gunesindostu Oluşturma zamanı: 1 Temmuz, 2010 Oluşturma zamanı: 1 Temmuz, 2010 slm akradaslar ben antalyadan forumda yeniyim orta duzey bir masa tenisi oyuncusuyum...:)kpss bitsin yazın antremanlara başliyacağım:)
gunesindostu Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2010 bi hosgeldin diyen yok birdaha girerisem
uğur_95 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 hoşgeldiniz forumumuza, umarım forumumuz sizin için de bizlere olduğu kadar yararlı olur
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 bi hosgeldin diyen yok birdaha girerisem Sen kendine başka gezegenlerde dost bulmuşsun onun için sana fazla yaklaşmazsak daha iyi olur gibi geliyor
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 bi hosgeldin diyen yok birdaha girerisem amanın girmeyecekmis buralara gelmiyecekmis amanınnn anam :)
gunesindostu Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 amaninda amanin:) hosgeldin diyen arkadaslara tesekkur ederim...
ilhan_ Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 http://www.dugunorganizasyonu.cc/M/KullaniciDosyalari/kirmizi_hali_kirala.jpg ..Acele et kardeş çok param yok..
gunesindostu Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 bi hosgeldin diyen yok birdaha girerisem arkadaslar bu sozum icin kusura bakmayn .... kimsenin girmediği bi forum sandım burayi.)
Bora Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 arkadaslar bu sozum icin kusura bakmayn ....kimsenin girmediği bi forum sandım burayi. eğer öyle olsaydı devamında neler gelirdi kimbilir şaka!
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Hoşgeldin foruma. En aktif ve hareketli aynı zamanda çok üyeli bir forumdasın. Bence bidaha gir :-)
Guest ktm Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 bi hosgeldin diyen yok birdaha girerisem arkadaslar bu sozum icin kusura bakmayn .... kimsenin girmediği bi forum sandım burayi.) Hoş geldiniz. Zamanında bir kere girdik bir türlü çıkamıyorum.. O kadar uzun bir zaman olduki şifreyi unuttuk bir kere, çıkmaya kalksa giremiyeceğimiz kesin... Ne yapalım bizde sabah akşam forumun kapısında yatıp kalkıyoruz. ktm
Guest ktm Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2010 Allah kurtarsın Yok be Ongun abi sadece şifre yeterli gelir... Ben bir çıksam bırak şifremi e postama göndermelerini arkamdan 7 kat kilit vuracaklar kurtulduk diye.. Hani forumun bir kuruluş günü var ya...benden sonrada birde kurtuluş günü olur. ktm
ongun Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2010 Yok be Ongun abi sadece şifre yeterli gelir... Ben bir çıksam bırak şifremi e postama göndermelerini arkamdan 7 kat kilit vuracaklar kurtulduk diye.. Hani forumun bir kuruluş günü var ya...benden sonrada birde kurtuluş günü olur. ktm Ben konu başlığına istinaden öyle yazdımdı ama bunun ispatı nerde derseniz yok tabi. Kusura bakma beyabicim. Böyle konuşa konuşa sonunda kızdıracaksın moderatör abilerimizi, "bitlismasatenisi.org/forum sitesine tayin edildiniz" gibisinden bir mesaj gelecek sonra.
Guest symurg Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2010 Merhabalar bende forumda yeniyim ama uzun yıllardır masa tenisi ile ilgileniyorum. Böyle bir sitenin varlığını bilmek gerçekten çok güzel
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 hoş geldiniz :)aramıza bir kurban daha aldık :)
KursaD Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2010 Hoşgeldiniz kötülerin düşmanı Güneşin dostu. hoşgeldiniz.. :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap