Jump to content
Masatenisi.org Forum

Van Ve Hepimize Dair


Psychospin

Recommended Posts

van dan herkese merhaba,

 

1 haftada anca kendimize geldik. Sağlık personeli olarak düşünmek zorunda olduğumuz ailelerimiz, evlerimiz ve hastalarımızın tümünün oluşturduğu sorunları birlikte yaşadık. bir çok insan şehri terkederken bizler görevimizi yaptık. evlerimizde oturulamazmış çok şükür yavaş yavaş normale dönuyoruz.

 

benim asıl bu ortama ilişkin belirtmek istediğim şudur: bu ortamda zaman zaman yazılarımızla isbatı vücut ettik, bazı arkadaşlalral kişisel olarak yazıştık, bazıları ile ise bizzat tanıştık. bazıları ile daha ileri bir hukukumuz oldu. ama hiç bir arkadaştan acaba orada lütfullah arkadaşımız, abimiz vardı, kendileri nasıl ya da ailesi nasıl acaba diyen birinin olmaması içimi burktu. doğrusu bu kadar işin arasında arkadaşların iç rahatlatıcı bir yazısı varsa diye ümitlenerek bugün bir gireyim dedim. gerçekten üzüldüm diyebilirim.

 

bu forumda artık yer almayı düşünmüyorum. hepinize bol spinli günler dilerim.

 

 

selmalarımla

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Meraba,

http://www.masatenis...6-vanda-deprem/ aslında konu başlığı açılmış ve bir çok arkadaşımız düşüncelerini paylaşmış.Belkide benim gibi birçok kişide sizin Vanlı olduğunuzu bilmiyordur.En çok üzülünlerden biride benim.Üniversiteden Müzik Öğretmeni arkadaşım orada göçük altında kalarak Hakkın rahmetine kavuştu.

Saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

sizin her ne kadar vanlı olduğunuzu önceden bilmesem ve sizi tanımasam da, kendim adıma söyleyecek bir mazeret bulamadım. Her ne kadar Van'a nasıl daha fazla yardım yapabilirim insanları da yardım etmeleri için ikna edebilirim diye düşünsemde, asıl yardımın insanlara yanlarında olduğumuzu ve acılarını paylaştığımızı göstermek olduğunu bilemedim. Çok özür diliyorum. Umarım beni ve benim gibi düşünenleri affedersiniz. Saygılarımla,

 

Özgür Şeker

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Lütfüllah hocam, bu forumda kimsenin duyarsız olmadığını düşünüyorum, sizinde bunu bildiğinizi tahmin ediyorum. Fakat bir şekilde Vandaki deprem ile aranızda kimse bağ kurmamış, kimsenin aklına gelmemiş, bu yüzden size kimse yazmamış. Benim tahminim bu. Siteminizde tamamen haklısınız ancak bu yüzden forumu terkederseniz, buna ben dahil forum üyelerinin üzüleceğini düşünüyorum. Kasıt olmadığına göre bir kez daha düşünmenizi öneririm. Geç te olsa geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Lütfullah Bey,

Yazınızı okuyunca sizin Van'da görev yapan bir doktor olduğunuzu hatırladım. Sitem etmekte haklısınız. Ama forumda sizi tanımayan, Van'da olduğunuzu bilmeyen, hatırlamayan çok üye var. Büyükler affedici olur diyerek foruma devam etmenizi dilerim. Büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda eski günlerinize geri dönersiniz. Sağ ve sıhhatte olmanıza çok sevindim. Dr. Tanju.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Lütfullah Bey arkadaşların dediği doğrudur, bunu lütfen duyarsızlık olarak algılamayın. İnsan genelde forumdaki kişileri yazılarından tanıyor, ama nereden yazdıklarına ya bakmıyoruz ya da akılda kalmıyor. Kendim denedim, benden önce burada cevap yazan ararat1973 ve enerji05'i yazılarında iyi biliyorum, temel üsluplarını, yaklaşımlarını biliyorum, ama nerede olduklarını bilmiyorum. Şimdi dikkat edince aklımda yer etti. Normalde etmiyoruz. Sebebi budur.

Çok büyük geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Lütfullah Hocam Selamlar.. Açıkçası sitemize Van'daki depremden sonra giremedim diyeyim. Çünkü bende ister istemez olayların içindeydim diyeyim. Ve orada tanıdığım 3 öğretmenden arkadaşımızdan ancak birinin yaşadığını öğrendim. Diğerleri 2 arkadaşım ise ne yazık ki hakkın rahmetine kavuşmuştu. Bu durumu ne buraya taşıdım nede paylaşmak istedim. Çünkü giden canlar hepimizdendi. Onlara ulaşmaya çalışırken başka kimler Van'da idi die o ruh haliyle düşünecek vaktim olmadı.. AÇıkçası sizin orada yaşadığınızı bile o ruh haliyle hiç aklıma getirecmedim. Ama sizin ve ailenizin iyi olmasına çok sevindim. Ardarda gelen acı olaylar hepimizi hissiz bırakmış gibi görünsede hepimizin kendi içinde belki bendeki gibi başka sebepler olabilir. Ateş düştüğü yeri yaktığından o anda kendi acımdan herkesi düşünemez oldum. Çünkü 3 kızda benim çok yakın tanıdığım birinin dönem arkadaşlarıydı ve benim tanıdığım kişide bir ihtimal orada aynı yerde görev yapıyor olabilirdi ama tesadüf tercihini başka bir ilde değerlendirmek istedi. Kısacası herşey bir kader çizgisi işte. ve herşey kısmet.. Allah ölenlerimize rahmet, kalanlarımıza ve yakınlarına sabır ve huzur versin.. Hepimize Allah sabır versin diyebiliyorum sadece..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ne yazarsak yazalım.......Özrümüz kabahatimizden büyük......

Ateş hep düştüğü yeri yakıyor....

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ....Geride kalanlara sabır diliyorum..

 

Hep birşeyler öğrenmek bir yerlerde beyin olarak takılıp kalmamak için...Foruma bu nedenle giriyorum...

 

Sayın Lütfüllah Bey...bizlerde bu acı durumda (deprem) beyin olarak bir yerlerde takılıp kaldık (basiretimiz bağlandı desek), hayatın akışını atlayıp iyi kötü bir şeyler yazamadık...

Özrüm gecikmelide olsa Size, Ailenize ve yakınlarınıza çok geçmiş olsun diyorum...

 

 

ktm

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Son cümleye kadar tüm söylediklerinizde haklısınız Lütfullah Hocam. Bundan sonra geçmiş olsun desek de, hal hatır sorsak da geç kaldık, farkındayız. Ama bazen olaylara diğer pencerelerden de bakmak lazım. Bu forumda ne kadar çok değerli insan olduğunu hatırlatmama gerek yok herhalde, siz de benim kadar iyi biliyorsunuz bunu. O yüzden bu foruma veda etme hakkınız olmadığını düşünüyorum. Evet, siteminizde haklısınız ama bu sebepten ötürü forumdan ayrılmak burda yazan tüm üyelere haksızlık olur. Eminim ki kararınızdan döneceksiniz, çünkü ne bu forum ne de üyeleri bir kalemde silinmeyi haketmiyor. Eğer forumdan ayrılırsanız gerçekten üzülürüm, çünkü bu foruma bir şeyler katan insanlardansınız. Zaten şurda kaç kişiyiz ki? Ne ben ne de forumdaki diğer üyeler böyle kolay kayıplara fırsat vermeyeceğiz, o yüzden kararınızı bir kez daha gözden geçirirseniz çok mutlu olurum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bu konuya yeni göz attım.

Deprem sonrası ilk ve tek aklıma gelen Erdem ÇETİNTAŞ oldu.

Samimi bir arkadaşım olmasına rağmen oralarda bir yerlerde görev yaptığını biliyordum ancak.

"yok ben Ağrı'dayım abi, sallanıyoruz sürekli, ama iyiyim" deyince hatırladım Ağrı olduğunu.

Lütfullah bey, sizinle ise 1-2 maç yaptık ve 5 dakika bile sohbet etmişliğimiz yoktur herhalde. Bu yüzden doğrusunu söylemek gerekirse hiç düşünemedim sizi. Forumdaki aktif üyelerin çoğu sizi görmedi ve tanışmadı bile.

Bu yüzden kararınızdan dönüp forumda tekrar aktif olmanızı ben de herkes gibi sizden talep ediyorum.

 

Selamlar ve yaralarınızı kısa sürede sarmanız dileğiyle....

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 weeks later...

Hocam öncelikle büyük geçmiş olsun. Van'da yaşanan elim afat hepimizin yüreklerini burktu. Benim gibi sizi nispeten yakından tanıyan sporcu arkadaşlarıma siteminizde haklısınız. Şimdi size ne desek boş lakin bu forumdan ayrılmak suretiyle sadece sizi kesinlikle art niyeti olmadan (Bunu siz de biliyorsunuz) aramamış kişileri celandırmış olmayacaksınız. Gerçekten deyim yerindeyse hepimizin nutku tutuldu. Nerede kim var gerçekten aklmıza gelmedi. Bu tabii ki geçerli bir mazeret olmaktan çok uzak ama foruma girmemek de buna bir çözüm değil. Arkadaşlarımızın da belirttiği gibi sizi tanımayan çok üye var. Şimdi yalnız kalma değil birlik olma zamanı. Geçmiş olsun dileklerimle.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 weeks later...

Öncelikle ilk günlerde belirttiğim sitemin ardından bizzat arayan, sevgili AHmet Gürbüz ve erdemin yakın destek ve aramaları sonrası bende fazlaca sitem etme hakkimın olmadıgını anladım. Ve tekrar gruba dönmenin gerekli olduguna kanaat getirdim. Sıcak mesajlarla destek olan tüm arkadaslara teşekkürlerimi sunarım.

Fakat burada olmak ve bazı seyleri anlatmak buradan çok zor. Gecen bir meslektaşım sehir dısına giden bir hastam için bilgi almak için aradı. Falanca hastanın durumu nasıl dedi. Ben de önce dur bakalım önce bir geçmis olsun de bakayım dedikten sonra ha pardon filan dedi. Ha simdi hastayi sorabirlisin dedim. Yani bazı buruklukları ve incinmeleri bu şartlarda ifade etmek bizlere iyi geliyor. Artık anlayışla karşılarsınız

 

Ailemi memlekete Denizli'ye gönderdim. Oğlum Ahmet hemen okul takımına girdi. Kütahya'ya Kemal balım hocalığında bir ekiple gittiler. Mis gibi Önce okulu beğenmedi epeyce sikinti cikardi. Ama solsun Kemal sayesinde adapte oldu.bende bu hafta Denizli'ye gidip biraz dinlendikten sonra bir kaç mac yapmak istiyorum. Masa tenisini çok özledim.

 

Herkese sevgiler

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Lütfullah Bey bence doğru karar vermişsiniz. Forum camiasına tekrar hoşgeldiniz diyorum.

 

Bizim oralardaki sıkıntıları, acıları, kargaşayı tam olarak anlamamız mümkün değil. Umarım kısa zamanda -ailenizle birlikte- tekrar hayatın normal akışına girersiniz.

 

Ahmet için okul rehberlik servisi'yle temasa geçilmesi faydalı olabilir. Gerçi zaten adapte oldu demişsiniz, ancak adaptasyonun dışında depremle ilişkili bir danışma sürecine ihtiyacı olabilir. Gerçi belki zaten gereken tedbir alınmıştır, bilmiyorum.

 

Tekrar tekrar geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Lütfullah Bey foruma dönüşünüze sevindim. Forum üyeleri Van'da yaşananlara duyarsız değil kesinlikle. Ama forumun ortak paydası masa tenisi olduğu için burada gösterememiş, sizin de orada olduğunuza dikkat etmemiş olabiliriz. Umarım böyle felaketler yine yaşanmaz ama sizin bu uyarınız bundan sonrası için foruma yol gösterici olacak diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

    • Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 76 Misafir (Tam liste)

    • Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..