tufan Oluşturma zamanı: 16 Ağustos, 2010 Oluşturma zamanı: 16 Ağustos, 2010 çoook hafif of yada of artı hızında olabildigince ince hissi bol özelliklerinde bir tahta biliyormusunuz yada böyle bir tahta üretildimi
cagan Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2010 Ben Stiga offensive cr kullanıyorum..73 gram,oldukça ince ve oldukça hisli..(wrb değil bu arada :gulumse: )
turushanovgu Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2010 xiom stradivarius; off hızında, ince ve hisli bir tahtadır
enerji05 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2010 çoook hafif of yada of artı hızında olabildigince ince hissi bol özelliklerinde bir tahta biliyormusunuz yada böyle bir tahta üretildimi timo boll spark tam istediğiniz özelliklerde bir tahtadır.
tufan Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2010 cok tesekkürler yardımlarınız icin arkadaşlar şimdi bu tahtaları bulup ve deneme imkanlarını arastırayım aslında şu an imzamdaki tahtada cok güzel ve bana uygun ama insanoglu işte illa başka daha güzel bir alternatif varmı diye arayıs içine giriyoruz.resmen kaşınıyorum anlayacağınız olmassa ben sizi biraz daha sıkıştırayım 80 gram altı olabildigince ince ve of artı hızında yumusak yada orta sert hisli başka tahtalar önerebilirmisiniz
Recommended Posts