Jump to content
Masatenisi.org Forum

3. Forum Bulusması


Guest Erdem Kemiksiz

Recommended Posts

Ağustos sonu yada devamındaki ayda buluşma yapılacak diye duydum...

Ertan Abi ile bir araya gelemedik ama sanırım o tarihlere yakın bir zamanta net tarihi bildirecektir.

 

Bende yardıma her zaman açığım Ertan Abi... Daha önce yazdığım gibi elimden gelen birşey olursa seve seve...

 

Sadettincim selam.Şu andan itibaren evsahipliği üslenmiş bulunuyorsun.Düşündük taşındık organizasyonun İstanbul ayağını senin üslenmene karar verdik. :lol:

Bu kutsal görevde sana ve sana yardımcı olacak senin belirleyeceğin tüm üyelerimize başarılar dilerim.

Ertan abiden salonun uygun olduğu bir tarih alacağız ve gerisi sana kalıyor.Çünkü bu tarih kesin turnuvanın yapılacağı tarih olacak.

Sana başarılar dilerim arkadaşım :thup:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • İleti 53
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Tufan abi,Bursa'da bu tarih işinin bir adını yavaş yavaş netleştirelim.Fazla bir şey kalmadı Bursayada.Hiç değilse form üyelerinin merakı azalmış olur.

 

Burak tarih işi bize kalmıyor.Ertan abinin salonu ayarladığı tarih turnuva tarihi olacak ve üyelerimiz kendilerini bu tarihe göre ayarlayacak.

Organizasyonuda Saadettin usta yapacak.(Emrivakiye bak yaa :B: :lol: )

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ben 2 aydır ancak 1 haftayı İstanbul'da geçirdim. Şu ara mesajları okumaya bile vaktim yok. Bu yüzden benim bu konuyla ilgilenme şansım yok. Bence siz Saadettin'i gayrete getirin o ayarlasın. Salon ayarlama işini ben yaparım.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar eğer uygun olursa;

 

09-10 Eylül 2006

16-17 Eylül 2006

23-24 Eylül 2006

 

tarihlerinden birini öneriyorum. Eylül ayı içinde olması hem havaların sıcaklığının düşmesi, hem insanların yaz tatil programına engel olmamamız hemde ligler başlamadan önce basit bir hazırlık turnuvası olacağını düşünürsek daha uygun olacaktır gibime geliyor. Yazdığım tarihlerden birini Ertan Bey ayarlayabilirse bende o tarihe yoğunlaşıp kimler nasıl gelecek ve nerelerde kalabilecekler o gibi konulara eğileceğim. Benim Avrupa Yakasında oturmam sebebiyle, kalınacak otel ve yemek yenilebilecek yerlerin araştırmasını Anadolu Yakasında ve Fenerbahçe Veteran Derneğine yakın oturan üyelerimizden rica edeceğim. (Hatta gönüllü var ise şimdiden bana dönsünler ki; iyi bir program yapabilelim.) Akşam programını ayrıca konuşabileceğim kişilere ulaşırım sanıyorum ama bu iş için "tanıdığım yada tanıdığımız insanlar var" diyen olursa onlar öncelikle kabulümüzdür...

Şimdi işin en önemli kısmı Ertan Bey'den yazdığım tarihlerin hangisini ayarlayabileceği konusunda bana vereceği bilgidir. Devamında da katılmak isteyen herkesin o haftasonunu baz alarak katılım için ayarlamalarını yapması gerekiyor.

Bu forum buluşması için yine güzel bir logo örneği çıkarabilirseniz t-shirt bastırtabilirim veya küçük raket çantası olabilir. Yada aklıma gelen maliyeti iyi olursa raket şeklinde gümüş kolye de olabilir. Enterensan fikirleriniz var ise katılın katılmayın farketmez kişisel mesajla bana bildirirseniz çok makbule geçer. Sonuçta katılımla ilgili bir anı olmasını sanırım herkes isteyecek ve takdir edecektir.

Herkese sevgiler...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bana 9-10 uyar.Çünkü 18'inde okullar açılıyor; hem de ben yatılı okuyacam.Bu da demek oluyorki son hafta sonumu ailemle geçiremicem :asabi:

 

@Saadettin

 

Saadettin abi olmaz biz en iyisi lastik yapalım mavi renk olsun hemde 2mmlik olsun :lol:

 

Aslında sırf T-Shirt için logo yapmak için photoshopta kendimi kasabilirim ;):

 

Aslında video güzel olur ama final maçlarını çekelim.Ayrıca her maçta 2-3 tane foto çekelim bunlarla birer foto galeri yapalım.Bunları anasayfada yayınlayalım(Ertan abi'ye uyarsa).

 

Bu arada bu buluşmanın adı ne olacak?

 

Benden şimdilik bu kadar...

 

Bye :bye:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

23-24 olursa müsabakalara katılma şansım olabilir.

16-17 olursa akşam programı yapmanız taktirde sizlerle görüşebiliriz.

bu arada perşembe gece istanbul'dayım. cuma öğleden sonra boşum. müsait olan arkadaşlar varsa görüşelim. bu arada ertan abi; senin işyerine de uğrayabilirim adresi verirsen. mecidiyeköydeydin değil mi..?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ertan Abi şu günlerden birini kesinleştirirse daha rahat edeceğiz kanaatindeyim.

 

Bu arada; Anadolu yakasında salona yakın oturan yada bu salondan yararlanan kimler var? Gelecek arkadaşlara kalacak yer, yenilecek yemek, gezilecek mekanlar konusunda araştırma yapmamız gerekecek.

Bu konularda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum dedim ama geri dönen olmadı!.. Diğer aktivitelere katılan arkadaşlardan aciul olarak yardım bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

O zaman 3. Forum buluşmamız;

 

23-24 EYLÜL 2006

 

tarihleri arasında yapılacaktır.

 

Katılacak olan arkadaşlar öncelikle isimlerini, sonrasında nerede kalmayı düşündüklerini, hangi gün İstanbul'da olacaklarını, kaç kişi ile katılacaklarını, cinsiyetlerini, vs..vs.. gibi aklıma gelmeyen soruları açıklayarak bana mesaj gönderirlerse grubu belirlemeye başlarız...

 

Bu arada yazdığım gibi bana yardımcı olabilecek arkadaşlarında biran önce irtibata geçmesini, gelecek arkadaşlara yardımcı olma konusunda tanıdığı yerleri olanların bildirmesini, katılımcılara günün anısı amacıyla verebilmek için düşünülen şeylerin bildirilmesini de rica ederim...

 

Şimdiden hepimize hayırlı olsun...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 weeks later...

Anadolu Yakasında oturup Fenerbahçe Veteran Derneğine giden arkadaşlar...

Ayıp oluyor ama!!!

 

Organizasyonda hepimize yardımcı olmak için son dakikaya kadar beklemeniz gerekmiyor herhalde. Biran önce isim listesini belirlemeye başlayıp spor salonuna yakın yerlerdeki otellerden fiyat almak lazım. Ayrıca katılımın Cuma günü gerçekleşeceğini düşünüp o günü akş----- da bir yemek organize etmek lazım.

 

Ne fikir ne destek olarak hiç kimse bu işte yeralmak istemiyor mu yada birbirinizi tetikleyecek birşey mi arıyorsunuz?!

 

İstanbul'a bu buluşmaya gelecek olan her kişi, sonuçta hergün karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğunuz, mesajlaştığınız, yardımlaştığınız forum üyelerimiz. Bu sebeple herşeyin düzgün yürüyebilmesi için karşılıklı paslaşmamız ve organizasyonu ayarlamamız lazım. Çünkü bu benim etk başıma yapabileceğim birşey değil. En azından Anadolu Yakasını tam bilmiyorum.

 

Kısacası; bu bölgede oturan ve taşın altına elini sokmak isteyen herkesten mesaj bekliyorum. HAngi konularda olduğu eski mesajlarıma da göz atarsanız yazıyor zaten. Sadece hareket edin yeter...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 5 weeks later...
  • 5 weeks later...

Evet arkadaşlar...

Forum buluşmasına katılmayı düşünenlerden ricam aşağıdaki boşlukları doldurup bana kısa mesajla göndermeleri... böylelikle katılacak olan herkesin bilgisi bende olabacağı için trunuva günü herkese ulaşabilirim. Bu arada kişisel mesaj yerine telefon mesajıyla da bildirebilirsiniz ama forumdakie nickinizi de yazmayı unutmayın...

Bu buluşmaya katılacak arkadaşlar eğer bu turnuvada da oynamak istiyorlarsa daha önce vermiş olduğumuz linke girerek kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor çünkü bu turnuvanın sonuç olarak bizimle hiçbir ilgisi yok. (Dipnot:Katılım bedeli olan 40 lirayı sanırım banka havalesi dışında salonda da direkt ödeyebilirler..) Sadece hem katılımı artırmak hemde iyi bir turnuvaya katılma yada izleme fırsatını yakalamak için bu tarihte sizinde onayınızla karar kıldık. İsteyen arkadaşlarda eğer"turnuvaya katılmayı düşünmüyorum ama bu fırsatı yakalamışken hergün forumda yazılarını okuduğum insanlarla birde birebir sohbet edeyim" diyorsa bile bizim için yeterlidir. Ben gelecek olan sizlerle iletişimde problem olmaması için bu turnuvaya katılmayı düşünmüyorum mesela. Yani aşağıda yazacağım telefon o gün tüm gün itibariyle açık olacak...

 

Nickiniz:

Ad Soyad:

Doğum Tarihi:(gg/aa/yyyy)

Katıldığı İl:

Telefon (cep):

 

Yazdığım bu bilgileri ya kişisel mesajla yada 0532 792 09 55 nolu telefonuma mesajla bildirebilirsiniz.

O günkü programa ekleyeceklerimi buluşmaya katılırım diyenlere göre size sunacağım...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

saadettin abi ben buluşmaya katılamayacağım galiba çünkü ramazan ayını hiç hesaba katmamıştım ilk iftarımı her yıl olduğu gibi ailemle açmak zorundayım. Alanya İstanbul arası 14 saat o yüzden 2. gününe yetişebileceğimide zannetmiyorumhepinize iyi eğlenceler bu şansı kaçırmak çok büyük şanssızlık!

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ben,Ertan abi,Saadettin abi,Ferrokrom,Crazyspin,hugur44

Forum buluşmasına gelen ve güzel bir birliktelik geçirmemizi sağlayan;

Ertan, Arcag, Champ, Hasan44, Ferrokrom, Crazyspin, AdnanCihat, Myilik2002, AliGüller, AhmetSözmen, Akemyal, Tsubasa, MustafaAltunok üyelerimize teşekkür ederim. (Bir anda aklıma gelmeyen diğer isimler lütfen kusuruma bakmasın. Kendileri de buraya isimlerini eklerlerse sevinirim.)

Umarım gelen herkes için güzel bir buluşma olmuştur ve oynayanlar çekişmeyi seyredenlerde güzellikleri paylaşmıştır. Ramazan başlangıcı olması sebebiyle akşamında çok şık eğlenceli bir yere gidilememesine rağmen Cumartesi öğle yemeği birkaç arkadaşla birlikte yenmiştir.

 

Gelen herkese teşekkür ettiğim gibi Ankara ve İzmir eşrafından gelmeyen ve bir iki satır nedeni hakkında dahi bize yazmayan arkadaşlarıda buradan kınıyorum. (hepsinden savunma yazıları istenecek yeterli tatmin sağlanmazsa raketlerine elektrik verilmek suretiyle iflahları kesilecektir.)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 27 Misafir (Tam liste)

    • Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..