Emre Adıgüzel Oluşturma zamanı: 17 Nisan, 2010 Oluşturma zamanı: 17 Nisan, 2010 saat 1 de maçlar başlayacaktır... ayrıntılı bilgi için www.ivtta.net tel:0216 3256035
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 sitede bir bilgi yok? hatta fulya abla ile simay kemer'de olacak siteye göre. Turnuva olacağına emin misin? bana 18 nisan diye e mail gelmişti... herhalde bu düşünülmüştür...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 sitede bir bilgi yok? hatta fulya abla ile simay kemer'de olacak siteye göre. Turnuva olacağına emin misin? şimdi bi daha baktım ozan, sitede de yazıyor sanırım kaçırmış olmalısın orayı
ongun Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2010 Dün itibariyle Yaz takvimi uygulamasına geçilmiş olup, Haydarpaşa Turnuvaları bir gün (1 gün) öne alınmıştır. Bundan böyle turnuvalar Cumartesi günleri yapılacaktır. Tüm turnuvadaşların takvimlerini ayarlamaları önemle rica olunur. Eminim feysbukta paylaşılmıştır, hatta kapış kapış gitmiştir ama hani benim gibi feysbuk sevmeyen kenarda köşede biriki kişi kalmıştır belki diye (yoktur ya) yazayım dedim Eyy gurub-u feyzbuki. Artık forum takvimine etkinlik ekleyen vatandaş da kalmadı. Haftaya Cuma Terfi Ligi var mesela. Neden takvimde yok? Herkes kendi dalgasına düşmüş birader.
lobianco Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2010 Ben bir ara eklemeye çalışıyordum olmayanları, baktım takvim yerinde durmuyor, tarihler yerler değişiyor ikide bir, vazgeçtim :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap