kemalbalim Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 karagücü takımına sanırım Resul'de (Yıldırım)katılacak 1 aya kadar öyle bir duyum aldım. :)
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 karagücü takımına sanırım Resul'de (Yıldırım)katılacak 1 aya kadar öyle bir duyum aldım. :) Bu gidişle karagücü maça 2 tabur askerle gelecek :)
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Benim gecen sene birlikte oynadığım takım arkadasım aynı zamanda yakın arkadasım Rahmi Özmen de bu sene Karagücü takımında oynayacak.
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Benim gecen sene birlikte oynadığım takım arkadasım aynı zamanda yakın arkadasım Rahmi Özmen de bu sene Karagücü takımında oynayacak. o zaman karagücünün toplam 7 oyuncusu oluyor. artık değiştirir değiştirir oynatırlar :)
Bora Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Karagücü-B kursunlar bari... 1
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Bu gidişle C-D.... diye gider :)
Ayberk Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 her oyuncuyu almaz onlar. masa tenisci diye kimseyi almıyorlar. onlara maç alacak adam lazım. en fazla 1 adam alıyorlar artık.
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 her oyuncuyu almaz onlar. masa tenisci diye kimseyi almıyorlar. onlara maç alacak adam lazım. en fazla 1 adam alıyorlar artık. Bende öyle biliyordum ama baksana birsürü kişi almışlar :)
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 herkes askere gidince karagücünde oynayacağını zannediyor. almazlar koçlar herkesi oraya.
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Ben,sayın komutanım Rahmi Özmen kesin oynar diyorum:)
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 rütbesine güvenerek mi diyosun oynar diye???
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Rütbeyle ne alakası var Osman.Rahmi iyi bir oyuncudur.
kemalbalim Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 valla benimkisi sadece bir duuyum ve şuda bir gerçekki daha düne kalasıya kadar karagücü vızır vızır oyuncu arıyodu bak işte ne güzel oyuncu bolluğu oldu şimdi ayarlarlar artık bişeyler :) ama resul oynar o takımda rahim komutanı bilemem
BurakYalin Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 arkadaşlar, burada yazılan yazıların takımımızla ilgili hiçbir geçerliliği yoktur. Lütfen yorumlarınız dikkatli yapınız. Hiç kimse o gelcek bu gelcek gibi yazılar yazmassın askere gelecek kişileride gereksiz yere bir umut içine sokmayalım 1
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 orada kamil ve burak adında iki tane iyi oyuncu var. o ayarda kimseyi istemiyorlar zaten onların istediği daha iyi ve maçlarda çift çekecek takımı sırtlayıp lig çıkaracak oyuncu. burak ve kamil zaten işi götürüyor askeriye personeli başka o ayarda kimseyi almayı düşünmezler zannetmiyorum.
kemalbalim Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 sevgili dostlar bu konuyu büyütmeyelim daha fazla ben sadece öyle bi duyum aldım karagücüne başarılar dilerim sezonda
haruncoskun Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 sevgili dostlar bu konuyu büyütmeyelim daha fazla ben sadece öyle bi duyum aldım karagücüne başarılar dilerim sezonda o zaman konuyu değiştireyim hemen ;) sen napcan Kemalim bu yıl? 1
Bora Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 o zaman konuyu değiştireyim hemen ;) sen napcan Kemalim bu yıl? askere gidecek diye biliyordum :P hehehe 1
haruncoskun Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2012 askere gidecek diye biliyordum :P hehehe bu iyiydi Boram (o:
Champ Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 Bayanlarda Süper ligden 3 takım çekilmiş. Malatya Batman ve Elazığ süper lige çıkmış. Takımları tebrik ederiz Bu ara Süper Lige çıkmayanı dövüyorlar desene :)
kemalbalim Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 valla harunum askere gitmicem ama bakalım bir klüpte yer alıcaz Allah kısmet ederse nasip yani :) sana burdurda başarılar dilerim bora da vtmd yi kasıp kavurmuş oradaymış bu sene :) 2
Bora Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 Süper Lig takımlarından Agrogreen (Bursa), yarışma haklarını Sistem Reklamspor (İstanbul) takımına devretmiş. Kadroda kimler olduğuna dair net bilgim yok ama tahminimce Saim Polatkan kesin olmak üzere Fatih Lonca da oynayabilir. Bu takım aynı zamanda İstanbul Kurumlar Avrupa 1. Liginde mücadele ediyor ve saydığım isimler oynuyor. Agrogreen 2 sezon önce Solvay takımının yarışma haklarını almıştı.
Champ Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 Süper Lig takımlarından Agrogreen (Bursa), yarışma haklarını Sistem Reklamspor (İstanbul) takımına devretmiş. Kadroda kimler olduğuna dair net bilgim yok ama tahminimce Saim Polatkan kesin olmak üzere Fatih Lonca da oynayabilir. Bu takım aynı zamanda İstanbul Kurumlar Avrupa 1. Liginde mücadele ediyor ve saydığım isimler oynuyor. Agrogreen 2 sezon önce Solvay takımının yarışma haklarını almıştı. Yarışma hakkını devretmek nasıl bir Statüdür anlamadım.İsim değişikliği neyse ama farklı bir firmaya ve kulübe bir kulübün yarışma hakkını devretmek diye bir yönetmelik maddedisi var mı?
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2012 hasan doğanı aldı sitem reklamcılık
onurzaim Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2012 Bahçeşehirakpınar Spor bu sene süper ligde oynayacak üst düzeyde sporcu arıyor. Selim Güler bu sene takımda oynamayacak diye biliyorum.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap