barış1234 Oluşturma zamanı: 12 Temmuz, 2010 Oluşturma zamanı: 12 Temmuz, 2010 arkadaşlar kendim returnboard yapmak istiyorum ama üstüne lastik koyarsam çok pahalıya gelicek bende bişi düşündüm süngerin üstüne lastik yerine silikon kaplasak siikon donunca lastik gibi oluo sizce nasıl olur
onurzaim Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2010 Belki olabilir ama Mümkün olduğunca yüzeyi düz yapmak ne kadar kolay olacaktır bir fikrim yok. Bence return board için yüzeyin tutmayan ama malzemenin absorbe eden biraz da zıplatan bir özelliğe sahip olması lazım. Silikon bu konuda iyi bir fikir olabilir. Kolay gelsin.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2010 bisiklet iç lastiklerini keserek şerit oluşturup sıra sıra yapıştırabilirsin bence :gulumse: hatta silikonun üstüne yapıştır daha güzel olur :gulumse: ama hiçbiri gerçek lastiğin yerini tutmaz bence.
KursaD Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2010 Bencede slikon iyi bi fikir olabilir fakat Onur abimin dediği gibi. yüzeyi gayet düz olmalı
Bora Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2010 10 tane kokutaku lastik 22 dolar. Gel vatandaş. İsmine aldanmayın, gayet kokusuzdur. http://www.eacheng.n...=detail&ID=2145
barış1234 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2010 çin lastiği alırken kaç tl kargo ödeniyor????????
Bora Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2010 çin lastiği alırken kaç tl kargo ödeniyor???????? http://www.eacheng.net/index.php?act=page&ID=89
Guest burak agut Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2010 bende öyle birşey düşünüyorum lastikleri görünce kafama iyce yattı bu fikir . Ancak tahtayı nasıl yaptırmalıyım büyüklüğü ne kadar olmalı sizce ? ve masaya nasıl tutturabilirim vs. vs. beni aydınlatırmısınız ?_
oğuzhan33 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2010 returnboard için her lastık olur mu??? selex raketlerden söküp yapıstırsak?????
Guest burak agut Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2010 her lastik olur gibi oguzhancıım ama hazır raket sonuçta blokları ne kadar iyi olur bilemem ama olsa bile raketten sökeceğin lastikler yuvarlak olduğu için tam iyi bir seçenek olmayabilir hem arada boşluklar olur hemde hoş bir görüntü olmaz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap