Burak86 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Ma lin pastayı bile çubukla yiyor ama Wang hao nun pasta yiyiş tarzını sevdim. Bence insanların davranışları masa tenisinde de oyunlarını etkiliyor.
frknaltnk Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Ma lin pastayı bile çubukla yiyor ama Wang hao nun pasta yiyiş tarzını sevdim. Bence insanların davranışları masa tenisinde de oyunlarını etkiliyor. gerçekten doğru :) Bende bi video izlemiştim. Çindeki küçük çocuklar antrenman yaparken hocaları arkasında sopayla duruyor. Çocuklar bi forehand spin kombinasyonunu en az 100 tane yapıyor yani. Düşürdüğü an arkadan küüüüt :) Süper bi uygulama. Türkiyeye de gelsin böyle birşey
ozgur seker Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 gerçekten doğru :) Bende bi video izlemiştim. Çindeki küçük çocuklar antrenman yaparken hocaları arkasında sopayla duruyor. Çocuklar bi forehand spin kombinasyonunu en az 100 tane yapıyor yani. Düşürdüğü an arkadan küüüüt :) Süper bi uygulama. Türkiyeye de gelsin böyle birşey disiplin olmadan başarı gelmiyor. aşırı özgürlük insana tembellik getiriyor. en azından gönüllü olanlara uygulansın.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap