Eque Oluşturma zamanı: 19 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 19 Mart, 2010 Arkadaşlar merhabalar, ben son 3-4 yıldır topa vurmadım desem yeridir. Artık antreman olanağım var ama problemim şu, fh tackiness bh superanti kullanıyordum. Lastikler haliyle şuan ölü. Çeşitli sitelere göz attım, bh için DR. NEUBAUER GRIZZLY Anti Top Spin olabilir gibi geldi. Bu lastiği tecrübe eden arkadaşlarımız bilgilerini paylaşabilirlermi? Ayrıca yeni lastikleri pek tanımadığım için def oyuncu arkadaşların farklı kombinasyon tavsiyelerini bekliyorum. Herkese teşekkürler.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2010 artık anti kullanımı tarihe karışmak üzere diyebilirim, süperanti kullanabiliyorsan uzun tırtıl tavsiye ederim, mesela butterfly feint long3, tsp curl p1r, andro lp22, fh için su bazlı lastiklerden xiom yanus df önerebilirim
deva sarjan Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2010 ''A-B-S'' dr.N'in en son sunduğu, gorilla-grizzly kadar etkili, en kontrollü ve yavaş antisi.. genellikle antiyle oynayanlar diğer yüzde atak vuruşlarına destek olması bakımından orta-hızlı lastikler kullanıyorlar..
Recommended Posts