Misafir Oluşturma zamanı: 23 Şubat, 2006 Oluşturma zamanı: 23 Şubat, 2006 Abi bu çalışmalar çok güzel çok faydalı oluyo ama İstanbullu olmadanda zevki çıkmıyo ya Nerde bu ya nezamna oynayacak :gulumse: Artık gelsin yani kendime rakip bulamıyom
Serden Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2006 evet 4'lu yu olusturmamiz sart...
Istanbullu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2006 Evet bende katılıyorum bitti sınavlarım tatilimde bitti artık oynamaya hazır tabiricaizse patlamaya hazır volkan gibiyim :) 6 sında istanbul üni açılıyor sanırım 6 sından sonra oynamaya dewam edelim kaç aydır oynamıyorum bu oyunda bırakmaya gelmiyor valla yakında ist üni de turnuva olacak sanırım tam bilemiyorum bakaım hem ona hazırlık olur.. hemde sizi yenmeyi özledim :) hüseyin senin sewe sewe rakibin olurum 1 -0 geride başlıyorum seninle oynarken ama lsun ne yapalım alacağım bi raket kendime göre ama daha alamadım :) Masa tenisine 4 aramayacaksınız artık 4. geldi :)))
Istanbullu Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2006 Bu günden itibaren antremanlara bende katılacağım...Ne zamana oynayalım derseniz ben müsaitim umarım :)
Istanbullu Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2006 bu akşam oynuyormuyuz ?
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2006 bu akşam oynuyormuyuz ? Evet kardeş oynuyoruz Satt 7:00 da Marmara Spor tesislerinde olmamız gerek ...
Istanbullu Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2006 bu gün aynı saatte aynı yerde görüşürüz..
Guest kirpi Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2006 merhaba arkadaşlar ben de ist üniv avcılar kampüste öğrenciyim.siteyi yeni gördüm,galiba siz bayağıdır oynuyorsunuz.okul içinde (müh fak en alt kat) oynuyorsanız ve belli gün ve saatleriniz varsa ben de katılmak isterim.marmara 'ya da gelebilirim ayrıca.
Serden Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2006 gencsavasci, istanbullu nerelerdesiniz? sinav falan mi var? Kirpi, bu arkadaslara universitede ulasabilirsin...
Istanbullu Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2006 gencsavasci, istanbullu nerelerdesiniz? sinav falan mi var?Kirpi, bu arkadaslara universitede ulasabilirsin... serden abi valla doğru dürüst idman yapamıyoruz sizinle 10 nisanda vizeler başlıyor..1 hafta kaldı onun için derslere yoğunlaştık kusura bakmayın ama önümüzdeki hafta bi sorun olmazsa yine aynarız...bu hafta böyle idmansız geçti ... merhaba arkadaşlar ben de ist üniv avcılar kampüste öğrenciyim.siteyi yeni gördüm,galiba siz bayağıdır oynuyorsunuz.okul içinde (müh fak en alt kat) oynuyorsanız ve belli gün ve saatleriniz varsa ben de katılmak isterim.marmara 'ya da gelebilirim ayrıca. evet oynuyoruz bizim için sorun yok ama okulda oynarken bellirli bi saatimiz yok boş zamanlarımızda biraz atıyoruz o kadar bide boş masa bulabilirsek... gençsavaşçı ve ben makina müh. teyiz 2. sınıf. sen hangi bölümdesin ?
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2006 gencsavasci, istanbullu nerelerdesiniz? sinav falan mi var?Kirpi, bu arkadaslara universitede ulasabilirsin... Merhaba SERDEN abi ya geçen hafta ankaraya gittiğim için birkaç dersi kaçırdım o yüzden gelemiyorum sınavlara kadar açıklarımı kapamam gerek(sizinle Oynadıktan sonra Ders çalışmaya halim kalmıyor ). Sınavlar 10 unda başlıyor diye biliyorum eğer öyleyse bu hafta ve sınavlarım bitene kadar oynayamayacağım.Yok ertelenmişlerse bu hafta oynarız büyük ihtimalle. Size kolay gelsin gündüz vakit buldukça tıngırdatmaya çalışıyorum bende :B: kirpi valla nezaman oynadığımız hiç belli olmuyor okulda.Okulda idman yapma işi sakat yani orda öyle bi takılıyouz sadece
Guest kirpi Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2006 ben de elektrik - elektronik 4 teyim.bazen a veya b bloklarda oynuyoruz arkadaşlarla.okula seti getirmek zor oluyor.doğru,okulda boş masa denk getirmek zor.
Istanbullu Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2006 ben de elektrik - elektronik 4 teyim.bazen a veya b bloklarda oynuyoruz arkadaşlarla.okula seti getirmek zor oluyor.doğru,okulda boş masa denk getirmek zor. bloklarda da oynayabiliriz ama sınavlardan sonra :B: b bloktayız zaten.
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2006 Evet arkadaşlar Sınavlar bitti sahalara geri dönme vakti geldi artık :)) Bu salı oynuyoruz değil mi ben can atıyorum. Serden abi valla spinleri geliştirdim Masa üstündençekiyoru artık Bomba gibi dönüyorum Hade kalın salıcakla...
Istanbullu Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2006 bende geliyorum eh bende idmanlıyım biraz en son dün 3 saatlik yorucu bi idman yaptık...sriver fx le oynama olanağım oldu birazda bryce ı denedim gerçekten ikiside iyi fh bryce bh srievr fx bide off takta aldım mı tam benim oyun stilime uygun bi kombinasyon oluyor:)
Istanbullu Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2006 bencede özelllikle eşli maçlar süperdi hiç yenildik mi hatırlamıyorum da :P
Guest kirpi Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2006 dostlar bu bahsettiğiniz maçları marmara 'da mı yapıyorsunuz yoksa bloklarda mı ?oynamasam da izlerim,iyi oynayan,dengini bulmuş iki pinponcunun maçını izlemenin zevki başka hiçbir spor dalında yoktur bence.
Istanbullu Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2006 dostlar bu bahsettiğiniz maçları marmara 'da mı yapıyorsunuz yoksa bloklarda mı ?oynamasam da izlerim,iyi oynayan,dengini bulmuş iki pinponcunun maçını izlemenin zevki başka hiçbir spor dalında yoktur bence. marmarada oynuyoruz...
Istanbullu Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2006 Yarın saat 7 de marmarada...
Serden Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2006 evet bu aksam saat 19:00'da gorusmek uzere.
Istanbullu Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 yine bir salı akşamı ve yine bir masa tenisi ziyafeti çekmek için marmarada buluşalım :) yine aynı saatte görüşmek üzere...
Serden Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 evet goruselim. oynayalım bol bol... :)
Istanbullu Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 evet goruselim. oynayalım bol bol... :) bu arada yeni raketimi deneme fırsatım olur :)
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Arkadaşlar güzel bir oyun oldu Hele ismail abi beni nası koşturdu öle çok iiyi geldi valla :))
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap