KursaD Oluşturma zamanı: 25 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 25 Mart, 2010 Merhaba arkadaşlar , abiler . Oncelıkle herkese merhaba. önümüzdeki hafta yeni lastik sıparıs vercem. Donic Baracuda. Ve bu lastıgın yanında da 1 adet lastik yapıstırma folyosu sıparıs vermeyı dusunuyorum. tek kullanımlık ve fıyatıda 4 tl . Hazerspor dan alacagım. Sızce bu folyoda bı sakatlık cıkarmı ılerde ? dayanıklı olurmu ? arkadasın puturlu lastıgıne bızzat kendı elımle yapıstırdım. Gayet basıt kullanımlı ve suana kadar da bır sorun cıkmadı. Ancak aynı sey klasık lastıkler ıcın de gecerlımı ? Fıkırlerınız nedır ? Tesekkurler ..
hakan.a Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2010 Merhaba arkadaşlar , abiler . Oncelıkle herkese merhaba. önümüzdeki hafta yeni lastik sıparıs vercem. Donic Baracuda. Ve bu lastıgın yanında da 1 adet lastik yapıstırma folyosu sıparıs vermeyı dusunuyorum. tek kullanımlık ve fıyatıda 4 tl . Hazerspor dan alacagım. Sızce bu folyoda bı sakatlık cıkarmı ılerde ? dayanıklı olurmu ? arkadasın puturlu lastıgıne bızzat kendı elımle yapıstırdım. Gayet basıt kullanımlı ve suana kadar da bır sorun cıkmadı. Ancak aynı sey klasık lastıkler ıcın de gecerlımı ? Fıkırlerınız nedır ? Tesekkurler .. Su bazlı yapıştırıcı kullanmanı tavsiye ederim.
KursaD Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2010 Peki subazlı yapıştırıcı önerdiğiniz varmı hazerspor dan. yoksa farketmez mi ?
Alman-Mehmet Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2010 su bazli ile yapistiracaksan baracuda icin iki kat sür. Önce bir kat sürüp kurumasini bekle sonra bir kat daha sür, baracudanin süngeri yapiskani cekebiliyor
Bora Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2010 donic vario clean çok güzel bi yapıştırıcı. daha önce andro clean fix kullanmıştım ama donic ondan bin kat daha iyi. çok kolay temizleniyor. tavsiye ederim.
cagan Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2010 Ben de Donic Vario Clean kullanıyorum ve çok memnunum..Başka bir yapıştırıcı kullanmayı düşünmüyorum..
Recommended Posts