Secici Oluşturma zamanı: 10 Aralık, 2003 Oluşturma zamanı: 10 Aralık, 2003 Arkadaslar acemiligini yapacak bir yedeksubay olarak Izmir/Narlidere' ye sevk edilecegim. Yemin toreninden sonra hafta sonu carsi izinleri olacak. Ziyaretcimin ve baska onemli isimin olmadigi hafta sonu gunduzleri oynamak icin tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada birligimizden birileri denk gelirse belki hafta ici aksamlari da oynamak mumkun olabilir. Gitmeden bilemem tabii...
Guest Auron Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2003 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2003 Atatürk spor kompleksinin altında masa tenisi salonu var. Haftaya yıldız maçları var diğer haftaları bilmiyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2004 İzmir-Bergama'ya yolu düşenleri de bekleriz..
Secici Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2004 İzmir maceram 29 Şubat' ta bitiyor. Doğru dürüst internete bile bağlanamadığım için masa tenisi fırsatları da var idiyse bile öyle kaydı geçti. Umarım Ankara' da telafi edebilirim. Buradaki masa tenisçilere selamlar.
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2005 arkadaşlar..şubat ayından sonra izmir'e gidebilirim bir süreliğine..en az 4-5 ay...forumda kimler var izmir'den..şimdiden haberleşelim de gelince hemen bulalım birbirimizi...beraber idman yaparız..
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2005 arkadarşlar izmirde nerede masa tenisi oynayabilirim ? eşyalarımıda getirdim boşuna getirmiş olmim :)) bucada kalıyorum , ama masa tenisi söz konusu olursa her yere gelebiliriz :))
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2005 arkadarşlar izmirde nerede masa tenisi oynayabilirim ? eşyalarımıda getirdim boşuna getirmiş olmim :)) bucada kalıyorum , ama masa tenisi söz konusu olursa her yere gelebiliriz :)) ataturk stadının bulunduğu yerde salon var..hem kurum maçları da yapılıyor...orda oynayablirsin...çok iyi oyuncular ve çok iyi insanlardır...70 nolu otobüse atlayıp son drakta inersen, yürüyerek 10 dk. içinde salonun içide olursun..iyi eğlenceler...
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2005 ataturk stadının bulunduğu yerde salon var..hem kurum maçları da yapılıyor...orda oynayablirsin...çok iyi oyuncular ve çok iyi insanlardır...70 nolu otobüse atlayıp son drakta inersen, yürüyerek 10 dk. içinde salonun içide olursun..iyi eğlenceler... tskler bugün gitmeyi düşünüyorummm umarımm salı günü ordaa birilerini bulabilirim tekrar tsk kendine ii bak hoşçakal
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2005 tskler bugün gitmeyi düşünüyorummm umarımm salı günü ordaa birilerini bulabilirim tekrar tsk kendine ii bak hoşçakal ne demek ..her zaman..yaza doğru ben de geleceğim izmir'e haberleşp oynayabiliriz..
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2005 ne demek ..her zaman..yaza doğru ben de geleceğim izmir'e haberleşp oynayabiliriz.. çok iyi olurdu ama ben bi kaç günlüğüne gitmiştim izmir e, şuan döndüm izmirden . bu arada salona gidemedim ya ( artık kısmet bidaha ki gidişime.görüşmek üzere ... saygılar...
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2005 ... selam arkadaşlar...15 nisanda izmir'de olacağım bir haftalığına...forumdan arkadaşlar varsa haberleşelim...hem tanışmış oluruz hem de idman yaprız...büyük ihtimalle bornovada kalacağım...müsait olan arkadaşlar varsa haberleşelim..
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2005 çok iyi olurdu ama ben bi kaç günlüğüne gitmiştim izmir e, şuan döndüm izmirden . bu arada salona gidemedim ya ( artık kısmet bidaha ki gidişime.görüşmek üzere ... saygılar... selam arkadaşlar...15 nisanda izmir'de olacağım bir haftalığına...forumdan arkadaşlar varsa haberleşelim...hem tanışmış oluruz hem de idman yaprız...büyük ihtimalle bornovada kalacağım...müsait olan arkadaşlar varsa haberleşelim...kişisel mesaj da atabilirsiniz....şimdilik hoşçakalın...
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2005 valla arkadaşlar son kez mesaj atıyorum bu başlığa...15 nisan-22 nisan tarihleri arasında izmir'de olacağım..oynamak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar...kişisel mesaj atabilirsiniz...
BurakYalin Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2005 senle kim oynarki erdem.boşuna kendini yorma.sen işine bak :
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2005 senle kim oynarki erdem.boşuna kendini yorma.sen işine bak : ya burak senin başka bir işin yok mu...her mesajımı üstüne alıp yanıtlamana gerek yok değil mi...ama bir rahatsızlığın varsa yardımcı olacak birşeyler biliyorum...mesela bel hareketlerini yapabilirsin...bu arada izmir davetim hala geçerli...herkese selamlar
Guest YavuzC Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2005 Masa tenisini 12 sene önce bırakmıştım. Ama yaklaşık 1 aydır oynuyorum.Haftada 3 kez antrenmana gidiyorum. Buca'da Hasanağa'da. Benle oynamak keyifsiz olursa bile belki birileriyle tanıştırabilirim seni gittiğim salondan. Tanışmak isterim. Sevgiler... Tel numaram 0 532 426 84 05 Görüşmek üzere...
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2005 Masa tenisini 12 sene önce bırakmıştım. Ama yaklaşık 1 aydır oynuyorum.Haftada 3 kez antrenmana gidiyorum. Buca'da Hasanağa'da. Benle oynamak keyifsiz olursa bile belki birileriyle tanıştırabilirim seni gittiğim salondan. Tanışmak isterim. Sevgiler... Tel numaram 0 532 426 84 05 Görüşmek üzere... yavuz bey mesajınız için teşekkürler...sizle oynamaktan niye sıkılayım..maksat hem tanışmak hem de vakit geçirmek...hasanağada kimlerle oynuyorsunuz...belki tanısık birileri vardır hala....
Guest YavuzC Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2005 Cemal Bektaş ,Büyükşehir Belediye yldız takımını çalıştırıyor. Daha önce 9 Eylül Üniversite takımına antrenörlük yapmış. Ben de haftada 3 gün gidiyorum. Arada bir müessese oyuncuları ve Havagücü oyuncuları geliyor. Sevgiler... :
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2005 kimler var takımda erkeklerden....
Guest YavuzC Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2005 Cihan Bektaş, Görkem,Merter,Burak Diğerlerinin isimlerini pek hatırlamıyorum...
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2005 yavuz bey merhabalar..burak'a selamımı söyleyip numarasını alır mısınız... benimkini de verin ona... 0-533-2525381 hatırlamazsa 9 eylül üniversitesinden olduğumu ve bir süre onlarla oynadığımı söyleyin..ayrıca görkem ve cihan'a selam söyleyin benden...
Guest YavuzC Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2005 Tabii. Yarın verebilirim. Görüşmek üzere...
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Tabii. Yarın verebilirim. Görüşmek üzere... teşekkürler yavuz bey..haberlerinizi bekliyorum...bu arada burak'a da vermeyi unutmayın numaramı...sizle de görüşelim mutlaka izmir'de...15 nisanda ordayım inşallah...
Guest YavuzC Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Bugün görüştük Burak'la. Sizden bahsettim.Size çok selam söyledi. 15 Nisan'da bekliyoruz. görüşmek üzere...
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2005 Bugün görüştük Burak'la. Sizden bahsettim.Size çok selam söyledi. 15 Nisan'da bekliyoruz. görüşmek üzere... çok teşekkürler...burak'ın numarasını da alsaydınız...neyse gelince ararım sizi...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap