Guest İ.Furkan Sarier Oluşturma zamanı: 5 Mayıs, 2005 Oluşturma zamanı: 5 Mayıs, 2005 Arkadaşlar bir turnuva düzenlesek nasıl olur. Hem hep yazılarda da görüyorum, bu sitenin en güçlüsü kim diye. Böylece güçlü kim güçsüz buluruz
Ertan Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Furkan yazıları pek okumuyorsun galiba. Sohbet ve diğer konular bölümündeki asılı konulara bakarsan 14-15 mayıstaki Ankara buluşması ile ilgili konular var. Orada turnuva da yapılacak.
Guest İ.Furkan Sarier Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Furkan yazıları pek okumuyorsun galiba. Sohbet ve diğer konular bölümündeki asılı konulara bakarsan 14-15 mayıstaki Ankara buluşması ile ilgili konular var. Orada turnuva da yapılacak. Ben yazıları okuyorum ama genellikle cevaplara bakarım
Ertan Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Ben yazıları okuyorum ama genellikle cevaplara bakarım
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Ben yazıları okuyorum ama genellikle cevaplara bakarım Ha?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Furkan sitede aktif olman çok hoş.Ancak sana tavsiyem bir konu başlatmadan önce mutlaka forumda yapılan tüm yorumları oku.Değerlendir ve ona göre katılımını yap. Bahsettiğin konu daha önce yorumlanmış ve kapatılmış bir konu.Bu konunun bağlantısı ve seninde istediğin organizasyonu yaklaşık 2 hafta sonra Ankarada yapacağız.Senide aramızda görmek isteriz. Ancak senden ricam tüm yorumları okuman ve gereksiz yere forum konularını meşgul etmemen. Artık daha dikkatli olacağına inanıyorum ve her zaman bu doğrultuda yorumlarını bekliyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2005 Ben yazıları okuyorum ama genellikle cevaplara bakarım nasıl yani...soruları okumadan sadece cevapları mı okuyorsun...bu arada amacımız sitenin en güçlüsünü bulmak değil...bilgi ve görüşlerimizi paylaşmak...
Guest İ.Furkan Sarier Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2005 nasıl yani...soruları okumadan sadece cevapları mı okuyorsun...bu arada amacımız sitenin en güçlüsünü bulmak değil...bilgi ve görüşlerimizi paylaşmak... Erdem orada dikkatini çekerim genellikle yazıyor.
Guest İ.Furkan Sarier Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2005 Furkan sitede aktif olman çok hoş.Ancak sana tavsiyem bir konu başlatmadan önce mutlaka forumda yapılan tüm yorumları oku.Değerlendir ve ona göre katılımını yap.Bahsettiğin konu daha önce yorumlanmış ve kapatılmış bir konu.Bu konunun bağlantısı ve seninde istediğin organizasyonu yaklaşık 2 hafta sonra Ankarada yapacağız.Senide aramızda görmek isteriz. Ancak senden ricam tüm yorumları okuman ve gereksiz yere forum konularını meşgul etmemen. Artık daha dikkatli olacağına inanıyorum ve her zaman bu doğrultuda yorumlarını bekliyorum. BANA GÜZEL BİR ÖĞÜT VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER TUFAN ABİ
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap