Guest muskin Oluşturma zamanı: 4 Mayıs, 2010 Oluşturma zamanı: 4 Mayıs, 2010 yaklaşık 1 yıldır masa tenisi oynuyorum ve oynadığım yerde raketleri kiralayıp oynuyorduk yani bu vakte kadar hiç raket almadım yeni başlayanlar için forumda all+ türünde ürünlerin arkadaşlara önerildiğini gördüm Butterfly Boll Start ve forumda yeni başlayanlar için önerilen http://www.fast-spin.com/UrunDetay.asp?KategoriID=27&UrunID=410 adresindeki raket arasında kararsız kaldım 100 liralık bütçem var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
oktayyavuz Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2010 1. yazdığınız sanırım hazır raket olsa gerek. Öyle ise tereddüt etmeden linkini verdiğiniz raketi şipariş edin derim. Memnun kalırsınız... Bu forumdaki 100 kişiden 96 si aynı öneride bulunur. Kalan 4 kişinin dağılımı şöyledir. 1 kişi uykuludur, yine 1 kişi kafa milyondur ve yineee 1 kişi gıcıklığı üstündedir ve diğer belirlenemeyen sebebleri taşıyan 1 kişi
KursaD Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2010 Oktay abiye kesınlıkle katılıyorum. Alacagınız en iyi ilk kombinasyon raket olur
Recommended Posts