Guest ömer121 Oluşturma zamanı: 4 Temmuz, 2010 Oluşturma zamanı: 4 Temmuz, 2010 Ankara'da ulus/etlik civarında oynayacak partner arıyorum.
Guest ömer121 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2010 Ulusta 6 tane masa var.Ve masaların arası geniş ve zemin gayet iyi.Hergün sabah 9dan akşam 7ye kadar açık belediyenin ücretsiz gençlik merkezi var.Fakat ücretsiz olmasına rağmen hergün masalar bomboş.En fazla iki masa doluyor.İçim acıyor valla.
selo55 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2010 Arkadaşım ben seninle oynamak isterim. Etlikte oturuyorum. Tel: 0505 669 80 57 . Beni ara veya çaldır yeter.
Coşkun K Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2010 keçiören de oturuyorum... ulus gençlik merkezinde ben de oynadım birkaç kez... seninle de oynayabiliriz umarım... coskunaga@hotmail.com... 546 871 73 93...
savaşçı Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2010 merhaba arkadaşlar.ulus gençlik merkezi gençlik parkında olan mıacaba?bende pursaklarda oturuyorum Bol vaktim var oynamaya gelebilirim. Şu an pursaklar AYM merkezine ve Altındağ gen. mer. takılıyorum .cevap bekliyorum.
Guest rainbowdivx Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2011 bende hafta sonları gelebilirim.
batuhan. Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2011 Ben de sadece hafta sonları da olsa düzenli oynayabileceğim bir arkadaş arıyorum.İlkokul 3'ten beri masa tenisi ile uğraşıyorum ve turnuvalara katılıyorum ama lisede amatör olarak oynadım.Üniversiteye geldik tekrar çocukluğumdaki gibi heyecenlıyım masa tenisi konusunda ama ne yeterli imkanlar var ne de oynayacak partner bahsettiğim üniversite de Bilkent.Abi özel okulda bi tane mi robot olmaz.Okul takımı bile yok düzenli denilebilecek.Millet kafasına göre antremana gidiyor.Yeri geliyor sadece 2 kişi antreman yapıyoruz.Her neyse de bana istekli bir partner lazım msnim
Guest kik Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2011 Arkadaşlar, Haftasonları Plaza / GMK Bulvarı 32/b Demirtepe/Kızılay ' da oynamak isteyen var mı? sinan.sahin@live.com
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2011 arkdaşalr yazın ve 15 tatilde istanbula geliyorum çankayada tanıdıklarımın yanına geliyorum ev turan güneş bulavarına yakın bir yerde acaba çankaya yakınlarında antremana yapabilecek arkadşalarımız var ise yazın çok sıkılıyorum annemlerle mağaza gezeceğime masatenisi oynmayı tercih ederim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap