anil07 Oluşturma zamanı: 23 Ağustos, 2010 Oluşturma zamanı: 23 Ağustos, 2010 Arkadaşlar Merhaba, Yaklaşık 15 sene aradan sonra tekrar masa tenisi oynama hevesi belirdi içimde ve bir raket yaptırdım. Ama eski günlerimde olmadığımı anlamak çok güç olmadı ve yaptırdığım kombinasyon ile oynamak beni zorladı. Henüz bu rakete hazır olmadığımı anladım. Oyun tarzım herzaman atak ve spinlidir. Yaptırdığım raketin kombinasyonu; tahtası stiga hybrid wood, fh tibhar nimbus vip, bh tibhar nimbus sound. Bana bir kombinasyon önerirseniz sevinirim. Teşekkürler
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2010 Nimbus sound'dan bir tane daha alınız , ikisini daha yavaş bir tahtaya yapıştırınız.
cagan Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2010 Tek doğru tercih nimbus sound olmuş..(O bile sorgulanabilir aslında ilk raket için)..Tahta baştan yanlış..O tahtayı acilen değiştirin..Tibhar samsonov alpha + 2 x nimbus sound süper olur..
Alman-Mehmet Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2010 veya top hissini geri getirmek icin iki tane sriver takin 6 ay oynayin.
anil07 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2010 hepinize çok teşekkür ederim. sanırım samsanov alpha ve nimbus sound alıcam.
Recommended Posts