tufan Oluşturma zamanı: 29 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 29 Mart, 2010 arkadaşlar tenergy 05 ve desto f3 lastiklerini hiç tuning uygulayıp kullanan oldumu his ve tempo acısından farkları ne kadar farkediyor
turushanovgu Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 2.1 tenergy 05 tuninglemiştim, berbat bir hissi var, hiç tavsiye etmem, top hızlanıyor fakat spin azalıyor, daha önce bryce, sinus gibi lastikleri de tuningledim, bryce'ın hoşafı çıktı, sinüs ise tanjanta döndü, bence tuning olayı sert çin lastikleri için daha uygun, hele f3 bigslam gibi yumuşak lastiklere uygulayacaksın tek kat atsan bile lastiği gözden çıkarmalısın
tufan Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 saol abi ya ben ciddi ciddi düsünüyordum lastiklerin milimini azaltıp deneyecektim kurtardın 150-200 liramı:))
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Ben eski nesil lastiklerde çok güzel sonuçlar aldım ama ömrünü fena halde kısalttığını da gördüm. Bir süre sonra lastiğin orjinalinden pek eser kalmıyor, çok yumuşuyor.
ysonmez Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 sinüs ise tanjanta döndü Bu esprinin kaçırılmaması gereken çok önemli bir nokta olduğunu görüyorum. :gulumse:
moktav Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Bu esprinin kaçırılmaması gereken çok önemli bir nokta olduğunu görüyorum. :gulumse: Hakkaten hocam son günlerde rastladığım en ince esprilerden biri... 2'nizi de tebrik ederim. :)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 arada sırada böyle ince espriler çıkyor
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap