turushanovgu Oluşturma zamanı: 14 Temmuz, 2010 Oluşturma zamanı: 14 Temmuz, 2010 biraz da ödlüllerden bahsedelim takımlara kupa + madalya ferdilerde madalya takım; 1.------3 adet andro vasco eşofman takımı 2.------3 adet antrenman tişörtü 3.------3 adet maç şortu ferdi; 1.------andro cs7 pro off tahta + andro hexer powersponge x 2 2.----- andro hexer powersponge X 2 3.----- avalox v1 tahta
Champ Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 Turushan Hoca firma olarak verdiğimiz Omuz Çantalarını ( Yinhe ) unuttun galiba :gulumse:
turushanovgu Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 hocam kusura bakma, iş yoğunluğu ve dalgınlıktan unuttuk, senin hediyelerini de dereceye girenlere vereceğiz, neler oduğunu tekrar hatırlatırmısın
Champ Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 Bu sene Geleneksel Forum Buluşması turnuvalarına 3. kez sponsor oluyorum.Organizasyon Komitesine ödül olarak verilmek üzere 3 adet ( Yinhe ) Omuz Çantası veriyorum.Ayrıca çok güzel bir stand açacağımızı da eklemek istiyorum. http://www.raketim.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=8&Itemid=26
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 merak ettim hocam seneye kim sponsorluk üstlenecek yani demek istedigim siz olmasaydınız forum buluşması olacakmıydı.merak edşyorum ve ekliyorum allah sizin gibi insanların sayısını arrtırsın masatenisi severler için güzel olurdu
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 yarın yola çıkıyom hayırlısıyla cuma sabahı rizede olacam saat ondada salonda olurum inşallah
KursaD Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 Bende yarın yola çıkıyorum.Cuma sabahı Rize deyim Allahın izniyle :gulumse: Bu arada Turushan hocam. Masalar sabahmı kurulacak ?
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2010 hangi firmayla batırfılay ben istanbul seyahatla
Guest bucali_tam35 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2010 ahh ahh şu buluşmaya katılamıyorum ya içim yanıyor hepinize çoook keyifli zamanlar diliyorum arkadaşlar..
turushanovgu Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2010 Bende yarın yola çıkıyorum.Cuma sabahı Rize deyim Allahın izniyle :gulumse: Bu arada Turushan hocam. Masalar sabahmı kurulacak ? abim masalar öğlen kurulacak, muhtemelen cuma namazından sonra olur
turushanovgu Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2010 turnuvada ödüller epey arttı, sağolsun orhan hoca ve erkan hoca çeşitli hediyeler vererek sprocuları mutlu edecekler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap