Saadettin Oluşturma zamanı: 16 Temmuz, 2012 Oluşturma zamanı: 16 Temmuz, 2012 Selamlar Arkadaşlar, Bir süredir atladığımız bir uygulamayı forum buluşmasına gittiğim zaman farkettim ve tekrar açmak istedim. Önceden de yaptığımız gibi birçok arkadaşın elinde deneyip beğenmediği, beğenip kendince ömrünün bittiğini düşündüğü ekipmanlarını forumumuz aracılığıyla başka arkadaşlara aktarma yoluna gidebilirler. Bunun için bir şekilde bana ulaştırırsa ihtiyacı olan ama alacak gücü olmayan oyunculara yardımcı olabiliriz. Bunun için elinizde tahta, lastik, vs. ne varsa bana ulaştırısanız bende birkaç değerli hocamıza ulaştırarak hevesli ve yetenekli oyuncu arkadaşlarımıza katkı sağlarız diye düşünüyorum. Hazır mıyız? Hadi o zaman... 1
Saadettin Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Benden bir tahta, iki lastik hemen oluştu mesela. Devamıda gelecek gibi.. Evdeki yastık altı malzemelerime bir bakmalıyım...
Saadettin Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Bu arada verdiğiniz malzemeleri site üzerinden de yazabilirsiniz. Ayrıca gizli bağışçılarda ("ben şu malzemeleriı yollayacağım ama adım görünmesin" yada "para bağışlayayım siz benim yerime alırsınız" diyen arkadaşlardan bahsediyorum...) bana direkt mesaj atabilir. Sadece forum moderatörleri takip etmesini rica ediyorum.. Atlama olmasın..
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Bravo sayin abim cok guzel ve faydali bir dusunce. Ben bulusmada kiymetli hocalarimizdan birine iki lastik vermistim hevesli ve ihtiyac sahibi birisinin isine yarayacak olmasi benim icin buyuk mutluluk. Devami gelecektir diye dusunuyorum.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Malzeme olayı iyi de, eğer seneye buluşma Artvin'de olacaksa yol sorunu ortaya çıkıyor. Özellikle genç arkadaşlar o kadar yolu otobüsle gidemem, uçak da pahalı olur diyorlar. Şimdiden bu konuşulmaya başlandı. Şimdiden bir fon oluşturulsa ve her gönüllü üye (özellikle buluşmalara giden üyeler) bu fona her ay 3er TL yatırsalar veya toptan 33 TL bu gençlerin yol masrafları karşılanır diye düşünüyorum.
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Şu garibana bir 7 kat ebenholz verecek hayır sever var mıdır ki ? 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Burakcim bulusmada pek gariban gozukmuyordun :)
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Burakcim bulusmada pek gariban gozukmuyordun :) Tüh bilsem topları fileye takardım hep :) 1
ararat1973 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Artvin konusunda katılıyorum Hakan Beye. Kendi adıma Artvin olmasını isterim ama geneli düşünmekte fayda var.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Tüh bilsem topları fileye takardım hep :) Hadi topları fileye taktın. Göbeği ne yapacaksın? O göbek hiç gariban işine benzemiyor 1
Saadettin Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2012 Malzeme olayı iyi de, eğer seneye buluşma Artvin'de olacaksa yol sorunu ortaya çıkıyor. Özellikle genç arkadaşlar o kadar yolu otobüsle gidemem, uçak da pahalı olur diyorlar. Şimdiden bu konuşulmaya başlandı. Şimdiden bir fon oluşturulsa ve her gönüllü üye (özellikle buluşmalara giden üyeler) bu fona her ay 3er TL yatırsalar veya toptan 33 TL bu gençlerin yol masrafları karşılanır diye düşünüyorum. Hakancım senin düşüncende güzel ama o konuyu bu mesajın içinde değilde ayrıca yeni bir konu açarak değerlendirmende fayda var. Çünkü bir şekilde kullanmadığımız malzemelerin ihtiyacı olanlara el birliğiyle ulaştırılması üzerine bir konu başlığıdır bu ve forum buluşmalarıyla alakalı bir durum değil iletmek istediğiklerim.. Artvin ile ilgili düşüncem ise durumu müsait olmayan arkadaşlar için buluşma tarihi çok erken tarihte belirlenirse gidiş dönüş uçak bileti hem tasarruflu olacaktır hemde otobüslerde çekilen eziyet yaşanmayacaktır. Öncelikle bu konuyu dikkate aldıralım.
Saadettin Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Bugün 4 adet lastik tarafıma ulaştırılmıştır. Yollayan arkadaşımıza teşekkür ediyorum..
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2012 arkadaşlar çıkma lastiklerinizi ve eski tahtalarını hayrına bana ulaştırabilirsiniz. alt yapı için çok lazım oluyor. gönderecek arkadaşlara teşekkürler. adres: Osman YILMAZ ontemmuz mahaalesi acılık caddesi çokkatlıotoparkaltı no:18 merkez zonguldak 1
Saadettin Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 Son kez hatırlatayım dedim. İlgisizlik mi var yoksa kimsede kullanmadığı için verebileceği birşeyler mi yok anlamadım ama eskiden daha bir şevkle yapılırdı bu etkinliğimiz. Olduğu kadarıyla bağışlarım ama şu anda kayda değer bir katılım olmadı. (Ben ve bir arkadaşımız daha..) (Bu gönül işi olduğu için okuyamayanalr olduysa diye tekrar yazdım...) Herkese sevgiler
cagan Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 Yanlış zaman desek daha doğru olur Saadettin abi. Forumun ölü sezonu bu dönemler. Ramazan ve Bayram derken çoğu kişi masa tenisinden ve forumdan uzak kaldı. Tatil yapamayanlar için de şu aralar en müsait zaman. O yüzden bu yardım kampanyası için 1-2 ay beklemek daha mantıklı sanki. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap