smetmusti91 Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2010 Oluşturma zamanı: 4 Nisan, 2010 Arkadaşlar zu zhou'nun wang liqinle yaptığı maçı youtube'da bulamadım...forumumuzda vardı ama yine bulmayı başaramadım link verir misiniz?
0nur Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=XZbqx1NFDZE
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Çok teşekkürler dostum...bu zhu Zhou müthiş yaa...Bu hafta sonu Türkiye Kupası'nda izledim,hayran kaldım.
onurzaim Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Söyleseydin bana elini sıktırırdım.
Bora Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 İleride bu arkadaşın ismini Zihni Zhu olarak görebilir miyiz acaba? Ne de olsa ülkemize gelen çinlilerin türk vatandaşlığına geçme potansiyeli oldukça yüksek.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Gerek yoktu onur yardımına öyle birşeye gerek olsaydı,sağol. Bu arada Zihni zhu =)) çok süper uymuş
cagan Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Tam bi Zihni Sinir projesi Şaka bir yana yapılcaksa bu adam vatandaş yapılsın..Diğer devşirmelerden 1-2 gömlek üstün olduğu aşikar..
moktav Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Gerek yoktu onur yardımına öyle birşeye gerek olsaydı,sağol. Bu arada Zihni zhu =)) çok süper uymuş :) Hakikaten Zihni Su da olur walla
onurzaim Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2010 Gerek yoktu onur yardımına öyle birşeye gerek olsaydı,sağol. Bu arada Zihni zhu =)) çok süper uymuş Zhu Zhou'yu hepinizdan iyi tanıdığım için nasıl birisi olduğunu biliyorum. Bu kadar kendine güvenme. Yoksa Timo'nun elini de gittiniz sıktınız. Türk olmaya niyeti yok ayrıca ben onu tanıyan 4 türkten biri olarak öyle birisini layık bulmuyorum açıkçası. Onu tanıyan diğer Türklerin de aynı fikirde olduğunu biliyorum. Olursa da çok ümit bağlamamanız gerekir.
monostatik Gönderim Zamanı: 13 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Nisan, 2010 Zhu Zhou'yu hepinizdan iyi tanıdığım için nasıl birisi olduğunu biliyorum. Bu kadar kendine güvenme. Yoksa Timo'nun elini de gittiniz sıktınız. Türk olmaya niyeti yok ayrıca ben onu tanıyan 4 türkten biri olarak öyle birisini layık bulmuyorum açıkçası. Onu tanıyan diğer Türklerin de aynı fikirde olduğunu biliyorum. Olursa da çok ümit bağlamamanız gerekir. layık bulmuyorum???olursa çok ümit bağlanmaması gerekir?? biraz açıklık getirebilirmisiniz...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap