gunesindostu Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2010 Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2010 daha once el terlemesi ile yazılanları okudum.. bazi arkadaslar raket saplarına overgrip adlı sap bandı yapıstırmıs.. bu sap bandı rahatmı normal turnuvalarda bu bandlarla cikmaya izin veriliyormu http://www.fast-spin.com/UrunDetay.asp?KategoriID=29&UrunID=370 ornek olarak soyle bi urun var...
gunesindostu Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2010 tesekkur ederim aliyim bunu ozaman...herhalde bu urunlerde marka farketmez dimi:) site marka tartismalatiyla dolu da:))))
KursaD Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2010 tavsiye ederim =) guzel gercekten. En onemlısı cok rahat tutuyosun =)
gunesindostu Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2010 saol kardes bu masa tenisi sitesinden baya bişey ogrenecez korktugum bişey var malzeme hastalğına dusmek:)))
ararat1973 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 saol kardes bu masa tenisi sitesinden baya bişey ogrenecez korktugum bişey var malzeme hastalğına dusmek:))) Düştün bile
gunesindostu Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 arkadaslar bugun bi spor magazasinda overgrip sordum fakat masa tenisi icin olanlarindan yoktu normal kort tenis için olanlarından vardı wilson yaziyo... sizce fark varmıdır. ayni şeymi:=)
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 ben tenis için olanı aldım daha ince butterflyınkinden. ben memnunum
gunesindostu Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2010 tekli satsalar alip denicektimde 3 lu satinca yanasmadim saol kardessss bi baka olmadi bende onlardan alip bi deneyem:)
KursaD Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2010 Ben de daha önceki raketimde wilson normal tenis grip i kullandım. şu 5 TL likden Ama gerçekten memnun kaldım. Masa tenisi raketi için üretilenlerden kullanmadıgım ıcın onlar hakkında bısey dıyemıcem. Ama Tenis raketi grip i sardıgım da çıkmadı raketımden. gayet memnun kaldım.
gunesindostu Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2010 http://www.spxshop.com/Grip,CA2-109.html arkadaslar su siteden griplere bakarmısınız kafam karisti yok incesi yok kalını yok ter emme ozelliği falan filan:) birde bu marka iyimi domates seciyo sandim kendimi:=)pek espri olmasada idare edin:))
Guest Robin Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2010 Neden kolayı varken zoruna kaçıyorsun.Fast-spinde 1 tanesi 5 YTL , bende dün aldım bugün geldi , harika birşey , çok kullanışlı ve rahat http://www.fast-spin.com/UrunDetay.asp?KategoriID=29&UrunID=370
Guest StigaTS Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2010 Şimdi gsl birşey anlattıklarınıza bakılırsa . Fakat kafam karıştı , normal tenis için olan mı yoksa masa tenisi için olan mı iyi ? Bu arada el terlemesi için Pudra da sürebiliyoruz ellerimize etkisi oluyo gerçekten .
Recommended Posts