Guest xxMaD Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2010 arkadaslar bende yeni bi raket almayı dusunuyorum tahta joola rossi carbon lastikler tibhar makss 2.6 mm ve 2.4mm fh spinlerim iyi ofansif oynuyorum bh kesmelerim iyi yine ofansif oynayabiliyorum. sizce raket uygunmudur ? yardımcı olursanız sevinirim
turushanovgu Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2010 senin seviyeni ve makss lastikleri bilmiyorum ama geçenlerde bizim gençlerden birine rossi carbon üstüne roxon ve x-tra lastiklerle bir kombi yaptık, çok hızlı olmayan bol spinli ve kontrolü çok güzel bir kombi oldu, gencimizin altyapısı çok iyi, o yüzden alışmakta zorlanmadı, senin de altyapın iyi ise düşünebilirsin
Guest xxMaD Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2010 abi ben raketi degistirmeye karar verdim ve şöyle bi kombi yaptım kinetic supreme off- tahta fh.bryceFX bh.raundell lastikler uzun sure aradan sonra cok hızlı bi tahtayla baslamasam ii olur diye dusundum daha kontrollu ve performansımı ortaya cıkaracak bi kombi olur bu diye dusundum sizce nasıl ??
turushanovgu Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2010 roundel uygun seçim, ancak bryce fx çok da uygun değil, onun yerine su bazlı başka alternatif aramalısın, mesela yine roundel veya nimbus 2.0 gibi
Guest xxMaD Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2010 tmm abi cok tesekkur ederim bilgilendirdigin için
Guest xxMaD Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2010 abi raketi aldım kinetic suprume off- tahta bh. butterfly roundell 2.1mm / fh stiga neos sound 2.0 mm tavsiyene uydum nasıl olmus sence ayrıca tekrardan tesekkurler
turushanovgu Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2010 aslında roundeli 1.9 gibi alsan daha iyi olacaktı, madem kombiyi aldın benim görüşüm roundeli fhde kullanman, bh için de neos sound daha uygun olur
Guest xxMaD Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2010 ewet abi bende denedim dediğiniz gibi daha uygun oldu su an o şekil kullanıyorum cok memnunum raketimden :)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2010 ekipmanın çok iyi, bundan sonra tek işin oyununa konsantre olmak,
Guest xxMaD Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2010 saolasın abi yakın zamanda trabzon rize taraflarına gelebilirim belki fırsat olursa sizinle tanısmak hatta bi mac yapmak isterim :)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2010 tamm abim, ölmez sağ kalırsak buralardayız, ne zaman istersen gel buyur
Guest xxMaD Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2010 insallah abi su össden sonra ilk fırsatta gelcem:)
Recommended Posts