Handan.Oduncu Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 ooo nihayet bayan bir üye :)) aslında forumda birçok bayan üye mevcut (hatta ankara buluşmasında baya üyemiz vardı) fakat şuana kadar kendilerinden ses gelmedi ama orada tek bayanın siz olmayacağınıza adım gibi eminim.. (içime öyle doğuyor nedense :)) İnşallah söylediğiniz gibi olur :)) Ben de öyle umuyorum. O zaman buradan çağrıda bulunalım. Forumun değerli bayan üyeleri buluşmaya katılımınızı rica ederiz :)
nssonsa60 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 nuh sedat sonsa ve cemal oduncu (amasya) - iki yıldır katılıyorum. bir eklerseniz memnun olurum..........
atillaserbest Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Adana'dan 22.dönem milletvekili bizler gibi masa tenisini çok seven Kemal Sağ abimiz de forum buluşmasına katılmayı istediğini belirtip gelmesinde bir sakınca olup olmadığını sordu.Forum üyesi de olacak, gelmesinde bir mahsur yoksa listeye ekleyebilirsiniz.
ekrem Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Kemal abiye selam. inşallah kocaeli de görüşürüz.
cagan Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Buluşmayı iple çekiyorum açıkçası. Yarın itibariyle son 1 aylık sürece gireceğiz ve geri sayım başlayacak. Gördüğüm kadarıyla her açıdan şahane bir buluşma olacak. Gelir düzeyi, oyun seviyesi, hayat standardı, makam, mevki, yaş, cinsiyet vs bakımından farklı bu kadar insanın tek bir amaç etrafında toplanabilmesi gerçekten mükemmel bir şey. Gel temmuz gel 2
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2012 Kemal abiye selam. inşallah kocaeli de görüşürüz. Ekrem abi hiç kaçırmıyorsun Forum buluşmasını bakıyorum da :) Bir sonra ki Forum Buluşması Organizasyonunuda üstlenirsin artık faydalı olur Kahramanmaraş için
baykan Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2012 iki elim kanda olsa gelicem böyle bir şöleni kaçıramam
baykan Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2012 arkadaşlar kendimi listeye nasıl dahil edicem
cagan Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2012 Adınızı yazarsanız listeye ekleneceksiniz.
ekrem Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2012 Ekrem abi hiç kaçırmıyorsun Forum buluşmasını bakıyorum da :) Bir sonra ki Forum Buluşması Organizasyonunuda üstlenirsin artık faydalı olur Kahramanmaraş için Muhammet sen de biliyorsun Kahramanmaraş ta oynayacak yer bulamıyoruz . Forum buluşmasını nasıl yapabiliriz.
baykan Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2012 9. Forum Buluşması (14-15 Temmuz 2012 / Kocaeli) Katılımcı Listesi 1- Melih Buğur (kocaeli masa tenisi) Kocaeli 2- Bora Dileri (Bora) - İstanbul 3- Ozan Kayıhan (TSuBaSa) - İstanbul 4- Bilal Olgun (Bilal OLGUN) Samsun 5- Adem Güneşoğlu (ademgunesoglu) - Samsun 6- Fatih Birinci (Fatih Birinci) - Bursa 7- Ersun Küçükgüldal (Ersun) Bursa 8- Abdullah Özkan (aaozkan) Bursa 9- Murat Eriş (Mrtİzmir) İzmir - Kesin Değil 10- Özgür Şeker (ozgur seker) Bursa - Kesin Değil 11- Osman Yılmaz (osman yılmaz-67) Zonguldak 12- Emre Adıgüzel (Emre Adıgüzel) İstanbul 13- İbrahim Uzun (İbrahim) - Trabzon 14- Çağan Dağıstan (cagan) İstanbul 15- Hakan Kırık (Hakan KIRIK) İstanbul 16- Ertan Patır (Ertan) İstanbul 17- Alican Söylemez (alican) Ankara 18- Talha Alkaya (talha23) - Ankara 19- Barış Ağaç (barış) Ankara 20- Tahsin Kalay (Tahsin1) İstanbul 21- Abdullah Yerebakan (Abdullah355) Mersin 22- Necati Kösedağ (ararat1973) Giresun 23- Atilla Serbest (atillaserbest) Adana 24- Mert Gürel (Mert Gürel) Kocaeli 25- Erdem Çetintaş (erdem çetintaş) Ağrı 26- Mehmet Yılık (Myilik2002) İstanbul 27- Mustafa Yıldız (Mustafa Yıldız) İstanbul 28- Enes Yaylacı (CyRuss) İstanbul 29- Erman Balcı (Ramses) - İstanbul 30- Burak Yalın (Burak Yalın) - İstanbul - Kesin Değil 31- Turushan Övgü (turushanovgu) - Rize 32- Kaan Ergil (Kaanergil) - Kocaeli 33- Timur Yiğit (yigitti) - Kocaeli 34- Adem Tekin (mehmetarda) - İstanbul 35- Ahmet Sözmen (AhmetSozmen) - İstanbul 36- Murat Ayabaktı (mhcvx90av) - Tokat 37- Bilal Abur (.) - Tokat 38- Çağlar Kalaycıoğlu (.) - İstanbul 39- Uğur Yalçın (uğur yalçın) - Trabzon 40- Ekrem Şişmanoğlu (ekrem) - Kahramanmaraş 41- Ahmet Şişmanoğlu (emmi) - Kahramanmaraş 42- Mustafa Özkaymaz (Mustafa Özkay(maz)E) - İstanbul 43- Ayhan Özkaymaz (egin) - İstanbul 44- Ekrem Demirci (ekro) - İstanbul 45- Bahadır Bulutlar (bahoboll) - İstanbul 46- Orhan Altay (Champ) - Malatya 47- Alparslan Güler (alparslanguler) - Malatya 48- Gökhan Deniz (Deniz) - Bursa 49- İlhan Deniz (İlhan Deniz) - Bursa 50- Anıl Uzun (Persepoli) - Muğla 51- Fuat Kahraman (Fuat Kahraman) - Bursa 52- Ahmet Koşan (weltgericht) - Kayseri 53- Atakan Bilgili (Atakan Bilgili) - İstanbul 54- Kürşad Gültekin (KursaD) - Mersin 55- Osman Özmen (.) - Mersin 56- Şaban Köroğlu (şaban köroğlu) - İstanbul 57- Ali Rıza Karabulut (ariza) - Ankara 58- Enver Aksel (EAKSEL) - İstanbul 59- Sedat Dolar (sdolar57) - İstanbul 60- Göksel Bilgin (Gkslblgn) - Edirne 61- Halil Çakır (justcheerful) - İzmir 62- Ali Gökçen (aligokcen) - Kırklareli 63- İzzet Göksu (.) - Kırklareli 64- Hüseyin Ekmekçi (.) - Samsun 65- Kadir Aslan (.) - Samsun 66- Özcan Bavaş (özcan) - İstanbul 67- Tufan Yalçın (Tufan Yalcin) - Ankara 68- Handan Oduncu (Handan.Oduncu) - İstanbul 69- Burak Küçükgüldal (Burak16) - Bursa 70- Nuh Sedat Sonsa (nssonsa60) - Amasya 71- Cemal Oduncu (.) - Amasya 72- Uğur Kaylan (Uğur KAYLAN) - İstanbul 73 Fatih Baykan [baykan] istanbul * Seviyeler : Kırmızı (19) > Mavi (27) > Yeşil (25) * İllere göre katılımcı sayısı : İstanbul (25) Bursa (8) Ankara (5) Samsun (4) Kocaeli (4) Mersin (3) Amasya (2) Kahramanmaraş (2) Malatya (2) Tokat (2) Trabzon (2) İzmir (2) Kırklareli (2) Edirne (1) Zonguldak (1) Giresun (1) Adana (1) Ağrı (1) Rize (1) Muğla (1) Kayseri (1) * Farklı Şehir Sayısı : 21 * Forum Üyesi Olmayanlar : 7 * Erkek oyuncu sayısı : 70 * Bayan oyuncu sayısı : 1 benide ekleyin lütfen fatih baykan
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2012 hacaroglu hacaroglu Tarih: Dün, 13:09 Eskişehirden Hakan ACAROĞLU , Burak ÜNAL,Mehmet SEÇKİNER ,Zeki KAYA olarak 4 kişi geleceğiz.Lütfen listeye ekleyin. http://www.masatenisi.org/forums/topic/13627-9forum-buluthmasy-katylymcy-kayyt-listesi/page__st__20#entry87632
Abdullah355 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2012 Birşey soracağım abilerim bu buluşmaya dışarıdan çok katılan olacak mı , olursa nasıl olur ?
cagan Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2012 Bence üye olmayanlar da araya kaynayacak, oraya kadar gelmiş birisine ''katılamazsın kardeşim'' denebileceğini hiç sanmıyorum. Bu yüzden bekleyip görmek en mantıklısı. Katılımın 100'ün üzerinde hatta benim tahminine göre 150 civarında olması çok yüksek ihtimal.
selcuk4 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 9. Forum Buluşması (14-15 Temmuz 2012 / Kocaeli) Katılımcı Listesi 1- Melih Buğur (kocaeli masa tenisi) Kocaeli 2- Bora Dileri (Bora) - İstanbul 3- Ozan Kayıhan (TSuBaSa) - İstanbul 4- Bilal Olgun (Bilal OLGUN) Samsun 5- Adem Güneşoğlu (ademgunesoglu) - Samsun 6- Fatih Birinci (Fatih Birinci) - Bursa 7- Ersun Küçükgüldal (Ersun) Bursa 8- Abdullah Özkan (aaozkan) Bursa 9- Murat Eriş (Mrtİzmir) İzmir - Kesin Değil 10- Özgür Şeker (ozgur seker) Bursa - Kesin Değil 11- Osman Yılmaz (osman yılmaz-67) Zonguldak 12- Emre Adıgüzel (Emre Adıgüzel) İstanbul 13- İbrahim Uzun (İbrahim) - Trabzon 14- Çağan Dağıstan (cagan) İstanbul 15- Hakan Kırık (Hakan KIRIK) İstanbul 16- Ertan Patır (Ertan) İstanbul 17- Alican Söylemez (alican) Ankara 18- Talha Alkaya (talha23) - Ankara 19- Barış Ağaç (barış) Ankara 20- Tahsin Kalay (Tahsin1) İstanbul 21- Abdullah Yerebakan (Abdullah355) Mersin 22- Necati Kösedağ (ararat1973) Giresun 23- Atilla Serbest (atillaserbest) Adana 24- Mert Gürel (Mert Gürel) Kocaeli 25- Erdem Çetintaş (erdem çetintaş) Ağrı 26- Mehmet Yılık (Myilik2002) İstanbul 27- Mustafa Yıldız (Mustafa Yıldız) İstanbul 28- Enes Yaylacı (CyRuss) İstanbul 29- Erman Balcı (Ramses) - İstanbul 30- Burak Yalın (Burak Yalın) - İstanbul - Kesin Değil 31- Turushan Övgü (turushanovgu) - Rize 32- Kaan Ergil (Kaanergil) - Kocaeli 33- Timur Yiğit (yigitti) - Kocaeli 34- Adem Tekin (mehmetarda) - İstanbul 35- Ahmet Sözmen (AhmetSozmen) - İstanbul 36- Murat Ayabaktı (mhcvx90av) - Tokat 37- Bilal Abur (.) - Tokat 38- Çağlar Kalaycıoğlu (.) - İstanbul 39- Uğur Yalçın (uğur yalçın) - Trabzon 40- Ekrem Şişmanoğlu (ekrem) - Kahramanmaraş 41- Ahmet Şişmanoğlu (emmi) - Kahramanmaraş 42- Mustafa Özkaymaz (Mustafa Özkay(maz)E) - İstanbul 43- Ayhan Özkaymaz (egin) - İstanbul 44- Ekrem Demirci (ekro) - İstanbul 45- Bahadır Bulutlar (bahoboll) - İstanbul 46- Orhan Altay (Champ) - Malatya 47- Alparslan Güler (alparslanguler) - Malatya 48- Gökhan Deniz (Deniz) - Bursa 49- İlhan Deniz (İlhan Deniz) - Bursa 50- Anıl Uzun (Persepoli) - Muğla 51- Fuat Kahraman (Fuat Kahraman) - Bursa 52- Ahmet Koşan (weltgericht) - Kayseri 53- Atakan Bilgili (Atakan Bilgili) - İstanbul 54- Kürşad Gültekin (KursaD) - Mersin 55- Osman Özmen (.) - Mersin 56- Şaban Köroğlu (şaban köroğlu) - İstanbul 57- Ali Rıza Karabulut (ariza) - Ankara 58- Enver Aksel (EAKSEL) - İstanbul 59- Sedat Dolar (sdolar57) - İstanbul 60- Göksel Bilgin (Gkslblgn) - Edirne 61- Halil Çakır (justcheerful) - İzmir 62- Ali Gökçen (aligokcen) - Kırklareli 63- İzzet Göksu (.) - Kırklareli 64- Hüseyin Ekmekçi (.) - Samsun 65- Kadir Aslan (.) - Samsun 66- Özcan Bavaş (özcan) - İstanbul 67- Tufan Yalçın (Tufan Yalcin) - Ankara 68- Handan Oduncu (Handan.Oduncu) - İstanbul 69- Burak Küçükgüldal (Burak16) - Bursa 70- Nuh Sedat Sonsa (nssonsa60) - Amasya 71- Cemal Oduncu (.) - Amasya 72- Uğur Kaylan (Uğur KAYLAN) - İstanbul * Seviyeler : Kırmızı (19) > Mavi (27) > Yeşil (25) * İllere göre katılımcı sayısı : İstanbul (25) Bursa (8) Ankara (5) Samsun (4) Kocaeli (4) Mersin (3) Amasya (2) Kahramanmaraş (2) Malatya (2) Tokat (2) Trabzon (2) İzmir (2) Kırklareli (2) Edirne (1) Zonguldak (1) Giresun (1) Adana (1) Ağrı (1) Rize (1) Muğla (1) Kayseri (1) * Farklı Şehir Sayısı : 21 * Forum Üyesi Olmayanlar : 7 * Erkek oyuncu sayısı : 70 * Bayan oyuncu sayısı : 1 Bora Merhaba, Bende Spanca'dan gelip katılacağım. Selçuk Küçükazay
Abdullah355 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Bence üye olmayanlar da araya kaynayacak, oraya kadar gelmiş birisine ''katılamazsın kardeşim'' denebileceğini hiç sanmıyorum. Bu yüzden bekleyip görmek en mantıklısı. Katılımın 100'ün üzerinde hatta benim tahminine göre 150 civarında olması çok yüksek ihtimal. doğru haklısınız abi kimseye oynama diyemeyiz , ama başka bir çözümü olmalı güzel fikirleri olan :)
Sergent Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Zafer hocam a geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin Murat cım..Selamlar.. Ersun hocam teşekkür ederim. Ablamın durumu hiç iyi değil onedenle Trabzonu iptal etmek zorunda kaldım ve Almanya ya gittim.
Sergent Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Zafer Abiden haber yok? Ozan cım merhaba, Murat'ın da yazdığı gibi Veteran Masa Tenisi derneğimizin yönetim işini bana verdiler. Aynı zamanda özellikle alt yapı olmak üzere bütün yaş gruplarına kurs planlaması yaptık o nedenle benim hiç boş valtim olmadığından katılmam zor gözüküyor. Yinede fırsat olursa gelmek isterim. Görüşmek üzere.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Turushan abi Şener abiden ne haber daha ismini göremedim :) abim, son anda farklı bir durum olmazsa (benimnöbet durumu falan) rize ve trabzondan ibrahim hoca, şener, hicret olarak 4 kişi geleceğiz, 5. kişiyi ayaramaya çalışıyoruz, 1
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Aydın Demirkol - Bursa Kırmızıya eklerseniz sevinirim. 1
Abdullah355 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 abim, son anda farklı bir durum olmazsa (benimnöbet durumu falan) rize ve trabzondan ibrahim hoca, şener, hicret olarak 4 kişi geleceğiz, 5. kişiyi ayaramaya çalışıyoruz, bana yer olacak mı yanınızda :P hayırlısı ile gelin yine aynı odaya yerleşek abi :)
Bora Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 abim, son anda farklı bir durum olmazsa (benimnöbet durumu falan) rize ve trabzondan ibrahim hoca, şener, hicret olarak 4 kişi geleceğiz, 5. kişiyi ayaramaya çalışıyoruz, bu abilerin soyisimleri, seviye durumları falan nedir? ona göre listeye ekleyelim.. son günlerde şehir dışında olduğumdan ve yanımda bilgisayar olmadığından dolayı listeyi anca şimdi güncelleyebildim.. http://www.masatenisi.org/forums/topic/13053-9forum-buluthmasy-kocaeli/#entry82639
Sergent Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Abim ayarla öğrencilerini haftasonu kocaeli'ye gelin :)
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Zafer abi yapma ya beni yanlız bırakma diyeceğim ama durumunuda biliyorum senin varlığınla ben daha cesur oynardım hemde genel kalite artardı neyse hayırlısı artık....
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 9. Forum Buluşması (14-15 Temmuz 2012 / Kocaeli) Katılımcı Listesi 1- Melih Buğur (kocaeli masa tenisi) – Kocaeli 2- Bora Dileri (Bora) - İstanbul 3- Ozan Kayıhan (TSuBaSa) - İstanbul 4- Bilal Olgun (Bilal OLGUN) – Samsun 5- Adem Güneşoğlu (ademgunesoglu) - Samsun 6- Fatih Birinci (Fatih Birinci) - Bursa 7- Ersun Küçükgüldal (Ersun) – Bursa 8- Abdullah Özkan (aaozkan) – Bursa 9- Murat Eriş (Mrtİzmir) – İzmir 10- Özgür Şeker (ozgur seker) – Bursa 11- Osman Yılmaz (osman yılmaz-67) – Zonguldak 12- Emre Adıgüzel (Emre Adıgüzel) – İstanbul 13- İbrahim Uzun (İbrahim) - Trabzon 14- Çağan Dağıstan (cagan) – İstanbul 15- Hakan Kırık (Hakan KIRIK) – İstanbul 16- Ertan Patır (Ertan) – İstanbul 17- Alican Söylemez (alican) – Ankara 18- Talha Alkaya (talha23) - Ankara 19- Barış Ağaç (barış) – Ankara 20- Tahsin Kalay (Tahsin1) – İstanbul 21- Abdullah Yerebakan (Abdullah355) – Mersin 22- Necati Kösedağ (ararat1973) – Giresun 23- Atilla Serbest (atillaserbest) – Adana 24- Mert Gürel (Mert Gürel) – Kocaeli 25- Erdem Çetintaş (erdem çetintaş) – Ağrı 26- Mehmet Yılık (Myilik2002) – İstanbul 27- Mustafa Yıldız (Mustafa Yıldız) – İstanbul 28- Enes Yaylacı (CyRuss) – İstanbul 29- Erman Balcı (Ramses) - İstanbul 30- Burak Yalın (Burak Yalın) - İstanbul 31- Turushan Övgü (turushanovgu) - Rize 32- Kaan Ergil (Kaanergil) - Kocaeli 33- Timur Yiğit (yigitti) - Kocaeli 34- Adem Tekin (mehmetarda) - İstanbul 35- Ahmet Sözmen (AhmetSozmen) - İstanbul 36- Murat Ayabaktı (mhcvx90av) - Tokat 37- Bilal Abur (.) - Tokat 38- Çağlar Kalaycıoğlu (.) - İstanbul 39- Uğur Yalçın (uğur yalçın) - Trabzon 40- Ekrem Şişmanoğlu (ekrem) - Kahramanmaraş 41- Ahmet Şişmanoğlu (emmi) - Kahramanmaraş 42- Mustafa Özkaymaz (Mustafa Özkay(maz)E) - İstanbul 43- Ayhan Özkaymaz (egin) - İstanbul 44- Ekrem Demirci (ekro) - İstanbul 45- Bahadır Bulutlar (bahoboll) - İstanbul 46- Orhan Altay (Champ) - Malatya 47- Alparslan Güler (alparslanguler) - Malatya 48- Gökhan Deniz (Deniz) - Bursa 49- İlhan Deniz (İlhan Deniz) - Bursa 50- Anıl Uzun (Persepoli) - Muğla 51- Fuat Kahraman (Fuat Kahraman) - Bursa 52- Ahmet Koşan (weltgericht) - Kayseri 53- Atakan Bilgili (Atakan Bilgili) - İstanbul 54- Kürşad Gültekin (KursaD) - Mersin 55- Osman Özmen (.) - Mersin 56- Şaban Köroğlu (şaban köroğlu) - İstanbul 57- Ali Rıza Karabulut (ariza) - Ankara 58- Enver Aksel (EAKSEL) - İstanbul 59- Sedat Dolar (sdolar57) - İstanbul 60- Göksel Bilgin (Gkslblgn) - Edirne 61- Halil Çakır (justcheerful) - İzmir 62- Ali Gökçen (aligokcen) - Kırklareli 63- İzzet Göksu (.) - Kırklareli 64- Hüseyin Ekmekçi (.) - Samsun 65- Kadir Aslan (.) - Samsun 66- Özcan Bavaş (özcan) - İstanbul 67- Tufan Yalçın (Tufan Yalcin) - Ankara 68- Handan Oduncu (Handan.Oduncu) - İstanbul 69- Burak Küçükgüldal (Burak16) - Bursa 70- Nuh Sedat Sonsa (nssonsa60) - Amasya 71- Cemal Oduncu (.) - Amasya 72- Uğur Kaylan (Uğur KAYLAN) - İstanbul 73- Hakan Acaroğlu (hacaroglu) - Eskişehir 74- Burak Ünal (.) - Eskişehir 75- Mehmet Seçkiner (Secici) - Eskişehir 76- Zeki Kaya (.) - Eskişehir 77- Fatih Mehmet Baykan (baykan) - İstanbul 78- Kemal Sağ (.) - Adana 79- İbrahim Şişmanoğlu (.) - Kahramanmaraş 80- Selçuk Küçükazay (selcuk4) - Sakarya 81- Tunç Karaman (.) - İstanbul 82- Aydın Demirkol (Aydın-16) - Bursa 83- Talha Çakır (.) - Bursa * Seviyeler : Kırmızı (24) > Mavi (28) > Yeşil (31) * İllere göre katılımcı sayısı : İstanbul (28) Bursa (10) Ankara (5) Eskişehir (4) Samsun (4) Kocaeli (4) Mersin (3) Kahramanmaraş (3) Amasya (2) Malatya (2) Tokat (2) Trabzon (2) İzmir (2) Kırklareli (2) Adana (2) Edirne (1) Zonguldak (1) Giresun (1) Ağrı (1) Rize (1) Muğla (1) Kayseri (1) Sakarya (1) * Farklı Şehir Sayısı : 23 * Forum Üyesi Olmayanlar : 14 * Erkek oyuncu sayısı : 82 * Bayan oyuncu sayısı : 1 vaybe istanbula bak ucuyor maşallah ozaman birimizle eşleme durumu baya yuksek takımlarda
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap