Misafir Oluşturma zamanı: 24 Ağustos, 2005 Oluşturma zamanı: 24 Ağustos, 2005 6. ULUSLARARASI İSTANBUL VETERAN MASA TENİSİ TURNUVASIna masatenisi.ordan gelen üyeler var mı? haberleşelim.
Cako67 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2005 gelmek istiyorum ama herşey cepten olunca bayağı zor oluyor. ayarlayabilirsem gelecem inşallah ama zor byee
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2005 oke cako67, inşallah gelirsin. cep konusunda haklısın, kalacak yeri hallettikten sonra gerisi daha kolay oluyor. tabii en ideal kalacak yer de arkadaş ve ya akraba yanıdır! iki seçenekten birinde kalmak gerekiyor
BurakYalin Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2005 Bende gelmeyi düşünüyorum kalma yerini ayarladıktan sonra gersi basit aslında bakalım önümüzdeki hafta büyük bir ihtimal belli olur.
Cako67 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 slm nurdan burak beethoven ve cako bu üçlü istanbula geliyır görüşmek üzere byee
BurakYalin Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Osman benden önce haberdar etmiş İstanbuldaki maça geliyorum bugün belli oldu İstanbulda görüşmek üzere
Tackifire Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Bende gelmeye çalışacağım bu turnuvaya..Özledim şöyle oturup adam akıllı canlı canlı bir turnuva seyretmeyi..Uzatacam ayaklarımı hatta yatacak yer bulursam yatarımda...offf...
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2005 forumdan , ben nurdan tsu tora gidiyoruz kesin olarak . başka orda olacaklar varmı ? caferagada galiba
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2005 mrb arkadaşlar hayırlı haberlerinize çok sevindim, ist.te görüşürüz
Cako67 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2005 görüşmek üzeree herkese başarılar
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2005 abi hala mı iyileşmedi? Tayfa toplanıyo ne güzel valla.İşlerimin yoğunluğundan ben katılamayacağım.Ancak hepinize başarılar ve iyi eğlenceler dilerim
Ertan Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2005 abi hala mı iyileşmedi? Daha yolun yarısındayım. Herhalde yılbaşı civarı normale döner. Dün akşam ilk defa koşturmadan ciddi anlamda oynadım.
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2005 Daha yolun yarısındayım. Herhalde yılbaşı civarı normale döner. Dün akşam ilk defa koşturmadan ciddi anlamda oynadım. tekrar geçmiş olsun ertan abi. umarım biran önce eski sağlığına kavuşursun ama masa tenisi sanki seni daha erken iyileştireceğe benziyo :)... (askerden sevgilerle)
Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2005 Bir aksilik olmaz ise bende turnuvadayım... Gülmek ve eğlenmek isteyen arkadaşlar benim maçlarımı kaçırmasın. Ayrıca oraya gelen arkadaşlara hangi maçları takip etmeleri konusunda da promosyon hizmeti vereceğim... Çünkü benden daha iyi show yapan arkadaşlar da var. Eğer turnuva sırasında birbirlerini yakalarlarsa çok eğlenceli ve keyifli maçlar seyredebileceğiz. (Bu turnuvaya sadece oynamak için değil, seyirci olarakta katılan arkadaşlara hizmet vermek birinci görevimiz.) : Ben turnuvaya gelirsem büyük olasılıkla üzerimde daha önce basttırtığımız forum t-shirtlerinden olacak. Böylelikle beni rahatlıkla bulabilirsiniz(gri saçlı, orta göbekli ve hala Stiga Ulf Tickan Carlsson tahta arayan biri...). Sanırım birkaç arkadaş daha aynı t-shirtlerden giyecektir. Bir kısmı ile tanıştığımız için bir sorun olmaz ama beni yada bizi tanımayan arkadaşlar varsa lütfen yanımıza gelmekten çekinmesinler...
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2005 orada olmayı çok isterdim kim bilir ne güzel maçlar olacak ama şu askerlik elimi kolumu bağlıyo ...
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 orada olmayı çok isterdim kim bilir ne güzel maçlar olacak ama şu askerlik elimi kolumu bağlıyo ... merhabalar...dünn aldığım haberlere göre masatenisi.org forum buluşmasında yapılan turnuvada birinci olan üyemiz osman (namı diğer cako67) veteran turnuvasında 30-39 yaş kategorisinde büyük bir performans göstererek birinci olmuştur...kendisini kutluyorum...
Murathan Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Tebrikler Osman, müthiş bir sonuç, harikasın. Ayrıca Zonguldak ekibine Sakarya mti kulübünde başarılar diliyorum.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Osman seni kutluyorum .Ayrıca yeni klübünüzdede hepinize başarılar dilerim
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2005 sl arkadaşlar....bu turnuvaya forum üyelerimizden birkaç kişinin katılacağını yazmıştınız..diğer arkadaşlarımız neler yaptı...kimse turnuvayla ilgili gözlemlerini yazmamış...organizasyon nasıldı...bilgilendirmenizi bekliyoruz
Cako67 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2005 herkese teşekkürler görüşmek üzere
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2005 Herşey iyi güzel de, kimse turnuvaların tarihi, yeri ve saati konularında bilgi vermemiş.
Ertan Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2005 Turnuva bilgileri takvimde vardı. 10-12 eylül tarihlerinde Caferağa salonunda yapıldı.
Guest Simurg Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2005 Turnuvanın ilk günü öğlen saatlerinde salona gittim, seyretmek için. hem de forumdan turnuvaya katılacak olanlarla görüşeyim diye. öğlen bir civarında salona varıdığımda Tsu, Kai ve Nurdan hala maçlarını bekliyorlardı. 1 saat sonra maça başlayacakları söylenmiş ama akşamüstü saat 6 civarı idi maça başladıklaırnda. Başka tanıdığım insanlar da aynı dertten muzdaripti. Katılımcı sayısının, masa sayısının, sürenin vb. bilgilerin elde olduğu bir durumda nasıl oluyor da böyle bir organizasyon yapılıyor anlamak zor.
Cako67 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2005 haklısın simurg turnuva zaman olarak planmamıştı. ben saat 4 gibi maç yaqptım. saat 9.30 dan o saate kadar bekledik ver çok sıkıcıydı. güzel bir organizasyon düşünmüşler fakat maçları turnuvaya iyi yayamamışlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap