mtenisciselim Oluşturma zamanı: 13 Kasım, 2010 Oluşturma zamanı: 13 Kasım, 2010 slm arkadaşlar manisada masa tenisi oynayacağım yer veya takım arıyorum ilgilenen olursa sevinirim
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2010 yaa masa tenisi oynamak istiyoruz adam yok yaaaa
serhat35 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2010 Merhaba; Celal Bayar Ünv. Beden Eğitimi bölümünde öğt. üyesi Bulut Hoca var. Aynı zamanda masa tenisi il temsilcisi.. Size yardımcı olabilir..Önceden çok oyuncu yoktu, son durumu bilemiyorum.. İlçelere gitme şansınız var ise Salihli' de Belediyespor' da Muzaffer YILDIRIM ile irtibat kurabilirsiniz..Selamlar..
Guest durmuş Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2010 slm arkadaşlar manisada masa tenisi oynayacağım yer veya takım arıyorum ilgilenen olursa sevinirim arkadaşım ismim durmuş topal toptan manifaturacılarda iş yerim var ve masam var masa tenisinde kendime güveniyorum cep telim . 0 533 255 35 40 iş tel 235 40 05
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2010 iyide durmuş ben konyaya gelemem izmir buraya yarım saat izmire dahi zor gidiyorum. buraya neden yazdın anlamadım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap