Tahsin1 Oluşturma zamanı: 31 Temmuz, 2010 Oluşturma zamanı: 31 Temmuz, 2010 merhabalar masatenisi severlere yeni salonu keşfettim belki bu salonu bilmeyenler var fatih buz pateni salonu ulaşım çok kolay zeytin burnu sahil yolu abdi ipekçi salonuna varmadan silivri kapının girişinde masalar orjinal fileler süper yer desem fayans iyi değil yerler ama salon süper içerisi buz olduğu için çok serindir salon tavsiye ederim bu aralar ups.tadilatta bayrampaşa tadi,latta okmeydanı yok kapanmış avrupa yakasında oturanlar için enuygun yer diyorum buyurun hafta sonları tabi turnuva yoksa başka yerlerde
onurzaim Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2010 Bayrampaşa 2 Ağustosta açılıyor diye biliyorum. Emin olunca bilgilendiririm.
onurzaim Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2010 Parkeler henüz hazır değilmiş. Ben tadilat bitince haber vereceğim.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2010 merhabalar masatenisi severlere yeni salonu keşfettim Abi oraya seni zar zor ben cağırttım
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2010 Parkeler henüz hazır değilmiş. Ben tadilat bitince haber vereceğim. dört gözle bekleyecegim...
ismail61 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Bayrampasa'daki tadilat hala bitmedi.Bir bilgisi olan yok mu?
onurzaim Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Bayrampasa'daki tadilat hala bitmedi.Bir bilgisi olan yok mu? Bu hafta içi bitiyor. Şu anda 4 masa ile faliyette. Dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.
onurzaim Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2010 Düzeltme: Parkelere son cila atılması gerekiyormuş. Şidmi bütün salın kullanılmaz halde. Açıldığı zaman haber vereceğim.
Guest malinprimonac Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2010 bayrampaşa açıldımı bir bilginiz var mı ? üyelik mi oluyor katılım oluyormu akşamları ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap