BurakYalin Oluşturma zamanı: 8 Aralık, 2005 Oluşturma zamanı: 8 Aralık, 2005 Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce 2.LİG takımlarından Eskişehir Tepebaşı belediyesine transfer oldum.Bu transferde bonservisimi almamda emeği büyük olan sayın Adnan Nalıncıoğluna teşekkürlerimi bir borç bilirim.Ayrıca Eskişehire geçmemde bana yardımcı olan Tufan abiye ve Eskişehir Tepebaşı klübü antrenörü Sayın Rauf Şangara çok teşekkür ederim.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2005 Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce 2.LİG takımlarından Eskişehir Tepebaşı belediyesine transfer oldum.Bu transferde bonservisimi almamda emeği büyük olan sayın Adnan Nalıncıoğluna teşekkürlerimi bir borç bilirim.Ayrıca Eskişehire geçmemde bana yardımcı olan Tufan abiye ve Eskişehir Tepebaşı klübü antrenörü Sayın Rauf Şangara çok teşekkür ederim. Burak yeni takımın hayırlı olsun.Ligde başarılı olmanı dilerim.Bu arada perşembe günü Eskişehire gidiyormuşsun.İzmire beraber geçecekmişsiniz galiba. Bak gözüm üzerinde. : .Mit olayı.Dikkat et adımlarına :B:
BurakYalin Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2005 Senin için rahat olsun Tufan abi hiç merak etme,çok farklı bir oyuncu görecekler karşılarında İzmir de görüşmek üzere
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2005 Vay be bizim samsun semalarında çarptığımız oyuncular şimdi ligde oynuyoooo neyse dostum başarılar....Kader işte,asker olmasam bende şu anada lig oyuncusuydum,kendine dikkat et dostum,tanıyanlara selamlar....
Champ Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2005 Vay be bizim samsun semalarında çarptığımız oyuncular şimdi ligde oynuyoooo neyse dostum başarılar....Kader işte,asker olmasam bende şu anada lig oyuncusuydum,kendine dikkat et dostum,tanıyanlara selamlar.... Silahlı kuvvetlerin medarı iftarı Özhan.Her nekadar Malatya da kendine zirvelerde yer bulamasanda :) yinede en iyi mehmetçik olma sıfatını taşıyorsun ancak çok çalışman lazım çoook
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2005 Şu anda en iyi asker masatenisci Doğukan dır heralde. Kara harp okulunun takımında da oynuyor....
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2006 Dostum champ rütbeli olarak diyooo....
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2006 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2006 Dostum champ rütbeli olarak diyooo.... Özhancım harp okulunu bitirdikten(3 sene oldu) sonra elime raket alma şansı doğru dürüst çıkmadı ama malatyada bir durabilirsem senin şu ünvanını (rütbeli oyuncu) elinden labilecek miyim bakalım. :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap