Umitt06 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2005 Ben Sriver alacaksam L alirim, o kadar... kızma abi tamam istediğini alabilirsin
Umitt06 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2005 bu Sriver'larin hepsi ötüyor değil mi? ben taktim bu öttürme işine şu EL deneyen arkadaşlardan biri bize biraz bahsediverse, mesela Timo Boll'u EL konusunda bilgilenmek üzere forumumuza davet edebiliriz; ne dersin Ertan abi ne istiyorsa veririz. bir çift lastik verdikmiydi bildiği herşeyi anlatır valla
Umitt06 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2005 şu çok spinli lastiklerin altına yumuşak sünger çekmeyi düşünemiyormu bu üreticiler, mesela H3 yumuşak süngerli olamazmıydı? hem öter, hem çeker..
Umitt06 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2005 ama düşünmüşlerdir ya..
Umitt06 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2005 juic 999 elite ultima :) madem niye kimse oynamaz bu "mükemmel" lastikle?
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2005 999la oynamak biraz zor. yaptığın tüm vuruşları karşı taraf sana hücum olarak geri döndürüyor. nedenide topun çok yüksekten gitmesi...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap