zhd Emre Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2010 Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2010 iruirudan alışveriş yapmak istiyorum ama üye olmaya çalışınca adresi yazın diyor japonca ama adresi zaten yazıyorum. firefoxda denedim internet explorerda denedim aynı sorun devam ediyor. sizde böyle bir sorun oldu mu? Bir de iruiruda kargo bedeli ne kadar oluyor bir de tüm o tahtalar o kadar sap çeşidiyle gerçekten mevcut mu onlarda?
onurzaim Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Kayıt işlemleri sırasında istenilenler sizden belli bir uzunlukta kullanıcı ismi oluşturmanız. Belki o sizi yanılıtıyor olabilir. NetID kısmına 10 karakter girmeniz gerekecek. Ben kayıt olurken chrome kullandım. Sayfayı ototmatikman japoncadan ingilizceye (isterseniz türkçeye) çevirtmiştim. O sayede zor olmamıştı.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Shipping minimum 1900 yendir. 500 grama kadar.
zhd Emre Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 teşekkürler. ama adres kısmı diyor sadece ora boş kalıyor. çevirdiydim ben de.
onurzaim Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2010 Türkçe karater kullanmayın bir de city/state ayrımı varsa onu dikkat edin. Aklıma gelen bunlar.
zhd Emre Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2010 üye olmadan nereye kadar gidiyor dedim attım sepete malzemeleri kart numarasını da sordu en sonunda. üye olmadan da alışveriş oluyor mu? oluyorsa herhangi bir ayrıcalığı var mı üyeliğin?
Saadettin Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2010 iruiru'dan alışveriş yapacak arkadaş var mı?Bana ulaşın birlikte alalım...
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2010 Ben dün verdim siparişi abi.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap