önünde) Türkiye Şampiyonu olmuştur..Bunda en büyük katkı hiç şüphesiz Nejat Hoca' nındır...Masa tenisinde kendine göre çözümlemeleri vardı.. Bir iki günlük antrenmanla bile size bir kaç seviye birden atlatabilirdi..Açık ara en iyi üst yapı antrönüdür. Bazılarına abartılı gelebilir ama Avrupanın en iyi antranörlerinden biridir..Değeri bilinmemiştir.. Mekanı Cennet olsun... Masa tenisi camiasının başı sağulsun...
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Nejat kardeşimle zamanında çok güzel ve zevkli maçlar yapmıştık. Ayrı illerin sporcuları olmamıza rağmen iyi bir dostluğumuz vardı. Kendisini erken kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Dualarımız onunla,
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Yakınlarının ve tüm masa tenisi camiasının başı sağolsun. Ecel kaçınılmaz. Nejat abinin ölüm şekli sanatçıların sahnede ölme isteğini andırmış. Allah rahmet eylesin. 1
Ersun Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2013 Allah rahmet eylesin..İzmirli olmamıza rağmen Nejat abiyi bu şekilde tanımak daha bi üzücü oldu..Onun ölümü, insanların değerini ölmeden önce anlamanın önemini bir kez daha gösterdi..Tüm dostlara sağlık,mutluluk,huzur dolu uzun ömürler temennilerim ile..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap