Jump to content
Masatenisi.org Forum

Bir Saniye Neler Oluyor?


cagan

Recommended Posts

Az once Mustafa abiden ( Akar) telefon aldim. Sesi titriyor, gergindi belli. Bugun goztepede oynarken kendiiini forumun yoneticisi ilan eden zat Mustafa abiye ''seni forum bulusmasinda oynatmam, yasakli lastk kullaniyorsun. Ben yonetimdeyim, seni almam. '' gibi soylemlerde bulunmus. Allah askina forumun yoneticileri farkli kisiler de bizim mi haberimiz yok. Bu cureti kendilerinde nasil buluyor insanlar merak ettim dogrusu. Evet bu kisi herkesin tahmin edebilecegi uzere Tsubasa. Kendisinden ve yonetimden bir aciklama bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Mustafa abiye backhandindeki illegal lastik yerine legal bir lastik takmasını parasını de benim vereceğimi söyledim. Forum buluşmasında maç yapacağı insanlar itiraz ederse de onu oynatamayacağımızı söyledim.

Israrla lastiğini değiştirmeyeceğini söyledi.

 

1) Mustafa abinin lastiği illegal.

2) Oraya başka şehirlerden gelip de illegal lastik yüzünden yenilen biri olursa laf etmeye hakkı vardır diye düşünüyorum.

3) Daha önce böyle sıkıntılar yaşadığımızdan forum buluşmasından sonra başımız çok ağrıdı ve bir daha benim arkamdan laf edilmesini ve "İstanbullu arkadaşını kayırıyor" denilmesini istemiyorum.

 

Şimdi Çağancım, neden herkesin tahmin edebileceği dedin bana açıklar mısın?

 

Ha bir de saydığım 3 maddeye verebileceğin bir cevabın var mı?

 

Neden buluşmaya üye olmayan gelmesin derken forumda aktif olmayan hatta üye olduğundan bile haberim bulunmayan Mustafa abinin katılmasını çok istiyorsun?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Mustafa abi bu forumum 4 senelik uyesidir. Sirf bulusmaya katilmak icin haybeden uye olanlarin ne kadar hakki varsa onun 10 kati hakki var. Yasakli lastik mevzusuna gelirsek; Mustafa abi Turkiye sampiyonasi, il maclari, ozel turnuvalarda bu lastikle oynadi. Hickimse cikip itiraz etmedi. Yenilmeyi kendisine hazmedemeyenler haric. Eger yillarin lig oyuncularini ipe dizmesini yasakli lastige baglarsan komik duruma dusersin. Masa tenisi gecmisi 2-3 yil oncesine dayanan 50 kusur yasindaki bi adam Mustafa abi. Bu basarilarini takdir etmek gerekir. Daha onceki bir konuda bana karsi 2009 bulusmasini yasakli lastikle kazanan ve foruma uye dahi olmayan Mehmet adli arkadasi hararetli sekilde savunmustun. Ama onu da hatirlamazsin, biraz istikrar. Evet herkesin tahmin edecegi kisi sensin cunku senin kadar kraldan daha kralci kimse yok bu forumda. Yonetime bile gerek kalmiyor bazen senin ayar verme cabalarin yuzunden, bilmeyen yok bunu. Neyse mevzu acikca konusulsun istedim. Senin boyle bir yetkin yok ve kimse oraya mac veya turnuva kazanmak icin gelmiyor. Sirf boyle sacmaliklar yasanmasin diye odul de ferdi maclar da olmasin dedik dinletemedik. Simdi kalkmis insanlarin hakki yenecek diyorsun. Akil kari degil yaptiklarin, bir sozun bir sozunu tutmuyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Görüyorum ki senin derdin konuşmak veya fikrini söylemek değil kinini kusmak.

 

Yazdığım maddelere tek bir cevap bile veremedin.

Mustafa abinin lastiği illegal vehangi maçlara çıktı beni enterese etmiyor. Hakemlerimizin cahilliğine hepimiz üzülüyorum ama bu bir bahane değil.

İşin kötüsü kimse de itiraz edemiyor çünkü ne oldu korktun mu diye tepki görmekten çekiniyor.

Ben Mustafa abinin lastiğine alışığım, illegal servislerine de alışığım. Kendisi masatenisine geç başladı bunun yüzünden illegal hareketleri olması normal. Biz bildiğimiz tanıdığımız için müsama gösteriyoruz. ama tanımayan bilemeyen biri aynı müsamayı göstermeyebilir.

 

Forumda senin tanımadığın aktif olmayan ve illegal lastikli veya servis saklayan biri seni elese sen ortalığı yıkarsın seni az çok tanıyorum :)

 

İllegal lastik olmadığını herhalde iddia etmiyorsun değil mi? Bu konuyu geçtim o zaman.

 

İkinci maddeyi de açıkladım sanırım. Daha önce başıma geldi yine gelmesin istiyorum. Ödül olsun olmasın herkes illegal lastik veya servis vs yüzünden yenilmek istemez. Bunun ödülle vs alakası yok o yüzden yine bu tür şeyleri gidip ödüle vs bağlamaya çalışma boş yere uğraşıyorsun artık insanlar az çok bazı şeyleri görmüştür diye tahmin ediyorum.

 

üçüncü maddeyi de açıkladım galiba...

 

Ha şunu da belirteyim ben Mustafa abi ile illegal lastiğini kullansa bile oynarım oynuyorum da. Forum buluşmasında da oynarım. Allaha şükür hem lastiğine hem servisine hem gülüşlerine! rağmen yenilmedim de henüz. :)

O yüzden ben yeniliyormuşum da o yüzden yapıyormuşum gibi göstermeye çalışma bana bunu yapma çağan.

Terbiyeyi elden bırakalı çok oldu, senden yi niyetli bir laf da beklemiyorum ama bari biraz mantıklı saldır bana. Akşamımı renklendirdiğin için teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sen kendin sorup kendin cevapladigina gore su soruya cevap ver herkes bilsin o zaman. Sen bu forumun yoneticisi misin? Ya da bilirkisi falan misin? Once dune kadar forumdan atilmis olup simdi hicbir sey olmamis gibi ortalikta dolanan hatta bulusmaya da gelecek olanlara sesini cikar. Ugrasabiliyorsan onlarla ugras, tek amaci masa tenisi oynamak olan baban yasinda bi adamla degil. Daha baska bir sey demeyecegim bu konuda. Sen de istikrarsiz yazilarinla beni baya bir eglendiriyorsun. Allah razi olsun senden. Bulusmada gorusmek uzere.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bak hala cevap vermeyip olayı alakası olmayan insanlara yaymaya çalışıyorsun :)

 

Masatenisi oynamaktan başka bir derdi olmayan birisi kendisine istediği İTTF onaylı lastiği almayı teklif etmem üzerine titreyen sesle seni aramaz teklifimi kabul eder ya da buluşmaya gelmezdi. Lastiği alır teşekkür ederdi ve bu durumda da buraya yansımazdı di mi?

 

Ha bu arada teklifim halen geçerli. Şu lastiği istiyorum desin hemen alayım. Üstelik isterse benimle herhangi bir lastikle oynayabilir ben razıyım.

 

Gördüğün gibi Çağancım bazılarımız problem yaratmak istemiyor sorunları çözmek istiyor. Derdi sorun çözmek değil çıkarmak isteyenler hemen ortaya çıkıyor. Forumdan atılan bir ton üyemiz var. Energy05, KTM, Burak... hangisine las atmak istedin anlamadım senin garip çıkar ilişkilerini takip etmiyorum. Ama konumuz Mustafa abi veya illegal ekipman ise konu ile sınırlı kalmaya çalış oldu mu?

 

Ya da istersen forumdan atılıp dönenler diye bir konu aç başına da kendi nickini yaz. :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sorumun cevabi 1 sayfa kivirmayi gerektirmeyecek kadar kisa ve netti aslinda :( Neyse benden bu kadar. Ben Mustafa abinin istegi uzerime actim bu konuyu. Sen de bekledigim sekilde yazdin. Haftaya Mustafa abi ile birlikte Kocaeli'de olacagiz. Bakalim sozunun arkasinda durabilecek misin :(

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Rakip itiraz ederse elbette arkasında duracağım.

 

Birisi illegal servis atacak, illegal lastik kullanacak, beyaz top ile oynanırken beyaz t-shirt giyecek vs vs elbette yapacağız sen ne zannetmiştin Çağancım?

 

Hay allah bak yine sorularıma cevap veremedin...

 

Ha o sorduğun sorunun cevabını buluşmada forum yöneticilerimize sorarsın onlar da isterlerse cevaplarlar ok?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

 

Forumdan atılan bir ton üyemiz var. Energy05, KTM, Burak... hangisine las atmak istedin anlamadım senin garip çıkar ilişkilerini takip etmiyorum. Ama konumuz Mustafa abi veya illegal ekipman ise konu ile sınırlı kalmaya çalış oldu mu?

 

 

 

Ozan bu yazdıklarına ne yapmak istediğine yorum yapmak istemiyorum...

 

Yazmadan önce bu KTM atılma olayını bana yada yöneticilerimize bir sormak zahmetine girseydin keşke...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ben atıldın diye hatırlıyorum yanlış ise beni düzeltebilirsiniz. Gerçekten anlayamadım siz hiç atılmadınız mı forumdan?

 

Sevgili Ozan ...Enerji05 atılmadı burada..Burak86 atılmadı (yasaklandı)...Kendi ismiyle devam ediyor.

Ben yada KTM atılmadım...

Atılmak yaklaşımın üzücü.

 

Geleyim bu konu ile alakası olmayan duruma.....

Bu arkadaşların bu konu ile alakası nedir...??????????

Neden böyle yazma gereğini hissettiniz..??????????

Bu sorduklarıma cevap vermek istermisin..

 

Yada ben sorayım...Siz cevaplayın..

Bu forum buluşmasına yöneticiler dışında üye olarak müdale etme yetkiniz var mı.?

 

Bizler gibi kendi fikrinizi beyan edebilirsiniz ama müdahale edemezsiniz...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Az once Mustafa abiden ( Akar) telefon aldim. Sesi titriyor, gergindi belli. Bugun goztepede oynarken kendiiini forumun yoneticisi ilan eden zat Mustafa abiye ''seni forum bulusmasinda oynatmam, yasakli lastk kullaniyorsun. Ben yonetimdeyim, seni almam. '' gibi soylemlerde bulunmus. Allah askina forumun yoneticileri farkli kisiler de bizim mi haberimiz yok. Bu cureti kendilerinde nasil buluyor insanlar merak ettim dogrusu. Evet bu kisi herkesin tahmin edebilecegi uzere Tsubasa. Kendisinden ve yonetimden bir aciklama bekliyorum.

 

Çağan bu sivri çıkışlarından, milletin avukatlığına soyunmandan ve kan davası gütmenden ben ve bir çok kişi bıktı, usandı. Lütfen bu işleri bırak, ya da beğenmiyorsan veya bunlardan vazgeçemiyorsan yazma ve okuma. Anlamadığım bir şey var, yasaklı bir lastikle turnuvaya girilmesini mi savunuyorsun, yoksa onu bahane edip Ozan a saldırma fırsatı çıktı diye mi bunları yazıyorsun?

 

Ozan artık yönetimde değil dolayısıyla ben yönetimdeyim dememiştir ama zaten turnuvayı yönetim düzenlemiyor. Ayrıca yönetim düzenlese bile yeni kurallar koymaz. Masa tenisinin kuralları bellidir. Eğer bir turnuva yapılıyorsa, ve oyuncular masa tenisinden anlayan kişilerse, doğal olanı herkesin kurallara uymasıdır. "Yasak ekipmanla oynanmaz" demek gerekmez. İtiraz eden olursa da bence dikkate alınmalıdır. Yoksa bunun sonu gelmez. İki tarafı aynı renk lastikle de oynanır, yasaklı sürtünmesiz uzun pütürler de kullanılır, bolca tuning de yapılır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ben kimseye saldırma peşinde değilim. Sadece yönetim ile olan samimiyetine güvenip kendisini diğer üyelerden üstün görenlerin karşısındayım. Savunduğum şey yasaklı lastikle oynanması değil. Bir çok defa ben de itiraz etmiştim Mustafa abiye bu konuda ama bunun muhatabı ya da karar mercisi ben değilim. Afedersiniz ama adam resmi maçlarda bile oynarken biz ''senin lastiğin yasaklı kardeşim, oynayamazsın'' deme hakkını nereden ve kimden alabiliriz? Beğenmiyorsak, adamın lastiği yasaklı ise oynamayız olur biter. Ozan madem lastiğine bu kadar tepkili, özel maç da yapmasın, resmi turnuvada da denk gelirse itiraz etsin ya da maça çıkmasın. Bu öyle ''ben yöneticiyim, seni oynatmam'' efelikleriyle olmuyor. Tepkisini farklı mecralarda ortaya koysun, yetkisi olmayan işlere karışmasın. Benim derdim Ozan'ın tavrı ve tutumu ile ilgili.Rahatsız oluyorsan git demekle de olmuyor, ben burada masa tenisi sevgim ve sevdiğim insanlar için varım. Onlara yönelik ters bir tutumda da saygı çerçevesinde yazılarımı yazarım. Ama bunu avukatlık, gereksiz hır gür çıkarmak olarak görüyorsanız başka hiçbir şey deme gereği duymuyorum Ertan abi. Bu konuyla ilgili de son yazım. İster kapatın, ister silin ama lütfen olayları değerlendirirken ''bu adam nasılsa mimli'' deyip tek tarafı suçlamayın. Suçu biraz da sizden yüz bulan dostlarınızda arayın.

 

 

İyi geceler.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bir hatırlatma daha. Mustafa abinin lastiği yasaklı değildir. Sadece kabak lastik statüsündedir. Herhangi bir antiden farkı yoktur. Hatta buna benzer bir örnek daha var. ( isim vermeyeceğim, tanıyanlar bilir) Yıllarca kabaklaşmış bir lastikle süper lig oyuncularına dahi raket fırlattırmış birisi bu dediğim oyuncu.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ben atıldın diye hatırlıyorum yanlış ise beni düzeltebilirsiniz. Gerçekten anlayamadım siz hiç atılmadınız mı forumdan?

 

Çağan bu sivri çıkışlarından

Ozan a saldırma fırsatı çıktı diye mi bunları yazıyorsun?

 

. "Yasak ekipmanla oynanmaz" demek gerekmez.

 

 

Sayın Yöneticim..

Forum Buluşması öncesi bu atak yazılar olabilir. Karşılıklı yazışmalardan ortak noktalar bulunabilir.

 

Geleyim incildiğim noktaya...

Tanju Cansever....üyeliği iptal edildi..Yeni ismi Enerji 05

Burak86.......yasaklandı......Yeni ismi Burak Karatatar.

ktm.......kendi isteğiyle üyeliği iptal edildi..Yeni ismi Bellek

 

Bu üyeler belli uyuşmazlık yüzünden üyelikleri iptal edildi...Bir birimizin yüzüne bakıyoruz atılmak (=kovulmak) durumlarını ortaya koyarsak nasıl birbirimizin yüzüne bakmaya devam edeceğiz..

Sevgili Ozan bizlere yakıştırdığın bu uslubu hak etmiyoruz..Bizler birbirimizi kolluyup koruyacağımıza..birbirimize güç gösterisinde bulunmaya başlarsak bu işin sonunu bulamayız...

Yazmak istemiyordum ama yazmak zorunda kaldım...Tanju Cansever vede Burak86 (eski nikleri) yasaklarının kaldırılması için yönetime yazı gönderen kaç üye var biliyormusun...Yönetime bir sorun derim..

Sadece bu yazılarını okurken üzüldüm..

 

Atılan bir şey yok...hepimiz buradayız.

 

Ktm

Bellek

Selim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bak hala cevap vermeyip olayı alakası olmayan insanlara yaymaya çalışıyorsun :)

 

Masatenisi oynamaktan başka bir derdi olmayan birisi kendisine istediği İTTF onaylı lastiği almayı teklif etmem üzerine titreyen sesle seni aramaz teklifimi kabul eder ya da buluşmaya gelmezdi. Lastiği alır teşekkür ederdi ve bu durumda da buraya yansımazdı di mi?

 

Ha bu arada teklifim halen geçerli. Şu lastiği istiyorum desin hemen alayım. Üstelik isterse benimle herhangi bir lastikle oynayabilir ben razıyım.

 

Gördüğün gibi Çağancım bazılarımız problem yaratmak istemiyor sorunları çözmek istiyor. Derdi sorun çözmek değil çıkarmak isteyenler hemen ortaya çıkıyor. Forumdan atılan bir ton üyemiz var. Energy05, KTM, Burak... hangisine las atmak istedin anlamadım senin garip çıkar ilişkilerini takip etmiyorum. Ama konumuz Mustafa abi veya illegal ekipman ise konu ile sınırlı kalmaya çalış oldu mu?

 

Ya da istersen forumdan atılıp dönenler diye bir konu aç başına da kendi nickini yaz. :)

 

Sayın Yöneticilerimiz şu güzelim yazıyı baştan sona bir okurmusunuz...

 

Sevgili Ozan sen özür dilemiyeceksen..anlaşılmaz bir biçimde konunu içine çektiğin atılan bu arkadaşlardan senin adına ben özür diliyeyim..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Selim Girit, atılma lafını kullanan Çağan senin tepkini çeken ben :) Diğer üyelikten atılan kişileri konuya çeken Çağan suçlanan gene ben.

Gece 1.30'da uyuduğum için "işte kaçtı özür dilemedi" denilen ve arkasından sallanan gene ben cidden şaka gibisiniz.

 

Daha önce kara dediğinize işinize gelmeyince ak diyorsunuz. İllegal lastiğe karşısınız, illegal servise karşısınız, aktif olmayan üyelerin gelmesine karşısınız. Ama Mustafa Akar gelsin...

Ha biz de gelmesin demiyoruz ama orada biri itiraz ederse kusura bakma oynayamazsın o yüzden gel inat etme imkanın yoksa lastiğini de ben alacağım diyoruz. Çıkacak sorunu kimse kırılmadan önce çözmeye çalışıyoruz ama akşam foruma giriyorum bakıyorum ki titreyen sesiyle Mustafa Akar’ın telefonu forumu karıştırmış vah vah. Sesi nasıl titriyordu Çağan anlatsana biraz…

Mustafa Akar'a doğruyu göstermek hepimizin yapması gereken şeydir. Bu kadar yetenekli ve masatenisi aşığı birine böyle davranarak hepiniz haksızlık ediyorsunuz. O dar bakış açısı küçük olsun benim olsuncular, meyve veren ağacı taşlayan anlayış hep burada saklı.

Cebimden para verip lastik hediye edeyim diyorum, oraya geldiğinde kimse mahçup olmasın diye uğraşıyorum bir de tepki görüyorum hakikaten tebrik ederim. Ben ne zaman doğru bir iş yapayım desem aman bir açığını bulur muyuz anlayışıyla tepki veriyorsunuz..

 

Ayrıca atılma vs gibi bir laf edilmesine de karşısınız. Ama Çağan kullanırsa görmezden geliriz Çağandan sonra Ozan kullanırsa hemen Çağana destek amacıyla çok kırıldım sesim titriyor tansiyonum çıktı, babası yaşındaki adama atıldı vs dedi diye tiyatro yaparsınız.

Moderatör olarak senelerce Ertan abiye yardım etmeye çalıştım. Ancak moderatör olduğumu insanlar bilirse moderatörlüğün çok büyük bir olay olduğunu düşünen o dar ufuklular “haa bu adam moderatör ya ondan böyle yapıyor bize hava yapıyor vs” diye eziklenir korkusuyla moderatör olduğumu gizledim. Belki de hata ettim bilemiyorum.

Atıldıktan sonra özür dileyip gelenler maalesef aynı kafayla devam ediyor. Gösterilen müsamaya ve verilen sözlere güvenen insanlara yazık oluyor. Ama Ertan abi sağ olsun hepimizden daha anlayışlı ve belki düzelirsiniz umuduyla foruma tekrar kabul eden de Ertan ağabeydir bilesiniz. Ben ise forumdan atıldıktan sonra sürekli olarak başka nickler ile foruma dönen insanların gene aynı yanlışları yaptıklarına defalarca şahit olduğumdan ve bu durumdan rahatsız olduğumdan moderatörlükten kendi isteğimle ayrıldım. Sağolsun Ertan abi bu fikrime karşı çıktı ama belki de biraz ona ayıp ederek moderatör yetkilri olan “TSuBaSa” nickini kullanmayıp “TSuB@S@” nickini bir iki günlüğüne kullanmaya başladım ve şu andaki nickime moderatörlük yetkileri alındıktan sonra döndüm. Şimdi bazı şeyler kafanızda oturmuştur.

Hakikaten moderatör olarak yardım ettiğim zamanlar beni kızdırıp üzen çok olayınız oldu, arkamdan hakaret etmeler, ikili oynamalar utanmadan yalan söylemeler vs ama şimdi acı bir gülümsemeyle okuyorum bu mesajları. Tabii moderatör olduğumu bilmediğinizden ve üye sandığınızdan hakkımda ne dendiğini de bilmiyorum sanıyordunuz ama o hakaretleri o ikili oynamaları hepsini gördüm maalesef o yüzden bu saatten böyle genelden sağa sola rol kesmeyi bırakın lütfen. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Yeni üyelerin gözünü boyasanız da sizle girdikleri ilk tartışmada yüzünüzü görürler.

Biz ne denli alttan alalım her farklı sesin çıkabildiği bir forum olsun diye baksak da maalesef birilerinin anlayışı derdi hiç değişmiyor.

Artık birileri o kadar çıldırdı ki forumda resmen yalan söylüyor. Hadi o arkamdan atılanları forumdaki üyelerimiz bilmiyor diye bol keseden sallıyorlar ama ilk atılma lafını Çağan’ın ettiğini de mi bu üyeler görmeyecek? Aktif olan üyeler katılsın diyenlerin 2 gün sonra Mustafa abiye sözüm ona sahip çıkışına mı kanacak bu insanlar?

Varsa rahatsızlığın önce beni ararsın Ozan abi böyle bir şey duydum aslı astarı var mı? Dersin haksız mıyım Çağancım?

Olmadı Ertan abiye özel mesaj atarsın yanlış mıyım Çağancım?

Ama sizin derdinizin ne olduğu açıkça görülüyor. Maalesef beni henüz tanımayan veya uzaktan tanıyanların kafasında soru işaretleri oluşturmayı başardınız. O kadar bıktırıp usandırdınız ki moderatörlükten de ayrıldım. Ama biz bu dar ufuklu, meyve veren ağacı taşlayan, küçük olsun benim olsun anlayışındaki insanlardan da bir yere kadar bıkar ve geri çekiliriz. O kadar da değil…

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Açıkcası bu tartışmaya dahil olmak kesinlikle istemem. Ayrıca haddime de değil diye düşünüyorum. Fakat şunu da söylemeden geçemiyeceğim. Aranıza yeni katılmış biri olarak, yani her iki tarafa da objektif olarak yaklaştığımda Çağan arkadaşımın sert çıkışları bariz dikkatimi çekmişti. Ağresif bir yapısı olduğu kanaatimdeyim. Amacım kimseyi rencide etmek değildir. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece bu tarz hassas konuların forum ortamında saldırırcasına yapılması, yeni katılan arkadaşlarda forumun ortamı hakkında farklı düşüncelere sevk edeceği kanısındayım. Saygılar..

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Çağan biraz sert bir tutumla ifade etmiş olabilir. Ama şöyle bir durum var. Eğer yasaklı lastik konusunda hassasiyet gösterilecekse ki bundan önce hiç gösterilmemişti, neden forumda açık olarak ilan edilmiyor da şahsi uyarıda bulunuluyor? Bu tuhaf değilmi? Ayrıca yasaklı pütür ve anti konusunda kurallara uyulacaksa solusyon kullananlar ne olacak? Söz gelimi ben rakibimin maç öncesi solusyon kullandığını gördüm ve maça başlarken itiraz ettim, rakibim ise kabul etmedi. Cihazla kontrol edecekmisiniz yoksa biz görmedik o halde problem yok oynayabilirmi diyeceksiniz?

Malatyadaki forum buluşmasında Cağan yasaklı pütüre itirazını dile getirmişti ve Emre İmamoğlu bu konuya takılmayı gereksiz bulmuştu ve kurallar o zaman da aynıydı.

Pütür, anti lasiklerini legal yada illegal, sevmiyorum ama seçici kural uygulaması olacaksa bu da hoş değil. Bence forum buluşmaları bundan önceki sıcak ortamından uzaklaşmaya başladı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bence forum buluşmaları bundan önceki sıcak ortamından uzaklaşmaya başladı.

 

Agresif mesajlarla forumun huzurunu bozanlar bu işlerden vaz geçecekler, Bu tür mesaj yazanlara "Aferin ağzının payını iyi verdin" diye gaz verenler de bu işlerden vaz geçecekler. Kimse kimseye kin gütmeyecek, insanlar arkadaşları olayın içinde diye haksız olsa bile arka çıkmayacaklar, O zaman forum eskisi gibi huzurlu ve sıcak bir yer olur.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Agresif mesajlarla forumun huzurunu bozanlar bu işlerden vaz geçecekler, Bu tür mesaj yazanlara "Aferin ağzının payını iyi verdin" diye gaz verenler de bu işlerden vaz geçecekler. Kimse kimseye kin gütmeyecek, insanlar arkadaşları olayın içinde diye haksız olsa bile arka çıkmayacaklar, O zaman forum eskisi gibi huzurlu ve sıcak bir yer olur.

Ertan Bey bu yazdıklarınız içinde bana da gönderme varmı bilmiyorum. Fakat alıntı yaptığınız cümlem dışında yazdıklarım vardı, asıl o kısımlar için bir cevap vermeniz daha açıklayıcı olurdu. Sözgelimi geçmişte yasaklı pütüre yapılan itirazı bizzat yönetimin gereksiz bulması, bugün ise forumdan açık ilan yapılmaksızin kişiye özel uyarı yapılması konusunda diyeceğiniz birşeyler yokmu? Forumun eski sıcaklığına ulaşması için yöneticilerde üstüne düşeni yapsalar, bu tür tartışmalara yer bırakmasalar, eğer uygulanacak kurallar varsa baştan forumda açıkça ilan edip bu tür tartışmalara fırsat vermeseler fenamı olur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Buluşmadaki turnuvada yasaklı lastiğin kullanılıp kullanılmamasının forum yönetiminin bir görevi olmadığını siz de takdir edersiniz. Şöyle ki, Tufan Bey genelde katılmakla birlikte, Ertan Bey de ben de turnuvaları ne ön ayak oluyoruz, ne organize ediyoruz, ne de düzenli olarak katılıyoruz. Bu işi organize eden arkadaşlar genelde gönüllü üyelerimiz. Bu nedenle bu kararı da üyelerin vermesi gerekir. Yönetim yapsın, kuralları belirtsin, belirtmezse böyle olur demek biraz anlamsız olur. Ertan Bey de ben de turnuvaya gelirsek herkes gibi birer katılımcı olarak çantamızı alıp geleceğiz. Alınacak karar çok basit bir karardır. Ama didişen politikacılar gibi satır satır yazmak, suçlamak, ima etmek bazı arkadaşlara daha kolay veya belki de daha eğlenceli geliyor. Bu kararı vermek için de geç değildir. Bir oylamaya bakar.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Benim anlamadigim bir sey var. Bir yandan sagolsun Tufan abi katilim cok olsun, herkes bir arada olsun derdinde, amac turnuva degil diyor ama diger tarafta Ozan sanki dunya sampiyonasi duzenlenecek gibi bilirkisilige soyunuyor. Bizler hangisini baz alalim soyleyin bilelim. Organizator Melih abiyle Tufan abi mi yoksa Ozan mi? Yazilarimi sert bulabilirsiniz ama emin olun tek amacim sorunlari cozmek, durduk yere sorun cikaranlarin karsisinda olmak. Susup koyun gibi oturmayi kendime yakistirmam asla. Beni agresif ve sert bulanlar gelecek hafta nasil biri oldugumu gorurler. Evet bir hatam varsa o da bazilarinin dusunmeye bile cekindigi gercekleri benim acikca soyluyor olmamdir. Ne cekiyorsam su dilimden cekiyorum ama kusura bakmayin, herkes memnun olacak diye de susamam. Gordugum yanlislari paylasmak sucsa daha ne diyebilirim? Bu konuyu ilk olarak ozelden cozmek istedim fakat sonuc alamayacagimi biliyordum. Yonetimden kimse cikip da Ozan yonetimdeydi diyemedi. Sadece oyle bir sey dememistir denip gecildi. Ozan da birseyler anlatti ama anlayan var mi bilmiyorum. Madem yoneticisin bunu CIA ajanligina donusturmeye gerek yok. Herkes bilsin ki saygi duysun. Sen hem bizden biri gibi gozukup bu tarz islere girince haliyle tepki cekersin. Umarim derdimi anlamissinizdir. Bir de ricam olacak. Usluptan ziyade yazinim icerigiyle ilgilenirseniz sevinirim. Cunku hicbir yazdigima cevap alamiyorum, surekli ''agresifsin, avukatsin'' laflarina magruz kaliyorum. Esas noktalar hep es geciliyor, ya da oylesi daha kolay goruluyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ertan Bey bu yazdıklarınız içinde bana da gönderme varmı bilmiyorum. Fakat alıntı yaptığınız cümlem dışında yazdıklarım vardı, asıl o kısımlar için bir cevap vermeniz daha açıklayıcı olurdu. Sözgelimi geçmişte yasaklı pütüre yapılan itirazı bizzat yönetimin gereksiz bulması, bugün ise forumdan açık ilan yapılmaksızin kişiye özel uyarı yapılması konusunda diyeceğiniz birşeyler yokmu? Forumun eski sıcaklığına ulaşması için yöneticilerde üstüne düşeni yapsalar, bu tür tartışmalara yer bırakmasalar, eğer uygulanacak kurallar varsa baştan forumda açıkça ilan edip bu tür tartışmalara fırsat vermeseler fenamı olur.

 

Gönderme konusunda isim vermek istemiyorum, anlayan anlamıştır. Huzursuzluğa katkı yapmayı bıraksınlar diye yazdım.

 

Ben daha önceki buluşmaların çoğuna katılamadım. Bahsettiğiniz konudan da haberim yok. Ne yorum yapmamı bekliyorsunuz?

 

Forumun eski sıcaklığına ulaşması için yöneticilerde üstüne düşeni yapsalar, bu tür tartışmalara yer bırakmasalar, eğer uygulanacak kurallar varsa baştan forumda açıkça ilan edip bu tür tartışmalara fırsat vermeseler fenamı olur.

 

Tartışmalara yer bırakmamak maalesef bizim elimizde değil. Tartışmak isteyen illa ki bir şey buluyor. Daha önce de yazdım, burası bir masa tenisi forumu. Üyelerimiz (en azından çoğu) kuralları biliyorlar. Forumda neyi ilan edelim? "İllegal lastik kullanmak yasaktır" mı diyelim? Bunun zaten yasak olduğu belli.

 

Emre turnuvalarla ilgili bizim katkımızın olmadığını açıklamış. Kurallar şu şekilde olsun deme yetkisini kendimde görmüyorum. Şahsi fikrimi sorarsanız kurallara uyulmasını tercih ederim. Aksine bir karar alınırsa da buna uyarım, beğenmiyorsam da katılmam. Tuner konusunda eğer ispat edemiyorsanız yapacak fazla bir şey yok. Federasyon ve ittf turnuvalarında da zaten bu şekilde oluyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 74 Misafir (Tam liste)

    • Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..