Burak86 Oluşturma zamanı: 20 Haziran, 2010 Oluşturma zamanı: 20 Haziran, 2010 Arkadaşlar stiga ebenholz 7 almayı düşünüyorum aklıma da pek bir yattı ama elinde olan veya daha önce oynamış olan birileri varsa bilgi verebilir mi ?
Burak86 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2010 Üzerine 64 takmayı düşünüyorum.
spin 33 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Sert hızlı kontrolü zor bir tahta 2 senedir onuyorum, fh'de T 05'le çok iyi BH'de Stiga TS, TX ve TC'ile oynadım en çok verimi TX de aldım.
onurzaim Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Bence de sert, hızlı, kontrolü zor bir tahta. Ben üzerine 39 derece tuninglenmiş h3 takmıştım. Bazı vuruşlarda istediğim spin veremeden top raketten çıkmış oluyordu. Benim o raketi kullanmam için solüsyon etkisi az olan yumuşak bir lastikle oynamam lazım. Stiga gerçekten o tahtayı yaparken iyi iş çıkarmış. Gerçekten su bazlı dönemi için yapılmış. Üzerine eski lastiklerden mesela sriver, sriver fx, mendo gibi lastikleri 1 kat su bazlı yapıştırıcı ile yapıştırdığınızda sanki solüsyon sürmüş gibi oynayabilirsiniz. Ebenholz 7'deSu bazlı lastiklerle oynayabilmek için profesyonel düzeyde bir oyuncu olunması gerektiği düşüncesindeyim.
cagan Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Sert hızlı kontrolü zor bir tahta 2 senedir onuyorum.. Ebenholz çıkalı 2 sene oldu mu?Ben daha yeni diye biliyorum..Yanılıyor da olabilirim..
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Olmuştur 2 sene.Ben geçen sene deneyip sattım.Söylendiği gibi yumuşak lastik kombinasyonu daha iyi.Tahta ooldukça sert. bir de ağır.
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 çıkalı olmuştur iki sene.ben hemen alıp denemiştim.forumdan bir arkadaşa sattım.ayrıca 7 ay da değilmiş öyle değil mi?
tufan Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 bende biraz denemiştim kışın denedim herhalde en sevmedigim özelligi bana göre agır gelmesi öyle deli gibi hızlı atan bir tahta degil ben pekte stiga tahtaların verdigi hissi cok sevmedigimden sarmamıstı stiga tahtaları seviyorsan ve agırlıgı beni etkilemez diyorsan dene derim
Burak86 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Ben ağır raketleri seviyorum. Şu anda kullandığım tahta avalox p700 o da pek hafif sayılmaz sadece daha hızlı bir tahtaya geçmek istediğim için ebenholz almak istiyorum.
cagan Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Ben masa tenisine başlayalı 2 sene oldu..O zamanlar ebenholz diye bir tahtayı geçtim yeni nesil lastikler çıkmamıştı daha adamakıllı..Tsubasaya katılıyorum..Olmuşsa da maksimum 1 sene olmuştur..Fazlası yok yani :gulumse:
Bora Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2010 Ebenholz 2009'un mayıs ayında çıkmış. 1 sene olmuş yani..
spin 33 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2010 Ben piyasaya çıkmadan (seri üretime başlamadan) ilk numunelerden birini almıştım. (Zaten bir daha da bırakamadım) Tek beğenmedim yanı tahta çok ağır, (bendeki 94 gr). İki taraftan da tenerg taktınmı raket iyice ağırlaşıyor, bu yüzden bh' de daha hafif lastik kullanmaya özen gösteriyorum,
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap