AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 2004 olimpiyat finali: Ryu Seung Min - Wang Hao, Wang Hao kaybetti ve gümüş madalya aldı. 2008 olimpiyat finali: Ma Lin - Wang Hao, Wang Hao kaybetti ve gümüş madalya aldı. 2012 olimpiyat finali: Zhang Jike - Wang Hao, bakalım Wang Hao bu defa altın madalya alabilecek mi ? Geçen sene Zhang Jike'ye karşı finalde çok sönük oynamıştı, sanki yenilgiyi kabullenmiş gibiydi. Bu defa da öyle oynarsa şansı yok. İstekli, saldırgan oynamalı.Aman şu topu içeri atayım yeter dememesi ve her türlü riske girmesi lazım. Buraya kadar geldikten sonra korkmak olmaz.
fatih engin Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 3.lük maçı güzel geçiyor. ilk set 12-10 dima
fatih engin Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 setler 2-2 ve iki oyuncuda açık oynuyor. güzel maç oluyor
fatih engin Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 kazananın dima olması dışında çok güzel maç oldu :) izleyemeyenlere mutlaka tavsiye ederim. 4-2
notsniw Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 sağlık olsun, üzülmemek lazım, en azından bi avrupalı madalya aldı, işe o yönden bakmak gerek. podyumda 3 çinli olmasından iyidir.
fatih engin Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 sonucu önceden belli olan maçta(en azından izlerken bana öyle geldi) zhang haoyu 4-1 yenerek altın aldı. 3.lük maçı bundan kat kat daha güzeldi.
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 2004 olimpiyat finali: Ryu Seung Min - Wang Hao, Wang Hao kaybetti ve gümüş madalya aldı. 2008 olimpiyat finali: Ma Lin - Wang Hao, Wang Hao kaybetti ve gümüş madalya aldı. 2012 olimpiyat finali: Zhang Jike - Wang Hao, bakalım Wang Hao bu defa altın madalya alabilecek mi ? Geçen sene Zhang Jike'ye karşı finalde çok sönük oynamıştı, sanki yenilgiyi kabullenmiş gibiydi. Bu defa da öyle oynarsa şansı yok. İstekli, saldırgan oynamalı.Aman şu topu içeri atayım yeter dememesi ve her türlü riske girmesi lazım. Buraya kadar geldikten sonra korkmak olmaz. Wang Hao bir kez daha gümüş aldı. Tabii 3 gümüş 1 altın eder mi orası soru işareti. Zhang Jike başarılarına bir başarı daha ekledi, helal olsun, adam oynuyor.
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Türkçe röportaj hoşuma gitti. En azından ekmek yediği ülkenin dilinde konuşmaya çalışması takdire şayan. Acaba TRT ye röportaj verdiği için mi Türkçe konuştu. Orada da İngilizce ve Çince konuşsa millet isyan ederdi :) Sonuçta bu adam kaç senedir Türkiye'de biraz konuşsun artık. Ben Melek'ten de Türkçe konuştuğunu görmek istiyorum açıkçası...
onurzaim Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2012 Acaba TRT ye röportaj verdiği için mi Türkçe konuştu. Orada da İngilizce ve Çince konuşsa millet isyan ederdi :) Sonuçta bu adam kaç senedir Türkiye'de biraz konuşsun artık. Ben Melek'ten de Türkçe konuştuğunu görmek istiyorum açıkçası... Melek de güzel konuşuyor ama Bora kadar kendine güveni yok. Benimle konuşurken hep onu zorluyoruz. IBB de de çevresinde hep türk olduğu için kendini Türkçe konuşmak zorunda hissetti. , Ama Melek Bora'ya göre daha izole. Ondan halen tam geliştiremedi. İsteselerdi öğrenirlermiydi? Evet hem de nasıl ama 2 çinli yanyana gelince başka dil öğrenmek zorunda hissetmiyorlar. Böyle kötü bir huyları var. Biz ise pek öyle değiliz. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 zhang aştı artık bence hoa ya karşı rahat maç çıkarır diye düşünüyorum altın madalya zhang in 1
Ertunga Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2012 zhang aştı artık bence hoa ya karşı rahat maç çıkarır diye düşünüyorum altın madalya zhang inmaç perşembeydi zaten abi :)
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2012 gunduz oynanmış maçlar bizde işte olduğumuz için takip edemimişim mesajıda ondan gec yazmışım
Bora Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Çin - Güney Kore Finali TRT'de... http://londraolimpiyat.trtspor.com.tr/webtv/live.asp?id=8
CyRuss Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 emekle kazanılan sayıların çoğunlukta olduğu maçları seviyorum. joo - jike maçı çok güzel geçti, ( en azından olimpiyat ortalamasının üstündeydi ). joo pütürle masa üstü açma , pütürle backhand spin dahil olmak üzere her şeyi denedi, sonuç mu , tabii ki jike. ( 3-1 ) setler ; 11- 9 , 5 - 11 , 11 - 6 , 11 - 8 .
Bora Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Maç bitiminden saniyeler sonra...
CyRuss Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Maç bitiminden saniyeler sonra... Yanlarına Honkong , Taipei yada Japonya gelseydi tam Asya dominesi olacaktı. Allah'tan Almanya var da kürsü az da olsa renkleniyor :) Bu durum bozulacak mı , bozulacaksa ne zaman onu merak ediyorum,
onurzaim Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Bütün olimpiyat videolarını toparladım ve torrent yaptım. İndirin Gari
huorfefalas Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Bütün olimpiyat videolarını toparladım ve torrent yaptım. İndirin Gari
CyRuss Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Bütün olimpiyat videolarını toparladım ve torrent yaptım. İndirin Gari Onur , diyecek söz yok sana....
onurzaim Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2012 Timo Boll - Crisan Maçını bir şekilde buldum. Yakında maçlar bölümünden seyretmeniz için linkleri veririm. 2
Bora Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2012 Timo Boll - Crisan Maçını bir şekilde buldum. yok artık tyreke evans! merakla bekliyoruz...
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2012 16 gb günlerce sürer yaf...bende
Bora Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2012 16 gb günlerce sürer yaf...bende quantum teleportation blue-ray'e atıp masana ışınlıyorum abi...
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2012 sevaba girersin kardeşim...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap