Guest Ali Naci Arbak Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 paylaşım için teşekkürler
ozgur seker Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 halimize şükürler olsun :)
ongun Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 İddia ediyorum; o günkü ekipmanlarla oynamak zorunda bırakılsak, o adamlar kadar iyi top çevirebilecek oyuncu bu forumdan zor çıkar. Vay be, ne günlermiş! (Lüüs babanın müzüğü de çok iyi gitmiş videoya.) 10/10
ibrahima Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 Defans fazla değişmemiş. Bugünkü defansçılarda benzer teknik kullanıyorlar. Pantalonlar çok şıkmış.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2010 adamın birinin backhand vururken arkadaki sol ayağını sağ tarafa atması çok garibime gitti. dans eder gibiydi. o zaman ekipmanlardan dolayı halimize şükretmek lazım. ben seyir zevkinden dolayı söylemiştim. bi kere kafadan renkli ekranda ve hq-hd kalitesinde izliyoruz. şükretmek lazım. ayrıca hareketler şimdi dah estetik ve daha zor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap