ozgur seker Oluşturma zamanı: 30 Temmuz, 2010 Oluşturma zamanı: 30 Temmuz, 2010 çok enteresan sayılar var izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. bir yerde kreange timo boll el uzatırken onun elini sıkmamış çok kızdım ona. ayrıca 45. saniyede başlayan sayı çok hoşuma gitti
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2010 Joolanın reklam kampanyası bana çok gülünç geldi :gulumse: 3.17 de zencinin şutu adamı yere sermiş :
Guest StigaTS Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2010 çok enteresan sayılar var izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. bir yerde kreange timo boll el uzatırken onun elini sıkmamış çok kızdım ona. ayrıca 45. saniyede başlayan sayı çok hoşuma gitti İyi güzel de Açılmıyo ki YOU TUBE
KursaD Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2010 Timo Boll elini uzattığında yanlış görmediysem Kreanga da gülüyordu. Acaba şaka mı yaptı Timo ya. Şakadan sonra sıkmıştır elini diyecem de. Heralde öyle olsaydı kamera gösterirdi şaka olduğunu.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap