Guest eCeL Oluşturma zamanı: 1 Temmuz, 2006 Oluşturma zamanı: 1 Temmuz, 2006 Bence savunma yapan we servisleri iyi olan her zaman kazanır...Ama ben hücum oyuncusuyum.Sadece defansla maç kazanılır ama sadece hücumlar maç kazanılmaz!!
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2006 Savunma olanlar oyunu yönetemez; hücum oyun yönlendirir.İyi servis atan servisini sayı almak için atmaz 3.top daha iyi bir hamle yapmak için servisini atar. Bu arada eski mesajlar yerine güncel konulara mesaj atsan daha iyi olur...
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2006 senin hangi oyun stilinde oynaman karşıdaki rakibe göre değişir.Onun için önceden karar verilmez ki?
Guest Can Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2006 arkadaşlar onu bunu bilmem defans şartttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. bak italyaya :)
Serden Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2006 eger devamli atak yapamiyorsan: allround oyun iyi gibi: ornegin kong linghui
Guest amatörmasatenisçisi Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2006 bence en iyisi allround çünkü her zaman ne atak ne defans yapabilirsin
Istanbullu Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2006 defans şartttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Timo boll yukardaki linke tıklayıp izleyin timo boll defansçı yingcao karşısında çok zorlanmış :) ama yinede yendi ....
Emrah Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2006 ben bu adam gibi defans yapsam hoca beni takımdan atardı. biz uğraşırdık spinleri keserken hem çok kesik olacak hem de havalanmayacak diye. adam dan dun kesiyor,kesemediğini düz karşılıyor, bazen kontra yapıyor, yapamadı mı topa yan falso vererek karşılıyor. timo dan nasıl bu kadar sayı almış anlamıyorum.hangi turnuva bu acaba? adam finale kadar gelmiş.
Guest Siyakat Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2006 Sanıyorum doğru oyun bu, rakibe her zaman için farklı toplar atabilmek. Masanın farklı noktalarına, farklı yüksekliklerde, farklı falsolarda bazende düz top atarak. En iyi alıştırma bir önceki vurduğumuz toptur. Bir savunma oyuncusu mükemmel kesiyor olabilir fakat rakibe hep aynı toplardan atarsa belli bir süre sonra illaki rakip alışacaktır bu toplara. selam ve sevgiler
Emrah Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2006 eski sayı sisteminde söylediğin doğruydu ama artık alışacak vakit yok. defansçıların şu sıralar yükselmelerinin bir nedeni topun büyümesi ise diğer nedeni de bu 11 lik setler. bu kadar kısa sürede "alışayım" diye bir düşünce taşıyamıyor insan.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2006 Selam. Emrah arkadaşa katılıyorum. Yeni sistemden dolayı artık bende kontrollü oynuyorum.
Emrah Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2006 ben de o nedenle allplay oyna geçiyorum. eğer sık sık turnuvalara katılacak olsam tekrar defans bile yapardım ama şu an turnuvadan çok bizim ufaklara idman veriyorum.o yüzden bol bol hücum yapmam lazım.
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2006 ben genelde Allround ,zamanı gelince ofansif oynarım
Guest mahmuthan Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2006 arkadaşlar bence defans oyunu gerçekten yabana atılmamalı mesela herkes bana defans tahtası ve lastiği kullansam bir çok kişiyi yenebileceğimi söylüyor ama ben defan oynamayı sevmiyorum ama atak tahtası ve lastikleri ile bile bazen çok zor toplar çıkarıp defans yapabiliyorum önemli olan bence topu oyunda tutabilmek rakibin hata yapmasını sağlayıcı top atmak tabi yeri gelince de atak fırsatını kaçırmamak herkese başarılar
Azoman Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2006 arkadaşlar masa tenisinde,hep atak veya hep defans olarak nitelendirilebilecek bi oyun tarzı yok.Amaç eğer iyi bir oyuncu olmaksa spin atak,blok ,servis,servis karşılama,en önemlisi ayaklar, oyunu okuyabilme ve yönlendirebilmev.s....yani kombine bir oyuncu olmak lazım. Tüm bu meziyetler de allround oyuna tekabül ediyor. Ve dünya şampiyonlarına bakılacak olursa bunun ne denli doğru olduğu açıkça görülür.Şunu kabul etmek lazımki masa tenisi bir müdafaa oyunudur.öncelikli olarak topu oyunda tutmak gereklidir. Çünkü her ama herkes hızlı oynar,herkes ilk topu bitirir.Ama bu toplarda başarılı olmak ve yüzdeli oynamak için kontrol şarttır. topu istediğin noktaya bırakmak çok önemlidir.Her zaman farklı rakiplerle oynarız.Başarılı olmak için,oyunu iyi okuyup,rakibi çözmek ve rakibi kendi oyunumuza getirmek gerekir......selamlar.
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2006 bence en iyisi Allround benimde oyun sitilim boledir
Emrah Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2006 yine de en iyisi hücum oynudur ama hücumcular masaya daha yakın oynamalılar. son süper lig maçlarında da bu çok bariz ortaya çıktı. ahmed saleh görüntüde o kadar iyi oynamasına rağmen, fb nin masaya yakın oynayan çinlisine yenildi. bütün maçlarda masaya yakın oynamak ile uzak oynamak arasındaki fark ortadaydı.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap