SerdarDemirci Oluşturma zamanı: 8 Mayıs, 2010 Oluşturma zamanı: 8 Mayıs, 2010 herkese selam,Bora nında dedigi gibi insallah iyi bir turnuva olur, masatenisi adına guzel bir kaç gün gecirmiş olacagız. biz Eren le bir bakıma ev sahibide olacagız,turnuvaya katılacak tum arkadaslara basarılar, maddi sıkıntı yuzunden gelemeyen arkadaslarada sabır diliyorum. GORUSMEK UZERE.
rebel Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2010 ne turnuvası bu yer hakkında filn bilgi verebilir misin biraz?bursadayım kaçırmayayım şunu
uğur_95 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2010 ne turnuvası bu yer hakkında filn bilgi verebilir misin biraz?bursadayım kaçırmayayım şunu ben de kaçırmak istemem ben de Bursa'dayım ama lisans gerekir mi buna katılmak için bilgi verirseniz sevinirim
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2010 ben de kaçırmak istemem ben de Bursa'dayım ama lisans gerekir mi buna katılmak için bilgi verirseniz sevinirim arkadas sanırım üniversiteler arası turnuvayı kastediyor :gulumse:
uğur_95 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2010 arkadas sanırım üniversiteler arası turnuvayı kastediyor :gulumse: teşekkürler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap