Fatih Birinci Oluşturma zamanı: 22 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 22 Ekim, 2011 İzleyecek, sonra başa alıp benim gibi tekrar tekrar izleyeceksiniz... 1
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 fizik kurallarına aykırı bence topta bir hata var :)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Jike bir şekilde topa müdahale ediyor. Ya dokunarak ya da rüzgarı ile... Yoksa birden bire o kadar yön değiştirmez bence. Veya masada bir şey vardı. Toz, lastik parçası vs....
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Bence tek kelimeyle mükemmel bir servis.Bunuda ancak Çinliler becerebilir.Fatih hoca bence sen bu servise çelış.Bakarsın yapabilirsinde.
umur Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 bence hiçbir problem yok ma lin yine yapmış yapacağını
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Bir fizikçi olarak dış etki teşhisi koydum
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Jike bir şekilde topa müdahale ediyor. Ya dokunarak ya da rüzgarı ile... Yoksa birden bire o kadar yön değiştirmez bence. Veya masada bir şey vardı. Toz, lastik parçası vs.... Ben de bir kaç sefer seyrettim. Sanırım Zhang Jike çok ince de olsa topa dokunuyor. Bence servis Ma Lin'in bildiğimiz hayalet servisi değil. Biraz daha yan spin ağırlıklı bir servis gibi. Ama masadan açılmadığı için Zhang top spini istediği gibi vuramıyor. Toptaki servisten kaynaklanan spin o kadar fazla ki o hafif dokunuşla bile geriye doğru fırlıyor.
Burak86 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Ma lin'in servis antremanlarını izlediyseniz normal karşılarsınız
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 acaba parayla servis dersi veriyormudur
cagan Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Serviste anormal olan bir şey yok ki. Ordaki ince nokta Zhang Jike'nin topu ıskalaması. Yoksa Ma Lin'in attığı tüm servisler zaten masada 3-4 defa sekecek kadar kısa ve dolu oluyor. Haliyle topa dokunan biri olmayınca da top masada kalıyor. 2
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 şimdi bende fark ettim jike biraz geride kalmıs ıskalıyor ama dokunamıyor orası kesinde ilgiç olan kısım elinin rüzgarı bile topu ters yönde spin almasına sebep olmuş orası ilginç bence.Ama servislerin kralı Ma lin tartışmasız
cagan Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Bu videoya bakın, cevabı burda. 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Bu heriften nefret ediyorum ama saygı da duyuyorum , her ne kadar isveç Açık'ta QUENTIN ROBINOT onu 4-1 İLE TOKATLASA DA
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Bu videoya bakın, cevabı burda. Bu videoya bakın, cevabı burda. Aslında cevabı burada , haklısın ma lin in servisleri masada kalıyor fakat 2 defa + ivmeli sekiyor. Video da ise topun 1. sekişinde problem yok fakat 2. sekişinde daha doğrusu 2. sekişinden önce beklenenden (normalden) çok daha hızlı bir şekilde sadece spinle yapılması imkansız bir şekilde top durup ters yönde hızlanıyor. Zhang jike topa hamle yaptığında ama raketiyle ama rüzgarından bir şekilde topa etki etmiş. Tersi durumda olabilir ki bu olay dünyada devrime neden olur ve newton yerine ma lin yasaları falan çıkar yada hayal gücü ne gerektirirse
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Ma Linin servis antremanında ki ilk attığı servise bakarmısınız ya... Tartışmasız ...
Koji Matsushita Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 evet ilk attığı servis muhteşem
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap