AliFuat Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2010 Tebrikler, yaşam boyu mutluluklar dilerim...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2010 Herkese teşekkürleer :) Nikah Ankara!da Atakule'de 23 mayıs'ta olacak. Akşam 21'de başlıyor. Masatenisi raketi getiren herkei bekliyorum :) Ozan çok sevindim. Allah mesut etsin. Ama daha vakit var biraz daha düşünebilirsin. Seni kaybettik diyebilirim o zaman neden dersen Serkan evlenmeden önce aynı şeyleri söylediğimde ben kazağım, kılıbık değilim, istediğim zaman antrenmanlara gelirim diyordu. Geçenlerde çağırdığımızda hanımdan izin alırsam gelebilirim falan diye imalar etti . Bu arada 1.lig maçlarına denk getirmişsin nikahı ben gelmeyim diye . Maçlar Ankara'da olsaydı masatenisi.org tişörtümü giyer gelirdim. Neyse bizde sonra beraber buluşur sohbet ederiz artık...
Toranomon Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2010 Tebrikler Ozan, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Guest Ali Naci Arbak Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2010 Herkese teşekkürleer :) Nikah Ankara!da Atakule'de 23 mayıs'ta olacak. Akşam 21'de başlıyor. Masatenisi raketi getiren herkei bekliyorum :) Tamam abi gelirsek mavi kurdeleli bi raket getiririz nede olsa damada mavi kurdelalı raket asılırmış =) Hayırlı Olsun Abi :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap