turushanovgu Oluşturma zamanı: 9 Temmuz, 2010 Oluşturma zamanı: 9 Temmuz, 2010 19 temmuz 2010 pazartesi sabahı yarım otobüsle ayder gezisi (ayder; rize kaçkar dağlarında turistik dağ bölgesi) düzenliyoruz, pazartesi rizede kalıp da tura katılmak isteyenler isim yazdırabilir, sabah 8-9 gibi hareket edeilecek, akşam dönüş saati belli değil :))))) not: ulaşım ücretsiz 1) turushan övgü 2) hakan kırık ve misafirleri -----4 kişi 3) tufan yalçın 4) kürşad gültekin 5) abdullah yerebakan 6) Ahmet GÜRBÜZ 7) Mustafa YOLDAŞ 8) ongun tunalı 9) Ahmet Şişmanoğlu 10)Ekrem Şişmanoğlu
KursaD Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Sımdı kesın bısey soylemek ıstemıyorum ama kalmak ıstıyorum pazartesi ye :gulumse:
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Ben, eşim ve kardeşleri olarak yer varsa gelmek isteriz. Toplam 4 kişiyiz.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 yer olmaz mı hocam, tur zaten siz misafirlerimiz için :))))
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Yaz benide Turushan. Kaçmaz bu tur :)
Matematik Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Ayder yaylasından bir kaç manzara.gelmeyi düşenenler için bir fikir olur. kendi fotolarımdır. ayrıca bunlara da bakabilirsiniz. http://img3.imageshack.us/img3/7756/20100629ayder0053.jpg http://img153.imageshack.us/img153/813/20100629ayder0049.jpg
turushanovgu Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 eline sağlık yusuf hocam, gezmeyenler için iyi oldu :)))
KursaD Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Turushan hocam. Kürşad GÜLTEKİN , Abdullah YEREBAKAN. Mümkünse yazabilir misin ?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Turushan hocam. Kürşad GÜLTEKİN , Abdullah YEREBAKAN. Mümkünse yazabilir misin ? ok kürşad, şimdilik yer sorunu yok,
Enduro Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Pazartesi sabah döneriz diye planlıyorduk, oraya kadar gidip ayder yaylasını görmeden olmaz, nasıl yapacağız şimdi? Büyük bir ihtimal katılırız, iki kişi de biz varız. (Ahmet GÜRBÜZ, Mustafa YOLDAŞ)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 :))) yani hocam, o kadar yoldan gelip de ayderi görmemek olmaz, ekliyorum sizi de
ararat1973 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Ben tura katılamayacağım, yaz sezonunu biliyorsun Turushan hocam. 11 yıldır burada olmama rağmen hala Aydere gitmedim. Ancak planı yaptım, sizden bir hafta sonra, hafta sonu gideceğiz. Buraya kadar gelmişken eğer biraz imkanınız varsa Aydere gitmenizi öneririm. Çevremden gidipte beğenmeyene denk gelmedim. Uzungölü beğenen var beğenmeyen var, ancak Ayderi her gören beğeniyor.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 sağlık olsun hocam, ben de yıllık izin alıyorum o hafta, yoksa ben de kımıldayamazdım, maksat arkadaşlar gezsin eğlensin, sen yakınlardasın her zaman gidebilirsin, oradaki pansiyonları şiddetle tavsiye ederim, sakın günü birlik gitmeyin, 1 gece kalın ki birşeye deysin :)))))
ongun Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Turushan hocam, ben de o gün Ayder'e gitmeyi planlıyorum ama ben Ayder'de oyalanmadan yukarı devam edeceğim. Tura katılacak herkes ismini yazdırdıktan sonra otobüste yer kalırsa, o zaman grupla beraber Ayder'e kadar gelebilirim.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 ekliyorum ongun :)))
Guest ktm Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Ayder yaylasından bir kaç manzara.gelmeyi düşenenler için bir fikir olur. kendi fotolarımdır. ayrıca bunlara da bakabilirsiniz. http://img3.imagesha...29ayder0053.jpg http://img153.images...29ayder0049.jpg İyi bir ressamın elinden çıkmış kusur bulamıyacağınız bir tablo sanki.....Canlı gibi duruyor. Resimlere bakaren sanki dağ, bayır, ağaç, çimen kokusu geliyormuş gibi insan hissediyor. Çok güzel yerler. Gidenler aman dikkat etsin her an fazla oksijen çarpabilir. Maşallah diyeyim.. ktm
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 İyi bir ressamın elinden çıkmış kusur bulamıyacağınız bir tablo sanki.....Canlı gibi duruyor. Resimlere bakaren sanki dağ, bayır, ağaç, çimen kokusu geliyormuş gibi insan hissediyor. Çok güzel yerler. Gidenler aman dikkat etsin her an fazla oksijen çarpabilir. Maşallah diyeyim.. ktm Selim gel bre sende o zaman. Her buluşmada o kadar yorum yapıyorsun ama gelmiyorsun. Özledik seni valla...
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2010 yer varsa bagajdada gelirim bu kadar güzel abilerimin içinde :) benide eklerseniz sevinirim yer varsa :):):)
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2010 Akşam dönüşte Trabzon'a araba bulabileceksem beni de listeye ekleyebilirsin Turushan Abi.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2010 şimdiden bişe söylemek zor ömercim, o zamana kadar net öğrenmiş oluruz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap