Fatih Birinci Oluşturma zamanı: 10 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 10 Kasım, 2011 Turnuva 11 - 13 Kasım arası Paris'de yapılacak. Seçeneklerde 20 katılımcıdan dünya sıralamasında diğerlerinde en üstte olan yedisini seçtim. Timo Boll'un belindeki sakatlık geçmiş, katılıyor, Çin'deki kaldığı uzun süreden sonra ilk kez Çinliler'le oynayacak. Bayağı bir tecrübe edinmiştir sanırım, sonucunu göreceğiz. Ma Long katılmıyor, katılsa bence kesin o alırdı. Zhang Jike onun katılmadığına sevinmiştir. Onun da formu yerinde görünüyor. Dimitrij Ovtcharov Magdeburg'daki turnuvada Wang Hao'yu 3-1 yenmiş, tahminimce sonra da sevinçten kanatlanıp uçarak uzaklaşmıştı. Wang Hao bildiğiniz Wang Hao, dünya sıralamasında ikinci. Mizutani'nin top 10 Çinlilerle arası pek iyi değil, bakalım yine aynısı mı olacak? Neyse, benim oyum Zhang Jike'den yana. Sizin?
fatih engin Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Fatih hocam şuraya yazıyorum, şampiyon bence Hao olacak
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Ma Long yoksa Wang Hao 1. gelir :)
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Jun Mizutani gelecek bence.Oynadığı maçları karşısında kim olursa olsun hafife alıyor daha doğrusu ciddiye almıyor bana göre.Maçları ciddiye alırsa Jun Mizutani alır bence
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Ovtcharov çok formda gözüküyor bu aralar. Bir süpriz yapabilir.
cagan Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Timo ile Wang Hao final oynar, çekişmeli geçen maçı Wang Hao alır ve şampiyon olur. 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Wang Hao şampiyon olur Da , hocam Xu Xin niye adaylar arasında yok
haruncoskun Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 ben de aynını düşünüyorum Çağan.. tabi Timo ile Hao yarı finalde karşılaşmazlar ise (o:
Bora Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 mizutani'nin performansını çok merak ediyorum. kendisi gizli favorimdir. artık zamanı geldi..
moktav Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Bence de Zhang Jike ile Wang Hao final oynar ve Zhang Jike 3-2 maçı alır diye tahmin ediyorum. Dimitrij de sürpriz yapabilir, çok formda zira Danimarka open da sanıyorum Zhang'ı yenmişti...
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Bu arada maçlar Eurosport'a yayınlanacakmış diye duydum. Selamlar
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Wang Hao şampiyon olur Da , hocam Xu Xin niye adaylar arasında yok Çünkü Xu Xin turnuvaya katılmıyor. Turnuva Grupları: Group 1 Details of group 1 WANG Hao CHN JOO Se Hyuk KOR TANG Peng HKG LEGOUT Christophe FRA Group 2 Details of group 2 ZHANG Jike CHN OVTCHAROV Dimitrij GER SMIRNOV Alexey RUS ICC Winner TBD Group 3 Details of group 3 BOLL Timo GER OH Sang Eun KOR KISHIKAWA Seiya JPN KO Lai Chak HKG Group 4 Details of group 4 MIZUTANI Jun JPN SAMSONOV Vladimir BLR CHUANG Chih-Yuan TPE MATTENET Adrien FRA Bir grup kendi içinde lig yapacak, yani gruptaki herkes herkesle oynayacak. Daha sonra grupların ilk ikisi çıkacak. 1
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Bence süpriz filan olmaz. 2 Çinli'den biri alır. Ma Long olsaydı bankoydu.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Bugünün programı Nedense o sayfanın tablosu buraya doğru düzgün yapışmıyor :S
aaozkan Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 zhang jike rahat bir turnuva çıkarır. belki tekniği tam oturmamış (ma long - ma-lin göre) fakat hızıylakesinlikle rahatlıkla şampiyon olur herhangi bir sakatlık veya başka bir şey olursa timo diyorum çünkü timonun sakatlığı bence hikaye idi hedef burası idi
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Olabilir tabii. Zhang Jike'nin Dünya Takımlar Turnuvasına katılmaması da şüpheli. Ma Long da şimdi bu turnuvaya katılmayacak ama neden katılmayacağına dair bir açıklama bile yapılmadı, sadece katılmayacak dendi. LGL en iyi iki adamını dinlendire dinlendire oynatıyor olabilir. Wang Hao'nun performansı Dünya Takımlar Kupası'nda pek iyi değildi, o yüzden şu anda çok iyi değil bence durumu. Ovtcharov'un oyununu, oyun stilini ben şahsen beğenerek, severek izliyorum ama Wang Hao'nun onu rahatlıkla yenmesi gerekirdi. Bu turnuva bir de cidden Timo Boll için önemli. Adam gitti aylarca Çinlilerce çalıştı (Waldner'dan örnek almış olmalı). Şimdi bunun etkisini bizzat onlar üzerinde deneyecek. Ancak bence yine de Timo'nun backhand'inin bugün bir Wang Hao - Ma Long - Zhang Jike ile rekabet etmesi pek söz konusu değil. Ovtcharov için de çok önemli. Adam bu sene iki tane Pro Tour kazandı, kolay değil. Üstüne de gidip Wang Hao'yu yenince şimdi moralinin doruklarında olmalı. Ama bu moral stabil olmayan bir oyun tarzını ne kadar götürür, göreceğiz. Bugün akşam Zhang Jike ile maçı var, zaten orada izleriz artık. Ben bir de bizim Fenerbahçe'den Saleh'in maçını merak ediyorum. Intercontinental Cup (ICC)'da galip gelirse Ovtcharov'la oynayacak.
cagan Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 1. ve 2. gruplarda ilk ikiye girecekler belli. En karışık grup 4. grup. Ordan her sonuç çıkabilir bence. Samsonov'un Mattenet ve Mizutani'nin gerisinde kalacağını düşünüyorum. 3. grupta da ilk 2 belli gibi, Timo Boll yine belalısı Oh Sang ile aynı grupta
omerfaruk Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Ma Long olmadığı için WANG Hao diyorum :)
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 ilk sayfadaki mesajıma bugünkü maçları ekledim
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Ma Long neden yokmuş öğrendim. Her ülkeden maksimum iki kişi katılabiliyormuş. Ve; a. bu turnuvanın geçen yılki galibi - Wang Hao b. son dünya şampiyonu (WTTC) - Zhang Jike otomatik olarak katılıyormuş. Yani Ma Long istese de, LGL istese de katılamıyormuş. Bu arada şu anda skorlara bakıyorum; SAMSONOV Vladimir BLR vs MATTENET Adrien FRA 3-4 MIZUTANI Jun vs CHUANG Chih-Yuan TPE 4-3 BOLL Timo GER vs KISHIKAWA Seiya JPN 4-0 OH Sang Eun KOR vs KO Lai Chak HKG 3-4 Timo bir set bile vermemiş, formu iyi görünüyor. Mattenet Samsonov'u zor da olsa almış, Mizutani da zor almış gibi. Bir tek Oh Sang Eun'un maçında ben onun kazanmasını beklerdim, gerisi normal. 1
mutas Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Zhang Jike favorim. Edit: Biraz izledim vazgeçtim. Formunda değil gibi.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 İyi bence. İlk iki sette biraz soğuk kaldı, adapte olamadı. Sonra ITTF'de dendiği gibi, "Giderek vites yükselten bir limuzin gibi" oynadı. Ayrıca Wang Hao da 4-2 alabildi. Yani şartlar eşit. Bu arada bu ITTV'nin en kötü yayını olsa gerek. Bir gerek canlı değil tam, 5 dakika falan gecikmeli. Şu adrese tıklayınca 5 dakika sonrasının skoru görünüyor. İkincisi kamera açısı çok kötü, video kalitesi düşük. Ancak seyirci durumu gayet güzel. Özellikle Mattenet'in maçlarında çok coşku var. İzlemesi zevkli oluyor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap