smetmusti91 Oluşturma zamanı: 4 Haziran, 2010 Oluşturma zamanı: 4 Haziran, 2010 Almanya'nın antrenörü sayın Richard Prause bana yolladığı Almanya Milli Takımı forması,timo,süss,ovcharov ve daha fazla oyuncu imzalı, 3 adet imzalı foto ve Almanya Federasyonundan bir yazıyı görünce çok mutlu olup sizlerle paylaşmak istedim. Umarım resimleri atmayı becerebildim. Zu Zhou'nun elini sıkmamla yetineceğimi düşünenlere....
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2010 :) Sanırım resimleri atmayı başardım....ve üstümdeki hali
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2010 tebrikler !! :gulumse: hikayesi nedir merak ettim doğrusu :gulumse:
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Uluslar arası ilişkiler Alper ;) :) All-Star'da kendisiyle biraz konuştum ve netten irtibata geçme fırsatım oldu....Bir ricada bulundum ve benim istediğimden bile daha iyi bir hediye (paketi diyim) gönderdi :)
ozgur seker Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 tebrikler medeni cesaretinizi tebrik ediyorum gerçekten
KursaD Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2010 Gercekten tebrıkler.. Hayırlı olsun ürünler =]
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2010 sağolun arkadaşlar :)
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2010 Tekrar tebrik ederim kardeşim, bu arada Dimitrij tatile Türkiye'ye geliyor bi de ufaklardan Philip FLORİTZ bende bu insanlarla tatil yapıcam İnsan bide şort yollardı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap