Eypd Oluşturma zamanı: 9 Eylül, 2012 Oluşturma zamanı: 9 Eylül, 2012 BAHÇELİEVLER MUHSİN YAZICIOĞLU SPOR KOMPLEKSİNDE , 9 EYLÜL 2012 TURNUVASINDA DERECEYE GİREN SPORCULAR 1-) MUSTAFA ÖZKAYMAZ 2-) YUNUS EROL 3-) TAHSİN KALAY 4-) ERDEM ÇETİNTAŞ 5-) GÜRKAN KARAHAN 6-) AHMET KUŞ TESELLİ BİRİNCİSİ MUSTAFA İSLAM DERECEYE GİREN SPORCULARIMIZI TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ. 1
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2012 ozellikle ben mustafayı ve yunus kardeşlerimizi tebrik ediyorum yunus ilerde çok daha iyi yerlerde olur tebrikler
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2012 turnuvada saf dışı kalan onemli oyuncular mustafa altın ok adem tuncel mustafa islam gurkan karahan ahmet kuş ayhan ozkaymaz eyup dursun 1
bellek Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2012 Dereceye giren ve turnuvaya katılın tüm arkadaşları tebrik ederim. 1
sinanmamuk Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2012 ozellikle ben mustafayı ve yunus kardeşlerimizi tebrik ediyorum yunus ilerde çok daha iyi yerlerde olur tebrikler ozellikle ben mustafayı ve yunus kardeşlerimizi tebrik ediyorum yunus ilerde çok daha iyi yerlerde olur tebrikler tahsin hocam bizim emrullah da gitmişti o kime kaybetti bilgin varmı.o da baya iyi oynar..yunus ta bakalım bizim bu sene istanbul minik şampiyonluğuna adayımız inşallah ama hayırlısı...tebrikler.. 1
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2012 emrullah erdem çetintaşa kaybetti oda iyiydi
Rıdvan Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2012 Mustafa Kardeşimi ve Tahsin arkadaşımı ve hernekadar tanışmamış olsamda Yunus kardeşimizi tebrik ediyorum. Turnuvalara emek veren herkese teşekkürler.
Ramses Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2012 Herkesi tebrik ediyorum. Tahsin yine podyumda :))
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 alıştık artık ama her her sonuç çıka bilecek maçlar oldu ortada gecti maçlar çekişmeli
Rıdvan Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 Bırak mütevaziliği Tahsincim canavar gibisin kürsülerden inmiyorsun. Rezil olmamak adına çok sıkı antrenmanlar yapmadan asla oynamam seninle :)
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2012 estahfurullah masatenisinde rezillik diye bir kavram olmamalı bildğim kadarıyla masatenisinde kotu rakip yoktur hepsi iyi ve centilmendi küçük uafklıklar hariç onlarda hırslarından olmalı normal birşey bu arada seni gormuyorum artık bayram turnuvasında ornek mahallesine geldim ondan sonraki hafta fbvt turnuvadaydım yine yoktun bu hafta koceliye gidiyoruz gel gidelim
Goldstonex Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 En yakın turnuva ne zaman arkadaşlar beylikdüzünde oturuyorum yakınlarda oynaayabileceğim yerler varmı
Rıdvan Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2012 estahfurullah masatenisinde rezillik diye bir kavram olmamalı bildğim kadarıyla masatenisinde kotu rakip yoktur hepsi iyi ve centilmendi küçük uafklıklar hariç onlarda hırslarından olmalı normal birşey bu arada seni gormuyorum artık bayram turnuvasında ornek mahallesine geldim ondan sonraki hafta fbvt turnuvadaydım yine yoktun bu hafta koceliye gidiyoruz gel gidelim Çok haklısın dostum kötü rezil rakip yoktur.Antrenmansız yada ayakları çalışmayan rakip vardır.Ama hepside centilmendir. 3 haftadır tatil için mersindeydim bayram haftası da oradaydım o yüzden istanbuldaki çok sevdiğim masatenisi ortamlarından ve siz kıymetli arkadaşlarımdan biraz uzak kaldım.Bir de haftasonları pazarlarım eskisi gibi pek musait olmuyor cumartesiler sözleşelim buluşalım oynayalım dostum.Sevgiler selamlar. Not:Kocaeliye gelmek çok isterdim ama haftasonu Hastanede nöbetim var.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap